2022 ikizler burcu anneleri

İyi akşamlar kızlar 💕
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ın annesi nasıl oldu haber var mı çok endişelenmişti umarım herşey yolundadır 🙏

iyiydi çok şükür🙏 onun bi de balkonu boşaltıyolardı depolama alanı yapacaklardı, yoğunluktan bakamamıştır

tontikler için evlerin düzeni tamamen değişiyo🙈

Oh ya, çok şükür her şey yolunda 😍 Her güzel haber bizleri çok mutlu ediyor😍 tansiyonun heyecandan çıkıyor demekki, ee o da normal yani😎 Benim dr hiç tansiyonuma bakmıyor🙄 sen çıktığını hissediyor musun kuzucum?
Yok canım hiç hissetmiyorum aslında nabzımın yüksek olduğunu hissedip ona bağlıyordum ama şöyle ki geçen hafta sağlık ocağına gidip kaç defa tansiyon ölçtürdüm o zaman da nabzım yüksek gibiydi ama tansiyonum çıkmadı 10-12 civarlarındaydı şaşırmıştım, bebeyi göreceğim günler içimde kelebekler tansiyonlar uçuşuyor 😍🙈🤗

bizim bugün tırtılın odasının badanası bitti🥳

o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane🙈🙈🙈
🧡🧡🧡

yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım😍
Yaaaaaaa, çok minnoşlar. En sevdiklerim bunlar :KK200: Odanın rengi de harika olmuş, ellerine sağlık tatlişkom :nazar::lülülü:

Yok canım hiç hissetmiyorum aslında nabzımın yüksek olduğunu hissedip ona bağlıyordum ama şöyle ki geçen hafta sağlık ocağına gidip kaç defa tansiyon ölçtürdüm o zaman da nabzım yüksek gibiydi ama tansiyonum çıkmadı 10-12 civarlarındaydı şaşırmıştım, bebeyi göreceğim günler içimde kelebekler tansiyonlar uçuşuyor 😍🙈🤗
Gerçek aşk bu demekki :KK47::KK45:

Canım😍 teşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir. 🙏🏻🥰
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti😍 uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık🥰 boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi🤭💕 herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık😅 sonra da bacak bacak üstüne attı 🤭 keyfine düşkün bir kız olacak belliki🤷🏻🙂 size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr😍
Oyy maşallah çok bal bu kuzu amaa😍😍😍😍

Gittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galiba 🤭 aöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen 🙈
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi 💗💗
Çok şükür her şey yolunda. Nazlı kız 🥰 🧿
Kızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesef😁 yan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı😁 hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi. 😘
Aiyy demek köfte dudak 😍😍 ne güzel bir gün olmuş canım😇
bizim bugün tırtılın odasının badanası bitti🥳

o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane🙈🙈🙈
🧡🧡🧡

yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım😍
Renkler çok iyi, biz de mi böyle iki renk yapsaydık diye aklım gitti şimdi🤪🤪pazartesi başlıyor bizim tadilat😌 saz arkadaşları da birbirinden şahane😍😍
Kizlar yarin benim de detayli ultrasonum var, gitmeden önce bisey yapmam gerekiyomu acaba?
Bana randevudan 1 saat önce kahvaltını yap tok ol, yarım saat önce de çikolata ye demişti. Güzel haberler bekliyoruz canım🥰

Çok şükür her şey yolunda. Nazlı kız 🥰 🧿

Aiyy demek köfte dudak 😍😍 ne güzel bir gün olmuş canım😇

Renkler çok iyi, biz de mi böyle iki renk yapsaydık diye aklım gitti şimdi🤪🤪pazartesi başlıyor bizim tadilat😌 saz arkadaşları da birbirinden şahane😍😍

Bana randevudan 1 saat önce kahvaltını yap tok ol, yarım saat önce de çikolata ye demişti. Güzel haberler bekliyoruz canım🥰

rengi çok güzel oldu yapmak isteyenler için ben rengin ismine bakıp paylaşayım🧡

kızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
kontrolümüz çok güzel geçti şükür. 705 gram 30 cm ile aranıza giriş yaptım.
24+0 olduk bugün
doktor bebekle ilgili her şey yolunda dedi.
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi :)
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
toplam 9 kg ile yoluma devam ediyorum ahhaah :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.
şeker yüklemesi istedi. ve onun yanında birkaç tahlil daha istedi.
yarın sağlık ocağında şeker yüklemesine gideceğim.
14 martta da bebişi görmeye inşallah.

24+0 olduk bugün
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.

Oyyyy maşallah tontirik kocaman olmuş annesii yarasın yediklerin bol bol vitamin olsun😍 pilatesi ben de sordum tabii öneriyorum dedi evde malzemelerim var da başlayacak güç kuvvet irade lazım 🤣[/QUOTE]

Günaydınlar kontrolleriniz güzel gecsin 🥲 dün hamile kıyafeti baktım özellikle tulum hiçbir yerde bulamadım inanır mısınız sinir stres sahibi oldum durduk yere. İnternetten alacağım resmen. Dedim bu insanlar hamile kalmadan mı doguruyor😒

24+0 olduk bugün
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
Aman da amaaan ne kadar da büyümüşşşş😍😍😍 ben de 9 kilo aldım, bakalım benim dr ne diyecek, cumartesi 24. Hafta kontrolüm var izne ayrılabilmem için 🤪 en azından spora onay çıkmasına sevindim, hem ağrılar da azalıyormuş pilates ile. Bana o da yasak☹️ Şişmeye devam🥲

24+0 olduk bugün
maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüş 😍🥰bebişler sağlıklı olsun da kilolara çözüm bulunur canım hiç sıkıntı etme yaşantımıza biraz hareket eklersek herşey yoluna girer
bende masa başı çalıştığım için çok kuyruk sokumu bel sırt ağrısı oluyor öğle araları yürümeye başladım havalarda daha iyi bu hafta iyi geldi bayağı
Pilates rahatlatır seni inşallah 👌

Günaydınlar kontrolleriniz güzel gecsin 🥲 dün hamile kıyafeti baktım özellikle tulum hiçbir yerde bulamadım inanır mısınız sinir stres sahibi oldum durduk yere. İnternetten alacağım resmen. Dedim bu insanlar hamile kalmadan mı doguruyor😒
Of şu kıyafet sorunsalı. Ben 1 kot 2 tayt 2 bol paça taytımsı, 1 elbise, 1 jile aldım, kendimde de bol tshirt ve eşofman takımı vardı döndürüp döndürüp giyiyorum onları😌 sadece kotu lcw mağazadan aldım. Diğerlerini lcw defacto hm penti ve trendyolmilla internetten aldım canım. Baharda da sürekli tayt tshirt giymeyi planlıyorum, elimdekilerle idare edebilirim umarım

ayy yok kuzucum bende öyle tulum falan göremedim bende bahçıvan tarzı elbise istiyorum olanlar çok kısa nerdeyse mini hamileyiz biz yahu manken değiliz yap uzun isteyen kestirsin firmalar da bi değişik

X