2022 ikizler burcu anneleri

Öyle oldu maalesef 28.haftadayım. İnşallah beklerler sonuna kadar
Üzülme ya. Kendini yorma sakın hem allah korusun yarın öbür gün gelseşer bile yaşama şansları çok yüksek özel hastanelerin yeni doğan bakım üniteleri çok gelişmiş durumda. Geçen ay ikiz grubundan bir arkadaş 32. Haftada doğum yaptı bu hafta eve çıkacaklar inşallah sen gönlünü ferah tut

aynen öyle 28'e geldiğimde ben rahat nefes aldım eşik geçilmiş demektir içini ferah tut N Nurhafsa

Merhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık.
Bi maşallahınızı alırız. Bizim tontik 29+4 günlük ve 1530 gram ve 38 cm olmuş
Her şey yolunda çok şükür
Ay maşallah ya 1500 kilo ne kadar güzel. Ben en son gittiğimde 450 gramdı. 21+6 iken. Pazartesi günü kontrol var insallah büyümüstür 25+6 olacağız.

Bu arada benim doktor şeker yüklemesi pek uygun görmedi sanırım. Yap demedi sadece abur cubur hamur işi yok dedi bunlara dikkat etmek yeterli geldi sanırım. Bende yükletmek istemiyordum zaten
Ay keşke benimkide öyle olsaydı her seferinde nerden daha fazla para çıkarsak diye dusunuyorlar

Ay benimki üç Dr gezdirdi ordan orya bende panik oldum valla sağlıklı gidip hasta çıktım şu haftami bitireyim pazartesi gidince vericem cihazı bida ugramiycam kendi Dr iyi aslında hastaneyi de seviyorum degistiresim bile geldi valla böyle olunca

Kızlar selam bugun markete kadar yürüdüm biraz hızlı yürümüşüm herhalde hava da soğuktu kasık bölgeme ağrı girdi. Sonra ara ara tekrar ağrı girdi regl ağrısı gibi. Yaşayan oldu mu böyle bu şekilde ilk kez yaşıyorum biraz stres yaptım ister istemez

Şifa olsun şimdiden sorunsuz geçer inşallah hareketleri hissettinmi
Evet canım hissettim sanırım 2 gün pozisyon değiştirdi artık yukarıda hissediyorum hareketleri önceden aşağıdaydı yerine alışana kadar sakin kalmayı tercih etti Çünkü bebelerin tercihleri var

Aşıyı bugün olamadım halsizliğim vardı birde aşıyı sokmayayım araya dedim ama haftasonu kesin olacağım inşallah

Sancın mı oluyor canım kaçıncı haftadasınız? Allah kolaylık versin, dursunlar daha yaa, ne diyor doktorun, neden oluyormuş?
Mesajını sonradan farkettim 28.haftadayım, karnımda kasılmalar çok yoğun oldu bir ara, şimdi o kadar değil şükür. İkizlerde ne olacağı belli olmuyor dedi doktorum, inşallah beklerler de erken gelmezler diye dua ediyorum ben de

yorulunca rahimde ağrı yapabilir dinlen biraz ayaklarını uzat, benim biraz yürüyünce göbek deliğim bile ağrıyo

Merhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık.
Bi maşallahınızı alırız. Bizim tontik 29+4 günlük ve 1530 gram ve 38 cm olmuş
Her şey yolunda çok şükür
Maşallah sizeee ahhh 1530 ne de güzel yaaaa
Son zamanlarda doktor değiştirmek de zor, seviyorsan kal bence belki de riske atmak istemediği için öyle yapmıştır. Söyle canım çok stres olduğunu, inşallah bir daha hiç sorun çıkmaz
Bende de oluyor canım. Böyle bi yumru oluyor sanki. Sonra kasıklarım zonkluyor. Özellikle geçen haftalarda ev temizliğiyle çok uğraştım ve sık sık oldu. Bir süre ayaklarımı uzatıp nefes egzersizi yapınca geçiyordu.
Çok şükür canım, aman olmasın inşallah, beklesinler günlerini en azından 38. Haftayı

yorulunca rahimde ağrı yapabilir dinlen biraz ayaklarını uzat, benim biraz yürüyünce göbek deliğim bile ağrıyo

Çok sağolun kızlar dün erkenden yattım dinlenmek iyi geldi

herkese günaydın

ilk adımlarımda ücretsiz bebeklerde büyüme atakları eğitimi başladı, zoom linkini ekliyorum

Benim doktor da ailede şeker hastası var mı dedi yok dedim. yükleme yapmak istemiyorum bi değerlerine bakayım dedi. Sen gece 12den sonra yeme sabah bakalım dedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…