- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Yengeç Geldi Ama bu sabırsızlıkla İkizler de olabilirim
Hoş geldin canım benim.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengeç Geldi Ama bu sabırsızlıkla İkizler de olabilirim
Evi satalım diye diye 2 yıldır beklettik biz de. Annemlere de çok yakınız, bahçeli bebek için iyi olur diye kalmaya karar verdik şimdi bir süre daha. Bebişler nasipleriyle gelirler sözüne güvendim ve sığındım artık
Ben tüm tadilat boyunca annemde kalacağım kuzum zaten, evde rahat olmaz diye düşündük. Sonrası için de bu bilgiyi vermen iyi oldu, temizlikten sonra bir süre de gitmem o zaman.Bugün senden sonra sağlık bakanlığının verdiği kitapçıkta da okudum canım, boya badana yapılacaksa mümkün mertebe 2-3 gün başka yerde kalın yazıyordu.
Var mı öyle bir imkanın?
Sanırım bizim için de iyi değil o koku.
Saç boyası için de aynı şeyi yazıyo, deriye temasından çok boyanın kokusu üzerinde durmuş kitapçık, solumayın diyor.
.
Canım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlarkızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.
Zaten zor bir süreçteyiz böyle durumlar insanın daha çok moralini bozuyor Anlayış çok önemli sadece mesleği yapmak için yapılmamalı.. Hayatımda bebek isteği için ilk başta gittim devlet hastanesine odaya 3 kişi alınıp bir ona bir buna bakılması ve senin özelini başkalarının duymasını görünce bir daha da gitmedim (pandemiden önce). Moralini bozmamaya çalış en iyisi kendi doktorun canım güzel olcak her şeykızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.
HosbuldummmTeşekkür ederim canım, aramıza hoş geldin öyleyse.
.
Eveet bizim de bahçeli ve bahçe katı sitede çok fazla çocuk var, hava ısındığı an hepsi bahçede civciv gibiler yenilenmek iyi geleceksizin de mi bahçeli Gugubiii
bizim de bahçeli, biz bi de bahçe katındayız bahçeye balkonumuz açılıyo
kesinlikle boşver freshleneceksiniz, yenilenmek her zaman iyidir
ay evettt :)
evet kuzu teşekkür ederimCanım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlar
evet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.Zaten zor bir süreçteyiz böyle durumlar insanın daha çok moralini bozuyor Anlayış çok önemli sadece mesleği yapmak için yapılmamalı.. Hayatımda bebek isteği için ilk başta gittim devlet hastanesine odaya 3 kişi alınıp bir ona bir buna bakılması ve senin özelini başkalarının duymasını görünce bir daha da gitmedim (pandemiden önce). Moralini bozmamaya çalış en iyisi kendi doktorun canım güzel olcak her şey
çok şükür kuzu
ay evettt :)
sakinledim gerçekten destekleriniz sayesinde
evet kuzu teşekkür ederim
evet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.
ben orada iç çamaşırımı çıkartırken başka birisi ultrasona yatıyor.
çatala çıkarken başkası iç çamaşırını falan çıkartıyordu. çok saçma
çok şükür kuzu
ooo 3 kişi olayı saçmalamışlar cidden ben öyle bişey yaşamadım da doktorlar aşırı ilgisiz yönlendirme yok hoşgörü yok sıfır hatta benim dediğim ankara şehir hastanesi tabiki ilden ile fark gösterebilirevet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.
ben orada iç çamaşırımı çıkartırken başka birisi ultrasona yatıyor.
çatala çıkarken başkası iç çamaşırını falan çıkartıyordu. çok saçma
benim doktora sorularım zaten 10 dk sürüyor :)3 kişi çok saçmaymış gerçekten 5 dk ya indirdiler ya tedavi süresini kesin o yüzden
kuzu benim de çok farklı değil bursa şehir hastanesi benim de.ooo 3 kişi olayı saçmaymış cidden ben öyle bişey yaşamadım da doktorlar aşırı ilgisiz yönlendirme yok hoşgörü yok sıfır hatta benim dediğim ankara şehir hastanesi tabiki ilden ile fark gösterebilir
sen rahat ol annesi minnoşunda strese girmesin
Ben dolabın minnak bı yerini kendimde düzelttim. Ortadan kalksın kalabalık şimdilik diye Ağlaya ağlaya dolap düzeltiyorum işte
Eki Görüntüle 2990435
Ben dolabın minnak bı yerini kendimde düzelttim. Ortadan kalksın kalabalık şimdilik diye Ağlaya ağlaya dolap düzeltiyorum işte
Not: Bebek Bezi Stok
Eki Görüntüle 2990435
harika gözüküyorrBen dolabın minnak bı yerini kendimde düzelttim. Ortadan kalksın kalabalık şimdilik diye Ağlaya ağlaya dolap düzeltiyorum işte
Eki Görüntüle 2990435
Allah'ım nasıl güzelBen dolabın minnak bı yerini kendimde düzelttim. Ortadan kalksın kalabalık şimdilik diye Ağlaya ağlaya dolap düzeltiyorum işte
Eki Görüntüle 2990435