2022 ikizler burcu anneleri

Evi satalım diye diye 2 yıldır beklettik biz de. Annemlere de çok yakınız, bahçeli bebek için iyi olur diye kalmaya karar verdik şimdi bir süre daha. Bebişler nasipleriyle gelirler sözüne güvendim ve sığındım artık😂😇

sizin de mi bahçeli Gugubiii🧡

bizim de bahçeli, biz bi de bahçe katındayız bahçeye balkonumuz açılıyo🧡

kesinlikle boşver freshleneceksiniz, yenilenmek her zaman iyidir✌️😍

Bugün senden sonra sağlık bakanlığının verdiği kitapçıkta da okudum canım, boya badana yapılacaksa mümkün mertebe 2-3 gün başka yerde kalın yazıyordu.
Var mı öyle bir imkanın?

Sanırım bizim için de iyi değil o koku.

Saç boyası için de aynı şeyi yazıyo, deriye temasından çok boyanın kokusu üzerinde durmuş kitapçık, solumayın diyor.

.
Ben tüm tadilat boyunca annemde kalacağım kuzum zaten, evde rahat olmaz diye düşündük. Sonrası için de bu bilgiyi vermen iyi oldu, temizlikten sonra bir süre de gitmem o zaman.

kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla :KK43:
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.
Canım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlar 🤗

kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla :KK43:
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.
Zaten zor bir süreçteyiz böyle durumlar insanın daha çok moralini bozuyor 😔 Anlayış çok önemli sadece mesleği yapmak için yapılmamalı.. Hayatımda bebek isteği için ilk başta gittim devlet hastanesine odaya 3 kişi alınıp bir ona bir buna bakılması ve senin özelini başkalarının duymasını görünce bir daha da gitmedim (pandemiden önce). Moralini bozmamaya çalış en iyisi kendi doktorun canım güzel olcak her şey 🙏

K kdv canım, her şey iyi olacak, merak etme. 🤗

Hani 3 idiots filminde vardı ya bi replik, “All is well.” Birbirimize sürekli bunu hatırlatalım. ❤️

.

üüüü böyle şeylere ağlarım işte 🧡
K kdv kesinlikle bence de en korktuğun açılmaydı Allah'tan ki olmadı öyle bir şey🙏 çok şükür

sizin de mi bahçeli Gugubiii🧡

bizim de bahçeli, biz bi de bahçe katındayız bahçeye balkonumuz açılıyo🧡

kesinlikle boşver freshleneceksiniz, yenilenmek her zaman iyidir✌️😍
Eveet bizim de bahçeli ve bahçe katı🥰 sitede çok fazla çocuk var, hava ısındığı an hepsi bahçede civciv gibiler 🐣 yenilenmek iyi gelecek 🥰

K kdv canım, her şey iyi olacak, merak etme. 🤗

Hani 3 idiots filminde vardı ya bi replik, “All is well.” Birbirimize sürekli bunu hatırlatalım. ❤️

.
ay evettt :)
sakinledim gerçekten destekleriniz sayesinde
Canım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlar 🤗
evet kuzu teşekkür ederim
Zaten zor bir süreçteyiz böyle durumlar insanın daha çok moralini bozuyor 😔 Anlayış çok önemli sadece mesleği yapmak için yapılmamalı.. Hayatımda bebek isteği için ilk başta gittim devlet hastanesine odaya 3 kişi alınıp bir ona bir buna bakılması ve senin özelini başkalarının duymasını görünce bir daha da gitmedim (pandemiden önce). Moralini bozmamaya çalış en iyisi kendi doktorun canım güzel olcak her şey 🙏
evet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.
ben orada iç çamaşırımı çıkartırken başka birisi ultrasona yatıyor.
çatala çıkarken başkası iç çamaşırını falan çıkartıyordu. çok saçma
üüüü böyle şeylere ağlarım işte 🧡
K kdv kesinlikle bence de en korktuğun açılmaydı Allah'tan ki olmadı öyle bir şey🙏 çok şükür
çok şükür kuzu

ay evettt :)
sakinledim gerçekten destekleriniz sayesinde

evet kuzu teşekkür ederim

evet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.

çok şükür kuzu

3 kişi çok saçmaymış gerçekten 5 dk ya indirdiler ya tedavi süresini kesin o yüzden 🙄

ooo 3 kişi olayı saçmalamışlar cidden ben öyle bişey yaşamadım da doktorlar aşırı ilgisiz yönlendirme yok hoşgörü yok sıfır hatta benim dediğim ankara şehir hastanesi tabiki ilden ile fark gösterebilir
sen rahat ol annesi minnoşunda strese girmesin 🙏

ooo 3 kişi olayı saçmaymış cidden ben öyle bişey yaşamadım da doktorlar aşırı ilgisiz yönlendirme yok hoşgörü yok sıfır hatta benim dediğim ankara şehir hastanesi tabiki ilden ile fark gösterebilir
sen rahat ol annesi minnoşunda strese girmesin 🙏
kuzu benim de çok farklı değil bursa şehir hastanesi benim de.
büyük şehir olacak güya.
daha yeni yapıldı sayılır bu hastane zaten. max 3 yıl olmuştur

Ben dolabın minnak bı yerini kendimde düzelttim. Ortadan kalksın kalabalık şimdilik diye 🥰 Ağlaya ağlaya dolap düzeltiyorum işte 🤲
Not: Bebek Bezi Stok 😂
IMG-20220117-WA0019.jpeg

X