2022 ikizler burcu anneleri

Süper Ağrılarının geçmesine sevindim
Ben de kaç gündür eve tıkıldım kaldım dışarı buz gibi. Evde yürümeye başladım bugün bakalım.
Bana 15 kiloya kadar almak normal demişti dktor. Ama üç ay var bu hızla alırsam yandım demektir ben de diyetisyen takibine başlayacağım sanırım. Hamile olmasak ok da şimdi bilemiyorum ki ne yiyim ne kadar yiyim
Öğrendiklerimi paylaşırım
Hamilelik nası gidiyo? Az kaldı bi yandan da

Ben zaten hayatımda da hep programa uymayı ve kontrolde olmayı severdim, diyet işi bana iyi geldi yoksa fast fooda sarmıştım. Sen de paylaşırsın gidince güçlerimizi birleştiririz Hamilelik çok güzel az kaldı diye üzülüyorum senin nasıl gidiyor?

Oh oh maşallah, gözün aydın summercım minik prenses büyümüş

Ciddi olamazsınben daha çok var diye daralıyorum bazen Yine de çok heyecanlıyım sağlıkla gelsinler inşallah minnoşlar

Selamlar, soğuktan oluyor bence. Bir kaç kere çok soğukta kaldığımda bana da olmuştu. Ertesi günü geçiyor merak etme. Senin de geçmiştir umarım
Evet evet dinlenince geçti biraz hızlı yürüdüm sanırım artık daha fazla dikkat etmem lazım malum bel bacak ağrıları da artmaya başladı

Olur olur. Çok çabuk kilo alıyorlar. Benim bebiş 1 ayda 2 katından fazla kilo almış. O süreçte kaşar çok tükettim belki onun etkisi olmuştur.
Yaa gördüm o an yazamadım,maşallah nasıl güzel büyümüş ilk kez grupta 1.5 kg elma şekeri gördüm
Ağzım sulandı duygulandım , inşallah bir sonraki kontrollerimizde 2 kilonun üstünü göreceğiz galiba ,Allah nasip etsin çok amin

Aysenciğim sağolasın. Gerçekten dr deyince bende inanamadım :) Ne kadar çabuk büyüyorlar maşallah.
Sanırım genelde ortalama 3 kilo civarı doğuyor tontikler. Sağlıklı büyüsün minnoşlarımız, amiiiiin

Aynen inşallah erken doğum olmaz zamanında sağlıkla gelirlerse 3100-3500 arasında olurlar .
Aminnnnn

Kızlar bende geçen hafta şeker testi verip 80 80-73 çıkmıştı çok sevinmiştim tabi sonuçları bu hafta doktora gösterdim düşük şeker çıktı hipoglisemi bende de o da tehlikeliymis bı tiroid bı şeker hepsi böyle ucundan çıkıyor bende neyse 1 saat diyetisyen hemşiresi yemek vs günlük rutinleri anlattı sağolsun anlattığı herşeyin tersini yapmışım sanıyordum ki Nutella yerine bal yiyince sağlıklı oluyor ilaç vs kullanmayacağım artık ama yememe icmeme dikkat etmem gerekiyor iyiki testi yaptırmıştım dedim içimden yoksa biyerde bayılıp kalirdim ya da bebeği zorlarmisim kıyamam kuzucuguma

Ay balada mı güven yok (tahin ya da tereyağ ile yemekte aynı mı acaba) çok geçmiş olsun tatlım

Aaaa ne yapman gerekiyormuş hadi şeker yüksekse şeker yemiyoruz, e düşükse düz mantık çalıştım şu an

Aaaa ne yapman gerekiyormuş hadi şeker yüksekse şeker yemiyoruz, e düşükse düz mantık çalıştım şu an
Aynıymış canım ya o yani hepsi diyabet ve diyabet beslenmesi olarak geçiyor o kadar çok şey yazdım ki zaten sağlıklı beslenme mis aslında diyabet beslenmesi de dur notlarimdan altta yapıştırıyorum bunu zaten herkes yapacak ama bizler yükseklik düşüklük özellikle dikkat edeceğiz tabi benim sorularıma bazen özellikle cevap verdi de notlarım bu şekilde ;

-Çay şekersiz yemekle kahv. sadece 1 bardak açık olcak yemekten 1 saat sonra istediğin koyulukta icebilirsin
Şeker de israrlar sonucu 1 çay kaşığı 3 bardak çay için koyabilirsin dedi
--beyaz Un asla yok
Karbonhidrat yemeklerde iki yemek kaşığı makarna pilav
Gece Süt iç nesquik küçük iki kaşık koy
Ara öğünde yulaflı vs gevrek olur dedi tatlı gevrekse az koy
Tatlı yok ama bitter çikolata kahve ile bir küçük ye, kahvaltıda reçel bal 2 çay kaşığı Max.
Ana ve ara öğünler kesin olmalı sakın atlama yanına yiyecek al meyve kuru badem ceviz vs evde ise dalma yanına atıştırmalık al onu ye
Muz öğlenden önce ve yarım ye diğerler metveler istediğin gibi
Et balık tavuk sınır yok bakliyatta da
Çorba iç
Günde 15 dk hergun yürü ama düzenli yürü 3 gün yürümeden 1 gün yurursen vücut şeker oranı dalgalanıyor düzen olmalı bikerette 20 dk dan fazla yürüme (spor vsde)
Yanında hep şeker bulundur duştan sonra falan ye bayilcak gibi olursan açlık olursa kesme seker çikolata tatlı falan olmaz
Yoğurt ye bol bol
Bazen sususzluk açlıkla karıştırılabilir su içince karnın doyar 2-3 lt su iç
Sabah öğlen akşam iki dilim çavdar kepekli tam tahıllı ekmek yiyebilirsin kabızlığa da iyi gelir
Yeşillik sınırsız salatalık bil bol
Bu zamandan sonra bebek kilo alçak o yüzden protein ağırlıkli beslemeye geç karbonhidrat gereksiz
Posali yemek önemli bide kayısı suya koy kayısıyı ye suyu iç

Sakın aç kalma yanına çubuk olan şeylerden al bimde vardı tahıllı olanı

Ay balada mı güven yok (tahin ya da tereyağ ile yemekte aynı mı acaba) çok geçmiş olsun tatlım
Sağol canım şekerli herşey aynı malesef vücut bianda tepki vermemeli düşüklük tede yükseklikte de yani sağlıklı beslenmek lazim yada orantılı diyim yani cips bile biri yerken azcik ye ama fazlası olmaz dedi pekmez tahin de açken değilde bir kaşık o kadar mesela o gün başka tatlı olmadan azcik olabilir öğün arasında

Yüksek çıkınca da aynı şeyler olsun zor değilmiş

Yüksek çıkınca da aynı şeyler olsun zor değilmiş
Aynen zor değil ama ben açıkip bir anda tatlı yerdim bastırsin diye falan çok yanlış beslenmisim bu zamana kadar günlerce oturup 1 gün 4 saat yürürdum falan bence dikkat etseydim bu bile çıkmazdı o yüzden biraz zorlanıcam gibi düzen oluşturana kadar ama 3 ayım var surda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…