2022 ikizler burcu anneleri

Slm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda💃💃💃
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
@Balkiz94
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah @baldan_madam Gugubi Gugubi

Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın 🙈

sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim

gözün aydın 🥳🥳🥳

Günaydın 💕💕💕
Biz geldik kontrolden bekleriz diye düşünüyorduk ama erken aldılar şanslıyız bugün ✌
Minik kızımız 26 cm 495 gr olmuş teyzeleri :emir_bebek:

hastalıktan etkilenmemiş kuzuşum gayet haftasıyla uyumlu dedi şükür
detaylı içinde toplam 8 dk sürdü doktor sessiz sessiz 5 dk falan baktı sonra ekranı çevirip bana ellerini ayaklarını kafasını kalbini gösterdi iç organlarını saydı omurgası iyi dedi yarık dudak yok dedi gözlerinin lensleri oluşmuş dedi 🥰🥰kısa sürdü ama çokta baştan savmadı bakalım cumartesi raporu kendi doktorumuza göstericez ona göre ilerliycez
K kdv güzel sonuçların çıkar inşallah canım 🙏

neredeyse yarım kilo olmuş bir bebe daha😍

ohh süper🙏🙏 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bunu doktor yeterli görürse detaylıyı atlattın🧡🧡🧡

Günaydın 💕💕💕
Biz geldik kontrolden bekleriz diye düşünüyorduk ama erken aldılar şanslıyız bugün ✌

detaylı içinde toplam 8 dk sürdü doktor sessiz sessiz 5 dk falan baktı sonra ekranı çevirip bana ellerini ayaklarını kafasını kalbini gösterdi iç organlarını saydı omurgası iyi dedi yarık dudak yok dedi gözlerinin lensleri oluşmuş dedi 🥰🥰kısa sürdü ama çokta baştan savmadı bakalım cumartesi raporu kendi doktorumuza göstericez ona göre ilerliycez
Maşallah ona yaaa 🧿 🧿 çok şükür hastalığı da sorunsuz atlattık🤲🏻 Gözün aydın canım 🥰

neredeyse yarım kilo olmuş bir bebe daha😍

ohh süper🙏🙏 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bunu doktor yeterli görürse detaylıyı atlattın🧡🧡🧡
ayy ellerini ayaklarını yüzünü gördüm hiç gözümün önünden gitmiyor işe konsantre olamıyorum resmen 🥰
aylardır detaylıyı bekliyorum gibi hissediyordum cumartesi kendi doktorumda okey derse derin bir nefes alıcam inşallah 🙏
Gugubi Gugubi evet endişelenmiştim şükür atlattık canım hastalığı da
inşallah hiçbirimize bir daha gelmez 🙏

ayy ellerini ayaklarını yüzünü gördüm hiç gözümün önünden gitmiyor işe konsantre olamıyorum resmen 🥰
aylardır detaylıyı bekliyorum gibi hissediyordum cumartesi kendi doktorumda okey derse derin bir nefes alıcam inşallah 🙏
Gugubi Gugubi evet endişelenmiştim şükür atlattık canım hastalığı da
inşallah hiçbirimize bir daha gelmez 🙏
kuzucum sonuçları atmadın mı doktoruna ki.
at şimdiden al derin nefesini

Az önceki siparişimi paylaşayım hemen. 🙈
Öncelikle Depend almayan varsa e bebekte 43 lira. Daha ucuzu yok şu an.

Instagram’da mühendisoğlunu takip ediyorum, onun önerdiği ürünlerden alıyorum.

Eki Görüntüle 3012664 Eki Görüntüle 3012665

Baby me alt açma bezleri de indirimde.
İhtiyacı olan bakabilir.

.
Gule güle kullanın aldıklarını🤗

Ben ilk doğumda depend aldm ama hiç kullanmadm ,bir tane denedim ama sıktı beni ve gecelik değil pijama takımı giyiliyorsa onu giyip çıkarmak daha zor,özel hastanede doğum yaptm bana çok daha kullanışlı bir hasta bezi verdiler,hatta hastaneden çıkarken de yanıma verdiler biraz . İnşallah bu doğumda da öyle olur çünkü depend almayacağım büyük boy hasta bezi koyarım biraz.

Baby me köpük şampuanı yenidoğanken kullanmak için mi aldınız.Ben de şampuan konusunda çok kararsızım.

Oğlum atopikti ve tüm şampuanlar döküntülerini arttırdı ,bir sürü para verdim .
En son bildiğimiz düz Dalin aldm bir tek o iyi geldi ilginç bir şekilde.

Şimdi ne alacağımı bilmiyorum.Mustela veya Sebamed almak istiyorum ama elimde kalır yine diye baby me veya Dalin mi alsam diyorum

kuzucum sonuçları atmadın mı doktoruna ki.
at şimdiden al derin nefesini
bunun bahanesiyle cumartesi kendi doktorumda yine görücem minnoşumu 😁😁bugün çok az gördüm 3 boyut falanda yoktu düz siyah beyaz ultrason özleştik teyzoşu 💕
gidince gösteririm diye düşündüm atsamda olur aslında

Gule güle kullanın aldıklarını🤗

Ben ilk doğumda depend aldm ama hiç kullanmadm ,bir tane denedim ama sıktı beni ve gecelik değil pijama takımı giyiliyorsa onu giyip çıkarmak daha zor,özel hastanede doğum yaptm bana çok daha kullanışlı bir hasta bezi verdiler,hatta hastaneden çıkarken de yanıma verdiler biraz . İnşallah bu doğumda da öyle olur çünkü depend almayacağım büyük boy hasta bezi koyarım biraz.

Baby me köpük şampuanı yenidoğanken kullanmak için mi aldınız.Ben de şampuan konusunda çok kararsızım.

Oğlum atopikti ve tüm şampuanlar döküntülerini arttırdı ,bir sürü para verdim .
En son bildiğimiz düz Dalin aldm bir tek o iyi geldi ilginç bir şekilde.

Şimdi ne alacağımı bilmiyorum.Mustela veya Sebamed almak istiyorum ama elimde kalır yine diye baby me veya Dalin mi alsam diyorum

aa bak tecrübe işte ben de depend aldım, satılıyosa hasta bezi bakalım bir de ne olur ne olmaz✌️😇

bunun bahanesiyle cumartesi kendi doktorumda yine görücem minnoşumu 😁😁bugün çok az gördüm 3 boyut falanda yoktu düz siyah beyaz ultrason özleştik teyzoşu 💕
gidince gösteririm diye düşündüm atsamda olur aslında
sen yine git canım özleşmişsinizdir.
ama için rahat etsin diye at sonuçları istersen :)

Günaydın 💕💕💕

Gözün aydın Miyacığım, harika haberlerle günün güzelleşmiş😍
Prenseste sağlıkla büyümüş maşallah 😇

Slm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda💃💃💃
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
@Balkiz94
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah @baldan_madam Gugubi Gugubi

Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın 🙈

sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim
Onaylı gebelik haftanı gösteren Doktor raporu olması yeterli kuzu, nerden aldığının önemi yok 😉 Hadi gözün aydın bu 24. Hafta kararı süper olmuş, yoksa 32'yi beklemek zor olacaktı. Bekleyen arkadaşlarda kendinizi çok yormamaya çalışın😍🤗

Günaydın 💕💕💕

Gözün aydın canım seninde hayırlısıyla bitti gitti şükür 🌷 allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥳

X