2022 ikizler burcu anneleri

miya06 nın yarın şeker yüklemesi var, glikozlar içilecek

sonrasında belki kontrole de girersin Miya

sonuçların çok güzel gelsin
Dün şeker testimiz yapıldı sonuçlar çok iyi tansiyonum iyi 4 kilo almışım toplam da doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Tatlış kızım 895 gr olmuş anneannemizde geldi kontrole güzelce pozlar verdi cadı
İlaçlarıma devam kan değerim 11.9 su 12.1 olmuş
Ve en güzeli artık 3 haftada bir gideceğiz kontrole 9 nisanda yine kontrol var inşallah

Maşallah canım çok şanslısın şeker testi sonucun iyi çıkmış, hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah E artık neredeyse son düzlükteyiz

Maşallah canım çok şanslısın şeker testi sonucun iyi çıkmış, hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah E artık neredeyse son düzlükteyiz
Şükür canım benim annem şeker hastası insülin kullanıyor korktuğum için yaptırdım başta düşünmüyordum ama ailede olunca doktorum yapalım dedi
inşallah sizlerinki de biran önce düzelir diyetle sonuç alan birçok kişi okudum hiç stres yapmayın önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı şöyle düşünün doğuştan şeker hastası olanlarda yakın takiple bebek sahibi oluyor allahım dermansız dert vermesin hepimiz çok güzel hamilelik geçirelim

Maşallah, değerlerinde çok güzel. Mimnoşda büyümüş. Ohh pozda vermiş sizlere. Desene bugün en güzel günlerden

Maşallah, değerlerinde çok güzel. Mimnoşda büyümüş. Ohh pozda vermiş sizlere. Desene bugün en güzel günlerden
Görünce iki üç gün ağzım kulaklarımda geziyorum
Şimdi üç haftaya da düştü randevular benden iyisi yok
Maşallah senin tontişte kocaman olmuş bizim doğum Haziran sonu olunca sizi takip ediyoruz

Benim doktor da ailede şeker hastası var mı dedi yok dedim. yükleme yapmak istemiyorum bi değerlerine bakayım dedi. Sen gece 12den sonra yeme sabah bakalım dedi bilmiyorum
İnsallh güzel sonuçlar alırsın canım ben stresten heralde git gide yükseliyor sonuclarim şu cihazı vereyim bida test mest yaptırmaya cam doğuma kadar

Selam kızlar
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Dün akşam covid aşısını oldum şimdilik kol ağrısı var sadece. Ama biliyorsunuz yazmıştım hareketlerimiz hala düzene girmedi. Bugün yine aynı olacak olursa acile gideceğim bakalım hem aşıdan sonra görmüş olurum bi kesin olmamakla beraber hiç hareket hissetmezsem gideceğim

Ben de hamileyken hem 3. Dozu oldum hemde covid geçirdim Allah'ın izniyle inşallah bişey olmayacak bebecikleri plesenta onlara zararlı şeylerin geçmesini engelliyor merak etme demişti benim doktorum ağrı başlangıcın varsa önlem olarak parol alabilirsin canım
Minnoşlar kıpır kıpır olsun anneler daha mutlu olsun

4 kilo muu ne kadar güzel

ayy süper artık kontrol süreleri de kısalıyor daha sık göreceksin

kol ağrısı olması sadece çok iyi

bi gidip kendini rahatlatmakta fayda var, ben bazen hareketi azalınca yanaktan makas alır gibi hafif göbeğimi sıkıyorum, o zaman tepikliyo yeri daraldığı için

bu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,

bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop oldu işte fotosu da burada

Eklentiler

• C6E7111C-75D2-42F4-8526-4A1E290E436B.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 69

bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop oldu işte fotosu da burada
Şahane olmuşşş güle güle kullanın. Ne kadar da çok ayakkabısı patiği varmış minnoşun ben de alışverişe ara vermiştim başlamalıyım galiba

4 kilo muu ne kadar güzel

ayy süper artık kontrol süreleri de kısalıyor daha sık göreceksin
Ben zaten kilolu başlamıştım kuzum hamilelikten önce hem stres hemde adet düzenleyici ilaç kullandım 6 ay o süreçte 12 kilo aldım Aslında 12+4 yani olsun sağlıklı doğsunlarda hiç önemli değil kilo verilir
Kontrollerin 3 hafta olmasına o kadar çok sevindim ki bir öncesindede 3 haftada çağırmıştı ben şeker testi diye erken çağırdı sanmıştım çok mutlu oldum

Maşallah sizin odanız bayağı tamamlandı güle güle güzel günlerde kullansın minik tırtıl
Renkleriniz seçimleriniz çok güzel maşallah

Selam kızlar cuma günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı. Tokluk 147 çıktı sınırı geçmişsin dikkat et dedi 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum. 10 kilo aldım diye kızdı adam öldürmüşüm muamelesi yaptı onun dışında iyiyiz çok şükür 846 gram olmuş minnoşum

ben de aldım epeyce, neyse ki bana son gittiğimde kilomu sormayı unuttu

çok şükür minnoş sağlıklı, bu hafta 1 kiloluk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…