- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.001
Maşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesiBen çıktım
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi
400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu♀
Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları
Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten
Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda
Benden bu kadar darısı gideceklerin başına
Oh maşallah, gözün aydın babysi, çok şükür ki güzel haberler aldın. Böbrek konusunda benim bebişe de öyle söyledi dr takip edelim dedi. Netten araştırdım tüm uzmanlar yüksek ihtimal doğunca geçiyor diye açıklama yapıyorlar. Ben de detaylıdan sonra henüz gitmedim. Bakalım bir daha ki kontrolumde böbrekler ne durumda. İnşallah hiç bir sıkıntıları çıkmaz canlarımızınBenim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle
İnşallah canım ya inşallah öyledir evhamlı yapım var tansiyonum da çıktı ya doktorun yanındaki kız da böyle diyor inşallahHadi gözün aydınmerak etme bebeklerde en sık rastlanan durumdur, zamanla düzeliyor hiç korkma allah'in izniyle. Gerisi allah'a emanet
Oyyy inşallah canım güzel haberler alırız çok sağol bebişlerimiz iyi olsunlar sağlıklı olsunlarOh maşallah, gözün aydın babysi, çok şükür ki güzel haberler aldın. Böbrek konusunda benim bebişe de öyle söyledi dr takip edelim dedi. Netten araştırdım tüm uzmanlar yüksek ihtimal doğunca geçiyor diye açıklama yapıyorlar. Ben de detaylıdan sonra henüz gitmedim. Bakalım bir daha ki kontrolumde böbrekler ne durumda. İnşallah hiç bir sıkıntıları çıkmaz canlarımızın
Gözün aydın canım maşallahBenim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle
19 şubat cumartesi mi verceklermiş :OYok dahalık kimse Cumartesi günü alacagımı söyleyeceğim elden alıyoruz pazartesi randevum var
hangi fotoğraf nerede hahha :)Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Fotoğraf çok istedim rica ettim detaylıda vermediler eşimi de almadılar en son video çektim doktorumda da her sefer yüzünü döndü göbüşünün fotoğrafı var sadecehangi fotoğraf nerede hahha :)
Çok sağol canım çok şükür dediğin gibi haftaya güzel haberler duyarım inşallahGözün aydın canım maşallah
Araştırma yapma kafanı bulandırma birşey olsa doktor söylerdi düzene girer inşallah
gözün aydın canımsonucum çıktı negatif
Bunu da atlattım şükür
sağlığı yerinde olsun da fotoyu sonrada alsak olur :)Fotoğraf çok istedim rica ettim detaylıda vermediler eşimi de almadılar en son video çektim doktorumda da her sefer yüzünü döndü göbüşünün fotoğrafı var sadecedetaylıda gördüm şükür ki yüzünü detaylıya girmeden önce merdiven indim çıktım defalarca dönsün diye işe yaradı çocuğumun düzgün bir fotoğrafı yok daha haftaya çağırdı bakacak gene o zaman inşallah
Oh, şükür. Allah beterinden saklasın.sonucum çıktı negatif
Bunu da atlattım şükür
Teşekkür ederim canımMaşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesi
Herşey olacağına varır elbetİnşallah canım ya inşallah öyledir evhamlı yapım var tansiyonum da çıktı ya doktorun yanındaki kız da böyle diyor inşallah
Gözün aydın canım oğluşlarını görünce kendine gelmişsindir
Hadi gözün aydın çok sevindimsonucum çıktı negatif
Bunu da atlattım şükür
Gözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermeceBen çıktım
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi
400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu♀
Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları
Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten
Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda
Benden bu kadar darısı gideceklerin başına
Yaa büyümüş minikBenim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptımsonucum çıktı negatif
Bunu da atlattım şükür
Teşekkür ederim canımGözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece
.
Evet bana da ilk doz 2 subattı 2 doz 2 Mart randevu vermistiKızlar merhaba bugün sağlık ocağından aradılar. Tetenoz aşısı için. İlk dozu 20. hafta da olmuştum.
Şimdi 24+4 olduk, yarın için 2. doza çağırdılar. Yarın ikinci dozumu olacağım. Sizlerin de bilgisi olsun demek ki ilk doz 20. hafta da, ikinci doz 24. hafta da 2. doz oluyor.