2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesi

Oh maşallah, gözün aydın babysi, çok şükür ki güzel haberler aldın. Böbrek konusunda benim bebişe de öyle söyledi dr takip edelim dedi. Netten araştırdım tüm uzmanlar yüksek ihtimal doğunca geçiyor diye açıklama yapıyorlar. Ben de detaylıdan sonra henüz gitmedim. Bakalım bir daha ki kontrolumde böbrekler ne durumda. İnşallah hiç bir sıkıntıları çıkmaz canlarımızın

Hadi gözün aydın merak etme bebeklerde en sık rastlanan durumdur, zamanla düzeliyor hiç korkma allah'in izniyle. Gerisi allah'a emanet
İnşallah canım ya inşallah öyledir evhamlı yapım var tansiyonum da çıktı ya doktorun yanındaki kız da böyle diyor inşallah
Gözün aydın canım oğluşlarını görünce kendine gelmişsindir

Oyyy inşallah canım güzel haberler alırız çok sağol bebişlerimiz iyi olsunlar sağlıklı olsunlar

Gözün aydın canım maşallah
Araştırma yapma kafanı bulandırma birşey olsa doktor söylerdi düzene girer inşallah

hangi fotoğraf nerede hahha :)

hangi fotoğraf nerede hahha :)
Fotoğraf çok istedim rica ettim detaylıda vermediler eşimi de almadılar en son video çektim doktorumda da her sefer yüzünü döndü göbüşünün fotoğrafı var sadece detaylıda gördüm şükür ki yüzünü detaylıya girmeden önce merdiven indim çıktım defalarca dönsün diye işe yaradı çocuğumun düzgün bir fotoğrafı yok daha haftaya çağırdı bakacak gene o zaman inşallah

sağlığı yerinde olsun da fotoyu sonrada alsak olur :)

Maşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesi
Teşekkür ederim canım onları düşünmekten en büyük sevgilimin pabucunu dama attım

Herşey olacağına varır elbet
Oğullarımı göremedim maalesef ekran sadece doktora dönüktü neyse ki 2-3 gün sonra kendi doktorumda görüp hasret gideririz inşallah

Gözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece
Yaa büyümüş minik hiç bir sorun çıkmaz inşallah canım
sonucum çıktı negatif
Bunu da atlattım şükür
Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım

Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptıminşallah bebeğim iyidir bi kalbini dinlesem rahat edicem

Evet bana da ilk doz 2 subattı 2 doz 2 Mart randevu vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…