- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.261
Ahh dimi yaa ben de çok yorulduğum ve stresli olduğum bir 15 gün yaşadım tadilattan dolayı. Şeker ölçümü de tam üstüne geldi. 50 gr yapmıştı sağlık ocağı 146 çıkmış. Bakalım dr ne diyecek yarın ama gerçekten kafama takıldı hiç keyfim yok. Parmaktan kan almak da zorSanada geçmiş olsun canım valla kafaya takınca daha kötü oluyor ben şeker testini yaptirdima pişman oldum zaten bebeğim kilolu değil ben bu ay hiç almamisim 6 aylık olduk şükür daha 4 kilo almışım şeker hamur işi hiç yemem diyetisyen bile şaşırdı yasaklarda sadece patates pirinç yeme dedi geri kalanı zaten yemiyorum dedim. Şeker ölçme cihazını endokrindeki Dr verdi 5 gün ölçmek için ben dün basladm yapmaya bugün degerlerim dünden beter özele gidiyorum
Çokrengi de harika soft renkler bebeklere çok yakışıyofiyatı da gayet iyi
sağlıkla giysin minik kuş
Çok seviyorum soft renkleri bebiklere de çok yakışıyorrengi de harika soft renkler bebeklere çok yakışıyofiyatı da gayet iyi
sağlıkla giysin minik kuş
Yok canım cevrilemiyormus.tüm tecavüzcüler, kadın cinayeti işleyenler elini kolunu sallayarak gezerken... neyse bi şey demek istemiyorum
çok çok üzüldüm, umarım bir yolu bulunurbu paraya çevrilebilecek bi ceza olmalı, çünkü çok çok saçma, vergi en nihayetinde cezası paraya çevrilebiliyor olmalı
söylemek kolay ama sen dirayetli olmalısın bebeğin içintüm iyi dileklerim seninle, eşinle ve bebeğinle
Şu icebiliyorsun ancak ben 11.40 a doktora gittiğimde daha 2 saat aç kalacaksın dayanamazsın yarın sabah 8-9 da gel öyle başlasinlar demişti gerçekten öğlenden sonra ya kadar bence kendini aç birakma muayeneden sonra ertesi sonrası bir gün erkenden ver kanKızlar pazartesi randevum var. Şeker için bakacak ancak yükleme yapar mıyız bilmiyorum bi değerlerine bakalım sen 12 den sonra aç gel dedi. Aç anladım da su da içmeyecek miyimben susuz duramam, süregelen alışkanlık o bende
Allah en yakın zamanda hayırlı bir kapı açar inşallah gönlünüze ferahlık verecek güzel haberler gelir.Yok canım cevrilemiyormus.
Avukatında yanlış yönlendirmesi.
Önce maaştan kesilecekmis.
Sonra itiraz edelim demiş yanlış yapmış.
İtirazda son radde cezaevine çevrilmiş.
Kendimi toparlamak zaman alacak.
Bebek sağlıklı biraz tedirgin sanırım.
1 ayı aşarım da sonrasına gücüm kalır mı bilmem ..
O zamana kadar aç duramazsınız tansiyonunuz düşer Allah korusun. Erken yapın kahvaltınızı öğle yemeği yemeden gidin bence. Veya bir gün sonrasına aç gidin sabahın erken saatinde. Ben böyle yaptım 8 de gittim ona rağmen 11 de bitti işim ve halsizlik başlamıştı kendimi bir gözlemeciye attım.Kızlar pazartesi randevum var. Şeker için bakacak ancak yükleme yapar mıyız bilmiyorum bi değerlerine bakalım sen 12 den sonra aç gel dedi. Aç anladım da su da içmeyecek miyimben susuz duramam, süregelen alışkanlık o bende
Senin şeker limitin azmis bana 75 verdi 167 çıktı ben bide 18 yıldır şeker kullanmıyorum bünyede aç karna okadar alınca haliyle kaldiramadi dün normaldi bugün stresli dr dediğine uymaya çalıştım normlade öğlen yemek yemezdim diyetisyen ye dedi yedim aynı hep yüksek çıktı parmaklarım delik deşik oldu ilk başlarda cihazın iğnesini tam cozemedim hep boşa batırdım alışana kadar iş işten geçti Hayirlisiyla geceydi su günler cihazı verince unutucam herşeyi kulak arkası yapicam gerçektende strese sokuyor insanı hep bunu düşünmekle üç ay gecermi canım annem diyor iki gündür yüzün soluk Dr sağlıklı gittim hasta çıktım vallaAhh dimi yaa ben de çok yorulduğum ve stresli olduğum bir 15 gün yaşadım tadilattan dolayı. Şeker ölçümü de tam üstüne geldi. 50 gr yapmıştı sağlık ocağı 146 çıkmış. Bakalım dr ne diyecek yarın ama gerçekten kafama takıldı hiç keyfim yok. Parmaktan kan almak da zorSadece diyet desin diye dua ediyorum. İnşallah bebeklerimizi etkilemiyordur
Kendinden eminsen bebeğinde çok kilolu değilse kanda tokluk ölçümünü yap şeker testini ben yaptım stres sıkıntı valla yüksek çıktı okadar şeker icirdiler üstüne iki saatte aç kaldım saat başı kan aldılar suda içmedim hiç eve geldimde saat 1e geliyordu yinede sen bilirsin ama etrafımda kimse yaptırmadı ben salak gibi niye yaptırdım bilmiyorum Dr bile ikilemde kimisi onaylıyor kimisi yaptırmayın diyorKızlar pazartesi randevum var. Şeker için bakacak ancak yükleme yapar mıyız bilmiyorum bi değerlerine bakalım sen 12 den sonra aç gel dedi. Aç anladım da su da içmeyecek miyimben susuz duramam, süregelen alışkanlık o bende
A bizim burda var ne zamana kadar geçerli cumartesi çıkayım bende insallh bı bakayımSelamlar
Kompedan mağazasını bilir misiniz? Bugün sezon sonu kampanyası vardı 2. Ürün yarı fiyatına. 7'li alt iç çamaşır aldım. İkinci ürün yarı fiyatına geldi. Tanesi 10 liradan doğumda ve öncesi sonrasında giyebileceğim 14 tane külot aldım.Biraz fazla oldu ama artık olmuyor eskiler emzirme atleti sordum yokmuş. Sütyeni aldım fakat ilk zamanlar atlet daha rahat oluyormuş.
Sabah aldım randevuyu. Randevun gec olsa bile erkenden gel ben seni alırım dedi zaten 10 da randevum. Bilmiyorum 9 gibi çıkarım anca uyanırım zatenO zamana kadar aç duramazsınız tansiyonunuz düşer Allah korusun. Erken yapın kahvaltınızı öğle yemeği yemeden gidin bence. Veya bir gün sonrasına aç gidin sabahın erken saatinde. Ben böyle yaptım 8 de gittim ona rağmen 11 de bitti işim ve halsizlik başlamıştı kendimi bir gözlemeciye attım.
Ben de şekerli şeyleri hiç sevmem, zor içtim çözeltiyi. Tekrar yükleme derlerse yine aynı stresSenin şeker limitin azmis bana 75 verdi 167 çıktı ben bide 18 yıldır şeker kullanmıyorum bünyede aç karna okadar alınca haliyle kaldiramadi dün normaldi bugün stresli dr dediğine uymaya çalıştım normlade öğlen yemek yemezdim diyetisyen ye dedi yedim aynı hep yüksek çıktı parmaklarım delik deşik oldu ilk başlarda cihazın iğnesini tam cozemedim hep boşa batırdım alışana kadar iş işten geçti Hayirlisiyla geceydi su günler cihazı verince unutucam herşeyi kulak arkası yapicam gerçektende strese sokuyor insanı hep bunu düşünmekle üç ay gecermi canım annem diyor iki gündür yüzün soluk Dr sağlıklı gittim hasta çıktım valla
Yok canım cevrilemiyormus.
Avukatında yanlış yönlendirmesi.
Önce maaştan kesilecekmis.
Sonra itiraz edelim demiş yanlış yapmış.
İtirazda son radde cezaevine çevrilmiş.
Kendimi toparlamak zaman alacak.
Bebek sağlıklı biraz tedirgin sanırım.
1 ayı aşarım da sonrasına gücüm kalır mı bilmem ..
Selamlar
Kompedan mağazasını bilir misiniz? Bugün sezon sonu kampanyası vardı 2. Ürün yarı fiyatına. 7'li alt iç çamaşır aldım. İkinci ürün yarı fiyatına geldi. Tanesi 10 liradan doğumda ve öncesi sonrasında giyebileceğim 14 tane külot aldım.Biraz fazla oldu ama artık olmuyor eskiler emzirme atleti sordum yokmuş. Sütyeni aldım fakat ilk zamanlar atlet daha rahat oluyormuş.
Ahh dimi yaa ben de çok yorulduğum ve stresli olduğum bir 15 gün yaşadım tadilattan dolayı. Şeker ölçümü de tam üstüne geldi. 50 gr yapmıştı sağlık ocağı 146 çıkmış. Bakalım dr ne diyecek yarın ama gerçekten kafama takıldı hiç keyfim yok. Parmaktan kan almak da zorSadece diyet desin diye dua ediyorum. İnşallah bebeklerimizi etkilemiyordur
Kızlar pazartesi randevum var. Şeker için bakacak ancak yükleme yapar mıyız bilmiyorum bi değerlerine bakalım sen 12 den sonra aç gel dedi. Aç anladım da su da içmeyecek miyimben susuz duramam, süregelen alışkanlık o bende
Bu grubu bilmiyordum
Evet canım büyük ihtimalle öyleEndişelenme kuzum, bazen arkaya doğru konum alıyorlar sanırım o zaman fazla hissedilmiyorlar. Cee eee oynuyor bence annesiyle