2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar 🌸 Birkaç hafta önce bebişi pek hissetmiyorum normal mi diye sormuştum size belki hatırlarsınız. Ay onu sorduktan kısa bi süre sonra hissetmek ne kelime içerden dayak yemeye başladım çok hareketli 🤣 Bu konu aklına takılan varsa diye yazmak istedim.

inanılmaz kuvvetlendiler yarım kiloluk tipleriyle o ne güç 🙈🙈🧡🧡

ohh süper🙏 çok sevindim en azından temasa geçebiliyoruz tontiklerle bi şekilde 😍

ayy maşallahh😍 yarım kiloyu geçiyo hepsi teker teker🧡🧡 benim de dün sakindi bugün kudurdu doktor fobisi diyorum başka da bi şey demiyorum 😂

glikoz verdiler di mi 🚀 yine gazoz gibi Allahtan bi şekilde gidiyor 🙈

inşallah güzel çıkar sonuçlar🙏🙏

bugün verirler di mii
Hepsine maşallah minik tosbikkklerrimizze😍🌸 hahaha olabilir doktora gidicez diye sabah 5ten beri benim iskeletor uyanık tekmeledi durdu🤣🤣 evet çıkar diye bekliyorum kuzum açlık 89 cıktı 20 dk kadar sonra son kanı vercem inşallah ama feci acıktık içim bulanıyor 😣😣

22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için

sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş🙈

tüm dengemiz değişti 🙈

kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynen🧡🧡 Allahh bu noktalara geldik mi yaa😇
canımcım hamilelik günlüğünde bir 99 mu gördüm ben 🙈🙈

Selam kızlar nasılsınız tontiklerim😍😍 biz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına 🤔😣 poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda😎😆 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper 😊💃💃
Ay maşallah maşallah size kocamaaan olmuşş 🧿 offf benim daha 2 hafta var yüklemeye, atlattın ne güzel🥰

kızlarım ne olur akıl verin çıkmazdayım. ben nisan ayında 32. hafta bitiyor. rapora kadar çalışacaktım işverenim sen çıkınca eleman gelir diye konuşmuştu. sonra alacakları elemanı birkaç yerden istemişler bunlar da şimdi almazsak bulamayız sonra diye aldılar. yani ay başından beri iki kişi çalışıyoruz. işler zaten herkesin bildiği gibi. buraya kadar sorun yok ocak ayının maaşını da asgariden aldım. bugün işverenim bu ay sonu çıkmamın iyi olduğunu söyledi. bende nisana kadar burada olacağımı biliyordunuz elemanı kendiniz aldınız benim sigortaya ihtiyacım var nisana kadar dedim. o da sigortanı yatırmaya devam edeceğiz söz verdik zaten yarı yolda bırakamayız ama görüyorsun iki maaş gerçekten zor olacak. raporuna kadar sigortanı yatıralım ama maaşlarda zorlanıyoruz biliyorsun dedi. çok iyi insanlar gerçekten bir kere bile sorun yaşamadım 1 bucuk yıl boyunca. açıkcası işime de geldi bu durum çalışmadan kim sigorta yapar. ben kabul etme taraftarıyım ancak esim buna karşı çıkıp dava açalım diyecektir. bende işverenlerime yapmak istemiyorum bunu. sigoırta yatırmasalardı o zaman düşünürdüm ama sigortayı yatıracakalarını söylediler esim bu konuda ısrarcı olacaktır strese girmek istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum ne olur yardım edin. esime aksam söylemeyi düsünüyorum

Kızlar bir süredir yoğunluğumu biliyorsunuz.
Çok şükür, annemin bugün karantinası bitti ve hafif atlattı. Ara ara yine baş ağrısı oluyo.

Bu arada balkonu tamamen boşalttık sonunda.
Şimdi dolap yapılacak oraya.

Bir yandan bebişin eşyaları gelip duruyo, neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık. 🙈
Yatak odasında bir köşeye istifledim. Odası boyanacak çünkü.

Benden haberler böyle. 🤗

Bundan sonra foruma daha sık girmeye çalışırım. ❤️

.

Çok şükür, annemin bugün karantinası bitti ve hafif atlattı. Ara ara yine baş ağrısı oluyo.

Bir yandan bebişin eşyaları gelip duruyo, neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık. 🙈

Benden haberler böyle. 🤗

.
çok geçmiş olsun canım hafif geçmesine çok sevindim 🙏🙏
ohh ohh bu arada bir sürü işte halledilmiş güle güle döşersin odasını inşallah canım 💕💕

çok geçmiş olsun canım hafif geçmesine çok sevindim 🙏🙏
ohh ohh bu arada bir sürü işte halledilmiş güle güle döşersin odasını inşallah canım 💕💕

Çok teşekkür ederim canım benim. ❤️
İnşallah, bakalım. 🥰

Her kargo geldiğinde eriyorum resmen, o kadar minik ki her şeyi. ❤️❤️❤️

.

👩‍💻

bugünün kontrollerini atmayı unutmuşum 🙄

B basiliferd kontrolü vardı

ve miya06 miya06 senin devlet'teki detaylın bugün müydü?
yarın 10.30 canım çok ümit etmiyorum ama randevuyu bayağı önceden almıştık eşim gidelim dediği için gidicem cumartesi de kendi doktoruma göstereceğim çıkan raporu

Benden haberler böyle. 🤗

.
canımm çok sevindim atlatmanıza, etkileri bir süre daha devam ediyor bende de kaldı biraz ama geçecektir😊 ne güzel işleri yarılamışsın, dolabın boyan yapılınca keyifle yerleşirsin, tadilata kaldı son 4 gün, darısı başıma inşallah😊

kızlarım ne olur akıl verin çıkmazdayım. ben nisan ayında 32. hafta bitiyor. rapora kadar çalışacaktım işverenim sen çıkınca eleman gelir diye konuşmuştu. sonra alacakları elemanı birkaç yerden istemişler bunlar da şimdi almazsak bulamayız sonra diye aldılar. yani ay başından beri iki kişi çalışıyoruz. işler zaten herkesin bildiği gibi. buraya kadar sorun yok ocak ayının maaşını da asgariden aldım. bugün işverenim bu ay sonu çıkmamın iyi olduğunu söyledi. bende nisana kadar burada olacağımı biliyordunuz elemanı kendiniz aldınız benim sigortaya ihtiyacım var nisana kadar dedim. o da sigortanı yatırmaya devam edeceğiz söz verdik zaten yarı yolda bırakamayız ama görüyorsun iki maaş gerçekten zor olacak. raporuna kadar sigortanı yatıralım ama maaşlarda zorlanıyoruz biliyorsun dedi. çok iyi insanlar gerçekten bir kere bile sorun yaşamadım 1 bucuk yıl boyunca. açıkcası işime de geldi bu durum çalışmadan kim sigorta yapar. ben kabul etme taraftarıyım ancak esim buna karşı çıkıp dava açalım diyecektir. bende işverenlerime yapmak istemiyorum bunu. sigoırta yatırmasalardı o zaman düşünürdüm ama sigortayı yatıracakalarını söylediler esim bu konuda ısrarcı olacaktır strese girmek istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum ne olur yardım edin. esime aksam söylemeyi düsünüyorum
Gerçekten karar vermek zor canım, sen doğum sonrası aynı yerde işe dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. İyi insanlar demişsin ama ya sigortanı da yapmazlarsa nasıl hak arayacaksın? Yani para mühim değil sigortam yatsın diyorsan aslında hem evde olacaksın hem sigortan olacak ama güvenemedim ben nedense☹️ Keşke idare edebilselerdi 2 ay daha. Yani kötü olmak istemediğini de anlıyorum ama kabul etmiyorum, önceden konuşmuştuk bunu hem benim için de maaş almamak zor olacak desen, bildiğim kadarıyla yasal olarak da gebe kadını işten çıkaramazlar🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Gerçekten karar vermek zor canım, sen doğum sonrası aynı yerde işe dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. İyi insanlar demişsin ama ya sigortanı da yapmazlarsa nasıl hak arayacaksın? Yani para mühim değil sigortam yatsın diyorsan aslında hem evde olacaksın hem sigortan olacak ama güvenemedim ben nedense☹️ Keşke idare edebilselerdi 2 ay daha. Yani kötü olmak istemediğini de anlıyorum ama kabul etmiyorum, önceden konuşmuştuk bunu hem benim için de maaş almamak zor olacak desen, bildiğim kadarıyla yasal olarak da gebe kadını işten çıkaramazlar🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Ücretsiz izinli göstermelerini isteyeceğim zaten cıkıs yapamazlar istifa da gösteremezler sözlerinde durmazsa o zaman dava acarım

canımm çok sevindim atlatmanıza, etkileri bir süre daha devam ediyor bende de kaldı biraz ama geçecektir😊 ne güzel işleri yarılamışsın, dolabın boyan yapılınca keyifle yerleşirsin, tadilata kaldı son 4 gün, darısı başıma inşallah😊

Ay inşallah canım, en vakit alan kısmı indirim kovalayıp alışveriş yapmaktı.
Tabii en zevklisi de. 😉

Kitaplarına varana kadar tamamladık sayılır. 🙈

Rabbim hepsini sağlıkla kullanmayı nasip eylesin. 🤗

.

Ücretsiz izinli göstermelerini isteyeceğim zaten cıkıs yapamazlar istifa da gösteremezler sözlerinde durmazsa o zaman dava acarım
O zaman aslında sen de kendin için iyi olacağını düşünüyorsan değerlendirilebilir. Dinlenmiş de olursun bu süreçte. Tek eksisi maddi yönden olacak, tolere edebilirseniz çok da kötü bir teklif değilmiş😊 bakalım eşin ne diyecek o da önemli

X