2022 ikizler burcu anneleri

Kızlarım merhaba. Sonuçlar için şimdi aradım. Sabah kan ve idrar tahlili verdim. sonra 75’lik yükleme yapıldı. 11.35 ikinci kan 12.35 3. Kan tahlili verildi. İlk kandan sonra bebişe de baktı 880 gram olmuş bizim kız. Her şey gayet yolunda. Tahlil sonuçlarımın hepsi tertemiz çıkmış. Gebelik şekeri de görünmüyor anne de bebek de gayet sağlıklı çok şükür. Köfte dudaklım yüzünü kapattı yine ama olsundu hepinize teşekkürler güzel haberlerle gelin sizde inşallah

gözün aydın canım bunu atlattın geçmiş olsun
senin tontişte büyümüş maşallah sen kaç haftalıktın canım

Oh oh maşallah ne güzel haberler gözün aydın canımm, bu da bitti gitti. Sağlıkla geçsin tüm süreç

Olsun kuzum en ağırları bitirmiş sayılırsın aldıklarına karar vermekte zor.. Gerisi hallolur braun hangi modelini aldın bende bakıyorum braun ama yorumlarda memnun olmayanlarda var kafam karıştı

Olsun kuzum en ağırları bitirmiş sayılırsın aldıklarına karar vermekte zor.. Gerisi hallolur braun hangi modelini aldın bende bakıyorum braun ama yorumlarda memnun olmayanlarda var kafam karıştı
Braun prt 200 çubuk olandan aldım. Temassız olanlar her zmaan doğru sonuç vermiyor dediler. Bu aşırı hızlı ölçüyor, kendimde de denedim 6 7 saniyede gösteriyor. Bir de yaş grubu var onu seçiyorsun, sonra ateşin durumuna göre ekran yeşil sarı ya da kırmızı oluyor. Tecrübesizler için yol gösterici olması güzel eğer ihtiyacımı karşılamazsa kulaktan olanlara bakarım sonra

Heeee tamammmm ben kulaktan olanlarından aldın sandım. Koltuk aktık için olandan aldın. Bende bu fiyatlara heral koltuk altı alıcak gibiyim bakalım duruma göre

Emzik olmasa da olurdu ama biberonu almak istedim, hatta mamasını da koyacağım hastane çantasına, benim sezaryen olacak ve biraz erken olacak 6 haziran diye konuştuk en son doktorla bakalım kısmet
Benim sezaryen tarihi 5 haziran. Böyle tarih belirlemek mi daha iyi yoksa diğer türlü mü bilemedim insan uyuyamaz tarih yaklaştıkça

süper çok şükür

Benim sezaryen tarihi 5 haziran. Böyle tarih belirlemek mi daha iyi yoksa diğer türlü mü bilemedim insan uyuyamaz tarih yaklaştıkça
Tarihe uyarlarsa ne mutlu. Bir de sancı falan gelirse daha erken bak o zaman o yüzden ben kesin gözüyle bakamıyorum tarihe şimdilik. Son günler heyecan zirvede olur ama kesinnn ayyyyy

biz de M muge demir 'le konuşurken aydınlanma yaşamıştık, o servise soracak yine de
Sordum bugün seçilen programı daha uzun süre ve daha uzun sıcaklıkta yıkıyormuş. Her gün kullanmaya kullanışlı olmaz ama haftada bir toplu sterilize etmeye yarar gibi

Canım nasıl bir diyet paylaşabilir msn
Tabiki bu örnek ama genelde bu çerçevede şekillendiriyorum,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 4 adet cherry domates, salatalık, 6 adet zeytin, 1 yumurta, lor peyniri veya beyaz peynir, sınırsız yeşillik, süt
Arada 6-7 çiğ badem veya fındık, 2 3 ceviz
Öğlen çorba ya da sebze yemeği ya da yeşil mercimek/karabuğdağ/bulgur salatası gibi hafif salatalar
İkindi 1 adet meyve, 1 adet grissini ve yanında mutlaka yoğurt/kefir/ayran
Akşam et/tavuk/balık/köfte ve salata ya da bakliyat ve salata
Gece 1 bardak süt

Gugubi selamYazdıysan kusura bakma tekrar sormuş olucam kaç grdı? Benim 75 gr 1 saat tokluk 162 gayet iyi demişti
Ben de on kilo aldım ve çok yani daha 14 hafta var. Kaç gün uyguladın diyeti doktor mu verdi bi de?
Soru bombardımanı oldu ama

Teşekkür ederim
Gayet güzel ve kolay bı program.
Ben iki ana öğün yapıyorum 3 olunca daha az ve düzenli olur aslında.
Akşam bulgur ekmek gibi birşey yok galiba sadece protein?

Merhaba canım, benim yüklemem 50 grdı. Üst değer 140tı, doktorum da 175 180e kadar sorun yok ama diyet yap dedi ve telefonda nelerden uzak durmam gerektiğini anlattı sadece. Sonra diyetisyen arkadaşımla görüştüm ve bu listeyi ve bilgileri ondan aldım. 1 haftadır uyguluyorum, doğuma kadar uygulayacağım ama ilerleyen haftalarda +250 kalori ve daha fazla protein eklenecekmiş.
Aslında kiloya hiç takılmamıştım, çünkü düşük kilolarla gebe kalanlar için 15-20 kg arası almak normal. Her gün 45 dk yürüyüşe de başladım, gerçekten bacak ve bel ağrım bile gitti.

Teşekkür ederim
Gayet güzel ve kolay bı program.
Ben iki ana öğün yapıyorum 3 olunca daha az ve düzenli olur aslında.
Akşam bulgur ekmek gibi birşey yok galiba sadece protein?
Evet ben de çok kolay uyguluyorum ve hiç aç da kalmadım. Bana yeterli oluyor çünkü boyum 163 kilom şu an 64. normalde bazal metabolizmam 1200 kalori yakıyordu, hamilelikte 1500 olsun diyelim çok rahat yetiyor sabah, öğle ve ikindi aldığım karbonhidrat. Ama daha uzun ve iri bir bünyeye sahip olanlar çavdar-tam buğday ekmeği yiyebilir 1 dilim öğlen ve akşam.
Ben de 2 öğün yapıyordum, tıka basa yediğim için nerdeyse ara atıştırmamın olmadığı günler olurdu, şeker dengesi için çok yanlışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…