- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.321
Dün şeker testimiz yapıldı sonuçlar çok iyi tansiyonum iyi 4 kilo almışım toplam da doktor çok iyi gidiyorsun dedi
miya06 nın yarın şeker yüklemesi var, glikozlar içilecek
sonrasında belki kontrole de girersin Miya
sonuçların çok güzel gelsin
MaşallahMerhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık.
Bi maşallahınızı alırız. Bizim tontik 29+4 günlük ve 1530 gram ve 38 cm olmuş
Her şey yolunda çok şükür
Maşallah canımDün şeker testimiz yapıldı sonuçlar çok iyi tansiyonum iyi 4 kilo almışım toplam da doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Tatlış kızım 895 gr olmuş anneannemizde geldi kontrole güzelce pozlar verdi cadı
İlaçlarıma devam kan değerim 11.9 su 12.1 olmuş
Ve en güzeli artık 3 haftada bir gideceğiz kontrole9 nisanda yine kontrol var inşallah
Şükür canım benim annem şeker hastası insülin kullanıyor korktuğum için yaptırdım başta düşünmüyordum ama ailede olunca doktorum yapalım dediMaşallah canımçok şanslısın şeker testi sonucun iyi çıkmış, hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah E artık neredeyse son düzlükteyiz
Maşallah, değerlerinde çok güzel. Mimnoşda büyümüş. Ohh pozda vermiş sizlere. Desene bugün en güzel günlerdenDün şeker testimiz yapıldı sonuçlar çok iyi tansiyonum iyi 4 kilo almışım toplam da doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Tatlış kızım 895 gr olmuş anneannemizde geldi kontrole güzelce pozlar verdi cadı
Ve en güzeli artık 3 haftada bir gideceğiz kontrole9 nisanda yine kontrol var inşallah
Görünce iki üç gün ağzım kulaklarımda geziyorumMaşallah, değerlerinde çok güzel. Mimnoşda büyümüş. Ohh pozda vermiş sizlere. Desene bugün en güzel günlerden
İnsallh güzel sonuçlar alırsın canım ben stresten heralde git gide yükseliyor sonuclarim şu cihazı vereyim bida test mest yaptırmaya cam doğuma kadarBenim doktor da ailede şeker hastası var mı dedi yok dedim. yükleme yapmak istemiyorum bi değerlerine bakayım dedi. Sen gece 12den sonra yeme sabah bakalım dedi bilmiyorum
Ben de hamileyken hem 3. Dozu oldum hemde covid geçirdim Allah'ın izniyle inşallah bişey olmayacak bebecikleriSelam kızlar
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Dün akşam covid aşısını oldum şimdilik kol ağrısı var sadece. Ama biliyorsunuz yazmıştım hareketlerimiz hala düzene girmedi. Bugün yine aynı olacak olursa acile gideceğim bakalım hem aşıdan sonra görmüş olurum bi kesin olmamakla beraber hiç hareket hissetmezsem gideceğim
Dün şeker testimiz yapıldı sonuçlar çok iyi tansiyonum iyi 4 kilo almışım toplam da doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Selam kızlar
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Dün akşam covid aşısını oldum şimdilik kol ağrısı var sadece. Ama biliyorsunuz yazmıştım hareketlerimiz hala düzene girmedi. Bugün yine aynı olacak olursa acile gideceğim bakalım hem aşıdan sonra görmüş olurum bi kesin olmamakla beraber hiç hareket hissetmezsem gideceğim
Şahane olmuşşşbu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,
bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop olduişte fotosu da burada
Çok şirin olmuşbu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,
bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop olduişte fotosu da burada
Şahane olmuşşşgüle güle kullanın. Ne kadar da çok ayakkabısı patiği varmış minnoşun ben de alışverişe ara vermiştim başlamalıyım galiba
Ben zaten kilolu başlamıştım kuzum4 kilo muune kadar güzel
ayy süper artık kontrol süreleri de kısalıyor daha sık göreceksin
Maşallah sizin odanız bayağı tamamlandı güle güle güzel günlerde kullansın minik tırtılbu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,
ben de aldım epeyce, neyse ki bana son gittiğimde kilomu sormayı unuttuSelam kızlarcuma günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı. Tokluk 147 çıktı sınırı geçmişsin dikkat et dedi 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum. 10 kilo aldım diye kızdı adam öldürmüşüm muamelesi yaptı onun dışında iyiyiz çok şükür 846 gram olmuş minnoşum