- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.281
Şifa olsun canım. Bol su, c vitamini, bir de semptomlar başlamadan parol içmeni öneririmEvet canım büyük ihtimalle öyle
Günaydın kızlar bugün sonunda covid aşısının 3. Dozunu olacağım doğuma kadar idare eder umarim. İlk iki aşı çok ağır yan etki yapmıştı sağ salim geçer gider inşallah
Cihazı endokrindeki Dr verdi devlette vermiyor galiba ben özele gidiyorum ordaki verdiBen de şekerli şeyleri hiç sevmem, zor içtim çözeltiyi. Tekrar yükleme derlerse yine aynı stresşeker ölçüm cihazını sen mi aldın hastaneden mi verdiler canım? Umarım sağlıkla atlatırız
Evet canım büyük ihtimalle öyle
Günaydın kızlar bugün sonunda covid aşısının 3. Dozunu olacağım doğuma kadar idare eder umarim. İlk iki aşı çok ağır yan etki yapmıştı sağ salim geçer gider inşallah
Günaydın kızlardoktorumla konuşabildim, tam sınırda değer dedi, tekrar teste gerek görmedi. Diyet uygula dedi, baya bilgi verdi. Haftaya cumartesi randevum vardı zaten, geldiğinde daha detaylı konuşuruz dedi. İçimi çok rahatlattı canım doktorum hepinize de teşekkür ederim desteğiniz için
Nst ye girdin mi hiç?Bu grubu bilmiyordumzorlanmaya başladım birkaç haftadır, kasılmalarım oldu vs, yakın takipteyim şu an inşallah hayırlısıyla ilerleyen haftaları görürüz hepimiz Senin nasıl gidiyor?
Hayırlı kandiller
Bu arada benim doktor şeker yüklemesi pek uygun görmedi sanırım. Yap demedi sadece abur cubur hamur işi yok dedi bunlara dikkat etmek yeterli geldi sanırım. Bende yükletmek istemiyordum zatenCihazı endokrindeki Dr verdi devlette vermiyor galiba ben özele gidiyorum ordaki verdi
Benim dr da özelde, diyet yap dedi sadece. Hatta diyetisyene gideyim mi dedim, gerek yok dedi kendisi anlattı, haftaya cts daha detaylı konuşalım stres yapma, sakin ol dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Senin de değerin çok yüksek değil aslında, stres etkiliyor bence canım, inşallah sorunsuz geçer bundan sonrasıCihazı endokrindeki Dr verdi devlette vermiyor galiba ben özele gidiyorum ordaki verdi
Ahh kendimi hemen duşa attım, üstüne bol yeşillikli kahvaltıdedim bakdiyet vermiş sadece
e hadi bu da bitti gitti böylece
Her hafta giriyorum nstye, ciğer geliştirici 2hafta önce yapıldı her ihtimale karşı. Son kontrolde 1000-1100 gram civarındalardı. Benim de ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor gerçekten. Amin amin inşallahNst ye girdin mi hiç?bebişler kaç gr olmuş peki. Bende iyi kötü şükür bazen geceleri uyuyamıyorum kemiklerime baskı yapıyorlar. Çok wc çıkıyorum Yoruldum artık hareketlerim kısıtlandı doğum haftamıza gelelim de
Sancın mı oluyor canımHer hafta giriyorum nstye, ciğer geliştirici 2hafta önce yapıldı her ihtimale karşı. Son kontrolde 1000-1100 gram civarındalardı. Benim de ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor gerçekten. Amin amin inşallah
Evet canım 5 gün sonra 100 gr lık yüklendi tekrardan benimki daha yüksekti inşallah gerek kalmaz tekrarınaAradım açmadı, doktoruma da yazdım sonuçları attım. Henüz ses yok. 100lük yaptır diyecekler internetten baktıklarıma göre. Senin de böyle olmuştu dimi?
İnşallah düzene girer güzel haberler olsunEndokrine yolladı canım ordan diyetisyene şeker ölçüm cihazı verdi günde 8 kere ölçüm yapıyorum valla şimdiden parmaklarım delik deşik oldu rabbim şifa versin hepsine çok zor stresi daha zor bı iyi gidiyor sonucum bı kötü ben de anlamadım dün daha iyiydi bugün berbat çıkıyor fazla dikkat te iyi değil demekki şu 5 günü bı hayırlısıyla atlatayim Dr sonuçlara bakıp ona gore karar verecek
İnşallah nisanda çıkar kavuşursunuzBerbatım.
Ya Nisan'da vergi af yasası ile çıkacak.
Ya da 1 yıl.
Çok halsizim.
Gücüm yok.
.
Hayırlı Kandiller.
Allah Kalbinizden Geçenleri Nasip Etsin.
Dualarınız Kabul Olsun..
Şifa olsun şimdiden sorunsuz geçer inşallah hareketleri hissettinmiEvet canım büyük ihtimalle öyle
Benim dr da özelde, diyet yap dedi sadece. Hatta diyetisyene gideyim mi dedim, gerek yok dedi kendisi anlattı, haftaya cts daha detaylı konuşalım stres yapma, sakin ol dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Senin de değerin çok yüksek değil aslında, stres etkiliyor bence canım, inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası
Ciddi misin ya senin sancılar erken başlamış kaç haftalıksın şu anHer hafta giriyorum nstye, ciğer geliştirici 2hafta önce yapıldı her ihtimale karşı. Son kontrolde 1000-1100 gram civarındalardı. Benim de ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor gerçekten. Amin amin inşallah
Maşallah maşallahMerhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık.
Bi maşallahınızı alırız. Bizim tontik 29+4 günlük ve 1530 gram ve 38 cm olmuş
Her şey yolunda çok şükür
Öyle oldu maalesefCiddi misin ya senin sancılar erken başlamış kaç haftalıksın şu anbenim doktor ciğer geliştiriciyi bebekler durursa mayıs'ın ilk haftası dedi. Ben soldan başka yöne uyuyamiyorum karnım geriliyor