2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba ancak yazabildim 🥰 Detaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi🙏🏻 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi 🤣Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım 🌸

yarım kiloya yaklaşam bi tontik daha🚀🚀🚀 şükür 🙏🙏 ben de bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam yazarım çıktığımda✌️😇

480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldı😊😊 galiba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahah🤣🤣bol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için

yaa benim son kontrolümde de bıdır bıdır konuşuyodu keşke video yüklenebilse çok komik yaaa😂😂

Ooo maşallah, artık yarım kilo diyelim biz 😍 ay ne güzel ya bu görüntü sana bir daha ki kontrole kadar yeter😍 En güzel hediye oldu😇🐝
Su içmek mi temizliyormuş, ben günde en az 3-4 litre içiyorum heralde 😉😍
Evet evet kanımız süzüp temizliyormuş ve tükettiğimiz su miktarı çok önemli. 3-4 litre çok iyi, ben 3ü zorluyorum ama bazen olmuyor, havalar ısındıkça arttırırız iyice🥰🥰

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağından aradılar. Tetenoz aşısı için. İlk dozu 20. hafta da olmuştum.
Şimdi 24+4 olduk, yarın için 2. doza çağırdılar. Yarın ikinci dozumu olacağım. Sizlerin de bilgisi olsun demek ki ilk doz 20. hafta da, ikinci doz 24. hafta da 2. doz oluyor.:anneadayı::emir_bebek:
1 aydan önce vuramıyorlar. Sistem izin vermiyor. 1. Doz Kaçıncı haftada olunursa 2. Doz için 30 gün sonraya izin veriyor sistem. Genelde de 20. Hafta da çağırıyorlar ama önce yaptıklarıda oluyormuş öyle demişti bana hemşire..

Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuş🥰 detaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım 💓
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle 🐰♥️
Tatlim gözünAydın senin adına çok mutlu oldum. Tansiyon ve böbrek konusunda hiç sıkıntı etme. Tansiyon takibini bana da detaylıda ki doktorum demişti. Tuzu hatta kesmemi söyledi.

son zamanlarda aldıklarımı atayım azıcık🥳

beşiğin başını bekleyen zürafa çok komik oldu her baktığımda gülüyorum 🙈

bugün gelen müslinlerin linkini de koyuyorumm;

benetton'dan aldıklarımda da etiketin yarısı kampanyası vardı, daha 3 parça daha var onlar gelmedi

Eklentiler

• 7E904665-0FE3-4BDC-95C2-B5A89EC15195.jpeg
    7E904665-0FE3-4BDC-95C2-B5A89EC15195.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 41
  • C2516E1B-855F-40E1-BE51-916878BA323B.jpeg
    C2516E1B-855F-40E1-BE51-916878BA323B.jpeg
    181,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 58B33D9F-C77A-4537-9591-C9CE66C55057.jpeg
    58B33D9F-C77A-4537-9591-C9CE66C55057.jpeg
    205,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 9DC46392-C5A7-4313-B3D5-2E197B326EFE.jpeg
    9DC46392-C5A7-4313-B3D5-2E197B326EFE.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 5AA7DE76-CF9A-4095-A4BE-744F4E2E7DBA.jpeg
    5AA7DE76-CF9A-4095-A4BE-744F4E2E7DBA.jpeg
    231,2 KB · Görüntüleme: 48
  • E2D2F7BF-A9EF-42BC-8E07-77FC9E453146.jpeg
    E2D2F7BF-A9EF-42BC-8E07-77FC9E453146.jpeg
    205 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba bugün sağlık ocağından aradılar. Tetenoz aşısı için. İlk dozu 20. hafta da olmuştum.
Şimdi 24+4 olduk, yarın için 2. doza çağırdılar. Yarın ikinci dozumu olacağım. Sizlerin de bilgisi olsun demek ki ilk doz 20. hafta da, ikinci doz 24. hafta da 2. doz oluyor.:anneadayı::emir_bebek:
Tatlım ben tek doz olacağım onu da bu hafta olurum büyük ihtimalle. Dr um tek doz seni hamilelik süresi korur demişti. 2 doz da 5 yıl için koruyuculuk sağlıyormuş. Ayrıca bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gelip istediğin zaman olabilirsin dedi.
Kızlar merhaba ancak yazabildim 🥰 Detaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi🙏🏻 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi 🤣Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım 🌸
GözünAydın canım maşallah yarım kilocuk olmuş kuzu🧿😍🥰.
Canımm çok şükür😇 şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
24 -28 arası yapılıyor.

rollercoaster rollercoaster 28. Haftada da kan uyuşmazlığı testi varmış. Benden ufak bir hatırlatma ✌️😍.

Tatlım ben tek doz olacağım onu da bu hafta olurum büyük ihtimalle. Dr um tek doz seni hamilelik süresi korur demişti. 2 doz da 5 yıl için koruyuculuk sağlıyormuş. Ayrıca bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gelip istediğin zaman olabilirsin dedi.
Canımm çok şükür😇 şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
24 -28 arası yapılıyor.

rollercoaster rollercoaster 28. Haftada da kan uyuşmazlığı testi varmış. Benden ufak bir hatırlatma ✌️😍.

benetton'dan aldıklarımda da etiketin yarısı kampanyası vardı, daha 3 parça daha var onlar gelmedi
Yaaaa çok şekerrrrrrrlerrr🥰🥰🥰🥰
Fenomen geliyoooo 🥰🥰🥰🥰🥰

24 -28 arası yapılıyor.

ayy evet kuzum yaa ben doktoruma hatırlatmıştım muhtemelen gelecek randevuda iğne yapabilirler🚀

şimdiye kadar kanama olmadı, olmaz inşallah 🙏🙏

408 gram mıı neredeyse yarım kilo🙈😍

ohh çok şükür kuzum evet aynen onda bir şey yok beyinde kist çıkanların da hepsi küçüldü ve yok oldu çok şükür bebekler hepsi sağlıklı🙏 zaten bir şey varsa çat diye söylüyolar
her şeyin yolunda olması çok güzel 🙏 miniğin de özlemiş de yüzünü göstermiş😍😍😍

haftaya bi daha mı göreceksin tontişiii 🤩🤩
Çok sağol canıım nasıl moral oldu 😍Ay evett işime geldi açıkçası doktorda yüzünü arkaya çevirdi poz vermedi bize ama detaylıda gördüm çok şükür minicik ya ayakları da bağdaş şeklinde çaprazdı tam bir tontiş olmuuuş 😍

Tatlim gözünAydın senin adına çok mutlu oldum. Tansiyon ve böbrek konusunda hiç sıkıntı etme. Tansiyon takibini bana da detaylıda ki doktorum demişti. Tuzu hatta kesmemi söyledi.
Çok sağol canım çok mutlu etti mesajın da 💓beni tiroidim de sınırda o sebeple tuzu ben de keseceğim mecbur tansiyonu da kontrol edicez 🥰 her şey iyi olur inşallah 🐰

480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldı😊😊 galiba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahah🤣🤣bol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için
oy oy maşallah neredeyse yarım kilo :)
çişlerini temizlemek için su içmemiz gerektiğini bilmiyordum
Evet evet kanımız süzüp temizliyormuş ve tükettiğimiz su miktarı çok önemli. 3-4 litre çok iyi, ben 3ü zorluyorum ama bazen olmuyor, havalar ısındıkça arttırırız iyice🥰🥰
ben max 1,5 lt içebiliyorum ya. daha fazlası ne yazık ki olmuyor :KK43:

👩‍💻

S ssummer yarın detaylın var mıı

muallaktaymış galiba belki detaylısı olabilir diye not almışım 🙈

yarın başka var mı acaba?
biraz bebe görelimm😍🎈

seni hem yarına hem 21'ine not almışım🙈 kafalar karışık😂
Yok bebeğim benim 21 şubat :)

Hepsi çok mu çok şeker, güle oynaya kullanın rollerım❤️ Bu zurafaya bayılıyorum ben de alıcam ondan netten mi aldın kuzum, varsa link please😇😍😘. Bi de fil varya uyku arkadaşı ona da bayılıyorum 😍

X