- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.841
Sen neler yaptın balkonu düzenliyordn sanki oda mi yapacaksın bebişe şimdi ,yoksa yer olmadığı için mi balkona alan aciyorsunE evde dolap varsa neden olmasın ki.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neler yaptın balkonu düzenliyordn sanki oda mi yapacaksın bebişe şimdi ,yoksa yer olmadığı için mi balkona alan aciyorsunE evde dolap varsa neden olmasın ki.
.
Yok atmadı anca bir sonraki randevuda laboratuvardan ben alıcam. Gözün Aydın darısı bizlere Bir şeyler kullanmış mıydın enfeksiyon için?Evet canım benim sonuçlar da görünmüyor da doktor WhatsApp tan atıyor.Belki sana da atmıştır dedim.
Ben de tekrarladım tahlili çok şükür enfeksiyon geçmiş
Mikroskopi kısmında yazıyo evet az canlı dediği lökosit bakteri vs işte sayısına göre ilaç veriliyor
Sen neler yaptın balkonu düzenliyordn sanki oda mi yapacaksın bebişe şimdi ,yoksa yer olmadığı için mi balkona alan aciyorsun
Aysen012 -C-A-N-A-N- rollercoaster sağolun kızlar iki ay kaldı ya gerisini artık zaten yıka ütüle ev temizle olarak görüyorum o yüzden çok çok az kaldı
Hayır canım sadece bol su iç dedi sadece bir dahakine yine enfeksiyon çıksa ilaç verecekti muhtemelen ama çikmadi su içmeye devam dedi ,aynen darısı sizlere ama demekki suyla bile geçiyor ki sen ilaç kullanmissn daha çabuk gecer benceYok atmadı anca bir sonraki randevuda laboratuvardan ben alıcam. Gözün Aydın darısı bizlere Bir şeyler kullanmış mıydın enfeksiyon için?
Hayırlı olsn ,odayı da zamanla ihtiyaç durumunuza göre sekillendrirsnz ben de öyle yapmıştımBalkona gardrop aldık canım, odadaki fazlalıkları oraya kaldıracağız ki oda açılsın.
Sadece açılan koltuk kalacak, doğumda belki birinin kalması gerekirse diye..
Oda yapmıyoruz henüz, beşik ve şifoniyer aldık. Onlar yeter şimdilik.
.
Maşallah aminnnnn kuzum.. Allahım isteyen herkese nasip etsinBenim doktor da açıyo açtığı gibi saklanıyor ya sürekli elini yüzünün önüne Aliyo ,ama abisinin kopyasi bir bebek geliyor galiba doktor aynısından bir tane daha yapmışsınz demişti
Zaten hep dua ediyorum abisi gibi sağlıkla huzurla gelsin diye
Allah hiç bir anneyi evladiyla imtihan etmesin.Bize hep onlarin güzel günlerini gostersin
Göz açıp kapayıncaya kadar hızla ve güzellikle görelim zamanın geldiginiAysen012 -C-A-N-A-N- rollercoaster sağolun kızlar iki ay kaldı ya gerisini artık zaten yıka ütüle ev temizle olarak görüyorum o yüzden çok çok az kaldı
Amin kuzum aminMaşallah aminnnnn kuzum.. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Yok tatlım bence ondan dolayı değil hiç kalbini strese sokma bende bugün 2. Dozu oldum. Her gün bir olmuyor bebişler çok için rahat etmezse tatlı bişiler ye bekle onuAy kızlar bu kız sabah cok hareketliydi şimdi tık yok 2. Doz tetanozumu da oldum. Ondan mı aceba yaa
Benim demekki geçmeyince verdi bol su içiyorum aslında ama yeterli olmamış. İnşallah çabucak geçerHayır canım sadece bol su iç dedi sadece bir dahakine yine enfeksiyon çıksa ilaç verecekti muhtemelen ama çikmadi su içmeye devam dedi ,aynen darısı sizlere ama demekki suyla bile geçiyor ki sen ilaç kullanmissn daha çabuk gecer bence
Alıstım artık hareketlerine bazen uzun süre farketmeyince dürtüyorum eşim kızıyor cocugu rahat bırak diye bilmiyor ki dayanamıyorumYok tatlım bence ondan dolayı değil hiç kalbini strese sokma bende bugün 2. Dozu oldum. Her gün bir olmuyor bebişler çok için rahat etmezse tatlı bişiler ye bekle onu
Yaaaa hep hissedelim istiyoruz. Bende hareket ettikçe mutlu oluyorum sesleniyorum hadi diyeAlıstım artık hareketlerine bazen uzun süre farketmeyince dürtüyorum eşim kızıyor cocugu rahat bırak diye bilmiyor ki dayanamıyorum
Olabilir belki üst üste çıktıysa önlem almak istemiştirBenim demekki geçmeyince verdi bol su içiyorum aslında ama yeterli olmamış. İnşallah çabucak geçer
Geçmiş olsun kuzum. İyi olmanıza çok sevindim. Kan uyuşmazlığı iğnesi neden yapılıyor planlımıydı ?bugüne dair bir güncelleme paylaşayım;
öncelikle her şey yolunda onu baştan söyliyim okurken gerilmeyin
bugün 27+0'da ilk defa hem pedde hem de peçetede iğne ucu kadar kan gördüm akşam doktoruma yazdım çünkü benim aklıma ilk kan uyuşmazlığı olayı geldi zaten bu hafta iğne vurulacaktım ama öncesinde doktorum bir keresinde erken kanama olursa haberim olsun dedi. neyse doktoruma bugün yazınca hem coraspini bırak hem de vakit kaybetmeden rahim uzunluğunu ölçtür erken doğuma sebebiyet vermesin dedi, bir miktar panik oldum
neyse bir üniversite hastanesine gittim, nöbetçi kadın doğumcu rahim uzunluğunu 3.7 ölçtü normalmiş, kanama vs yok, suyu iyi, kilosu 1.170 civarı her şey yolunda kan aldılar kan uyuşmazlığı için coombs diye bir test yapıldı negatif çıktı bu iyi bir şeymiş her şey yolunda şu an birazdan da kan uyuşmazlığı iğnemi yapacaklar
aslında bir de bebek fotosu var ama koyamıyorum çünkü poposundan başka bir şey yok
bizde durumlar böyle bunu yaşayan olursa bu yazdıklarım aklında olsun paniklemesin
Ay kuzum yazının ilk iki cümlesini okurken bir an korktum, ancak şuan tek aklımda kalan tırtılının tatlı ve minnoş bir tosuncuk olduğu :)bugüne dair bir güncelleme paylaşayım;
öncelikle her şey yolunda onu baştan söyliyim okurken gerilmeyin
bugün 27+0'da ilk defa hem pedde hem de peçetede iğne ucu kadar kan gördüm akşam doktoruma yazdım çünkü benim aklıma ilk kan uyuşmazlığı olayı geldi zaten bu hafta iğne vurulacaktım ama öncesinde doktorum bir keresinde erken kanama olursa haberim olsun dedi. neyse doktoruma bugün yazınca hem coraspini bırak hem de vakit kaybetmeden rahim uzunluğunu ölçtür erken doğuma sebebiyet vermesin dedi, bir miktar panik oldum
neyse bir üniversite hastanesine gittim, nöbetçi kadın doğumcu rahim uzunluğunu 3.7 ölçtü normalmiş, kanama vs yok, suyu iyi, kilosu 1.170 civarı her şey yolunda kan aldılar kan uyuşmazlığı için coombs diye bir test yapıldı negatif çıktı bu iyi bir şeymiş her şey yolunda şu an birazdan da kan uyuşmazlığı iğnemi yapacaklar
aslında bir de bebek fotosu var ama koyamıyorum çünkü poposundan başka bir şey yok
bizde durumlar böyle bunu yaşayan olursa bu yazdıklarım aklında olsun paniklemesin
Geçmiş olsun kuzum. İyi olmanıza çok sevindim. Kan uyuşmazlığı iğnesi neden yapılıyor planlımıydı ?