2022 ikizler burcu anneleri

gözün aydın

neredeyse yarım kilo olmuş bir bebe daha

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bunu doktor yeterli görürse detaylıyı atlattın

Maşallah ona yaaa çok şükür hastalığı da sorunsuz atlattık Gözün aydın canım

neredeyse yarım kilo olmuş bir bebe daha

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bunu doktor yeterli görürse detaylıyı atlattın
ayy ellerini ayaklarını yüzünü gördüm hiç gözümün önünden gitmiyor işe konsantre olamıyorum resmen
aylardır detaylıyı bekliyorum gibi hissediyordum cumartesi kendi doktorumda okey derse derin bir nefes alıcam inşallah
Gugubi evet endişelenmiştim şükür atlattık canım hastalığı da
inşallah hiçbirimize bir daha gelmez

kuzucum sonuçları atmadın mı doktoruna ki.
at şimdiden al derin nefesini

Gule güle kullanın aldıklarını

Ben ilk doğumda depend aldm ama hiç kullanmadm ,bir tane denedim ama sıktı beni ve gecelik değil pijama takımı giyiliyorsa onu giyip çıkarmak daha zor,özel hastanede doğum yaptm bana çok daha kullanışlı bir hasta bezi verdiler,hatta hastaneden çıkarken de yanıma verdiler biraz . İnşallah bu doğumda da öyle olur çünkü depend almayacağım büyük boy hasta bezi koyarım biraz.

Baby me köpük şampuanı yenidoğanken kullanmak için mi aldınız.Ben de şampuan konusunda çok kararsızım.

Oğlum atopikti ve tüm şampuanlar döküntülerini arttırdı ,bir sürü para verdim .
En son bildiğimiz düz Dalin aldm bir tek o iyi geldi ilginç bir şekilde.

Şimdi ne alacağımı bilmiyorum.Mustela veya Sebamed almak istiyorum ama elimde kalır yine diye baby me veya Dalin mi alsam diyorum

kuzucum sonuçları atmadın mı doktoruna ki.
at şimdiden al derin nefesini
bunun bahanesiyle cumartesi kendi doktorumda yine görücem minnoşumu bugün çok az gördüm 3 boyut falanda yoktu düz siyah beyaz ultrason özleştik teyzoşu
gidince gösteririm diye düşündüm atsamda olur aslında

aa bak tecrübe işte ben de depend aldım, satılıyosa hasta bezi bakalım bir de ne olur ne olmaz

sen yine git canım özleşmişsinizdir.
ama için rahat etsin diye at sonuçları istersen :)

Gözün aydın Miyacığım, harika haberlerle günün güzelleşmiş
Prenseste sağlıkla büyümüş maşallah

Onaylı gebelik haftanı gösteren Doktor raporu olması yeterli kuzu, nerden aldığının önemi yok Hadi gözün aydın bu 24. Hafta kararı süper olmuş, yoksa 32'yi beklemek zor olacaktı. Bekleyen arkadaşlarda kendinizi çok yormamaya çalışın

Gözün aydın canım seninde hayırlısıyla bitti gitti şükür allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…