2022 ikizler burcu anneleri

İyi pazarlar kızlar 💕
Ben bebişime ilk defa bişeyler aldım 🙈🙈
E bebekte prima bezler indirimdeymiş prima pampers harmonie aldım yenidoğan için çok önerilmiş
Birde zarf zıbın aldım göbeği düşene kadar bayağı hassas oluyormuş o bölge annem direkt badi giydirip çıkarırken zor olabilir dedi bulmuşken ondan aldım
Birde bebek deterjanı aldım kayınvalidemin aldıklarından ilk zaman kullanabileceklerimi yıkayıp küçük bir çanta hazırlayayım diyorum
Açılışı yaptık bakalım inşallah devamı gelir 🙏

Allaah açılışı yaptın 🚀🚀 ama biz görmek isteriz fotola biziii🧡

göbüş kendi içinde yeni bir dünya oldu🌍
bedenimi tanımakta zorlanıyorum 🙈🙈
Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuş ⚡😀 Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa 😎

Herkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Umarım herkes iyidir bizim de Perşembe doktor kontrolümüz vardı 23 haftada 27 cm 560 gr olmuşuz her şey yolunda şükür.
Sizler nasılsınız 🤗

Herkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Umarım herkes iyidir bizim de Perşembe doktor kontrolümüz vardı 23 haftada 27 cm 560 gr olmuşuz her şey yolunda şükür.
Sizler nasılsınız 🤗
Büyüyüp tontikleşen bir bebik daha🤩 ben de covid sonrası pztsi gitmiştim 500 gr demişti. Senin de son haftan çok şükür izin zamanına ulaşabildik😍 gerçekten ayaktayken artık inanılmaz yoruluyorum🤷🏼‍♀️

Sizler nasılsınız 🤗
Merhaba Balkız,
24. hafta için dilekçe vereceksin değil mi? Benim doldu bu hafta ama henüz dilekçe vermedim. Önümüzdeki hafta vermeyi düşünüyorum.
Maşallah bebişin kocaman olmuş, tam sevmelik :) Gözün aydın, her şey yolunda şükür :emir_bebek::anneadayı:
Artık zaman nasıl hızlı geçiyor sanki, ya da bana öyle geliyor. Bir bakıyorum 25 haftalık olmuşum :)

Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuş ⚡😀 Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa 😎
ben bazen unutuyorum 🙄 ama ben de bazen hindistan cevizi yağı bazen mustela, arada da kaçamak yapıp dalin'in bebe yağını sürüyorum🙈

Sizler nasılsınız 🤗

oohh maşallah tüm bebeler yarım kiloyu geçti🎈

tohum tanesinden nerelere geldik🧡

her şeyin yolunda olmasına çok şükür 🙏🙏

👩‍💻

yarının bebeleri ve güzel anneleri;

K kdv nin yarın kontrolü var
ve
S ssummer 'in detaylısı var🧡

veee yarın Miracelik16 Miracelik16 'nın doğum günü 🎈🎈

iyi ki doğdun kuzum şimdiden kutlarım 🧡
seneye 👶👶 iki tontiğinle beraber kutlayacaksın inşallah 🙏🙏
Canım çok teşekkür ederim, 💐🥳 sizin gibi pırlanta arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepiniz iyiki varsınız, allah herşeyi gönlünüzce kılsın 🥰

Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah ya 🤩🤩 çok şükür 🎈🎉

Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaa 🧿 kocaman da olmuş🥰 ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum😊😊

hem deee ne balyanak🧡🧡🧡 yanaklı bebişe bayılırııımm

maşallah senin kızın da boylu olacak🚀

her şeyin yolunda olması harika🙏🙏 çok şükür

Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesi😍

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar:KK200::KK68:

Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🙏
Allah'a şükür haber aldım.
1 ay sonra geliyor inşallah 🙏
Maalesef bu kadar şey olurken; iş yeri kapatan esnafa noluyorsa oluyor 😔
Yeni işe girmişti ödeyecektir ama vakit olmadı. Allah'a şükür kavuşacağız 🙏
Bebeğimin şansına 🙏
canım çok geçmiş olsun. Epeydir girmemiştim. Kaçırmışım aradaki mesajları.
Su gibi akıp geçsin bu süre. Hiç yaşamamış kadar mutlu günleriniz olsun. Sen çok güçlü bir annesin. Zor olacak ama üstesinden geleceksin eminim:dua:
Senin için yapabileceğimiz birşey var mı? :KK200:

X