2022 ikizler burcu anneleri

Ben çıktım :anneadayı:
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi

400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu 🤧😛🤷‍♀

Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları 🐣🐣

Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten 🤦‍♀️

Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda 🤩

Benden bu kadar darısı gideceklerin başına 💃
Maşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesi 😍

Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuş🥰 detaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım 💓
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle 🐰♥️
Oh maşallah, gözün aydın babysi, çok şükür ki güzel haberler aldın. Böbrek konusunda benim bebişe de öyle söyledi dr takip edelim dedi. Netten araştırdım tüm uzmanlar yüksek ihtimal doğunca geçiyor diye açıklama yapıyorlar. Ben de detaylıdan sonra henüz gitmedim. Bakalım bir daha ki kontrolumde böbrekler ne durumda. İnşallah hiç bir sıkıntıları çıkmaz canlarımızın😍💜😇🙏

Hadi gözün aydın 🥰 merak etme bebeklerde en sık rastlanan durumdur, zamanla düzeliyor hiç korkma allah'in izniyle. Gerisi allah'a emanet
İnşallah canım ya inşallah öyledir evhamlı yapım var tansiyonum da çıktı ya doktorun yanındaki kız da böyle diyor inşallah 🥰
Gözün aydın canım oğluşlarını görünce kendine gelmişsindir🤗🥰🥰

Oh maşallah, gözün aydın babysi, çok şükür ki güzel haberler aldın. Böbrek konusunda benim bebişe de öyle söyledi dr takip edelim dedi. Netten araştırdım tüm uzmanlar yüksek ihtimal doğunca geçiyor diye açıklama yapıyorlar. Ben de detaylıdan sonra henüz gitmedim. Bakalım bir daha ki kontrolumde böbrekler ne durumda. İnşallah hiç bir sıkıntıları çıkmaz canlarımızın😍💜😇🙏
Oyyy inşallah canım güzel haberler alırız çok sağol bebişlerimiz iyi olsunlar sağlıklı olsunlar 🥰♥️

Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuş🥰 detaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım 💓
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle 🐰♥️
Gözün aydın canım maşallah 🧿
Araştırma yapma kafanı bulandırma birşey olsa doktor söylerdi düzene girer inşallah🙏

hangi fotoğraf nerede hahha :)

hangi fotoğraf nerede hahha :)
Fotoğraf çok istedim rica ettim detaylıda vermediler eşimi de almadılar en son video çektim doktorumda da her sefer yüzünü döndü göbüşünün fotoğrafı var sadece 🤣 detaylıda gördüm şükür ki yüzünü detaylıya girmeden önce merdiven indim çıktım defalarca dönsün diye işe yaradı 😄çocuğumun düzgün bir fotoğrafı yok daha haftaya çağırdı bakacak gene o zaman inşallah 🥰

Fotoğraf çok istedim rica ettim detaylıda vermediler eşimi de almadılar en son video çektim doktorumda da her sefer yüzünü döndü göbüşünün fotoğrafı var sadece 🤣 detaylıda gördüm şükür ki yüzünü detaylıya girmeden önce merdiven indim çıktım defalarca dönsün diye işe yaradı 😄çocuğumun düzgün bir fotoğrafı yok daha haftaya çağırdı bakacak gene o zaman inşallah 🥰
sağlığı yerinde olsun da fotoyu sonrada alsak olur :)

Maşallah gözün aydın kuzucum, sevgililer günü hediyesinin böylesi 😍
Teşekkür ederim canım 🤩 onları düşünmekten en büyük sevgilimin pabucunu dama attım 😂😂

İnşallah canım ya inşallah öyledir evhamlı yapım var tansiyonum da çıktı ya doktorun yanındaki kız da böyle diyor inşallah 🥰
Gözün aydın canım oğluşlarını görünce kendine gelmişsindir🤗🥰🥰
Herşey olacağına varır elbet 🌷
Oğullarımı göremedim maalesef ekran sadece doktora dönüktü ☹️ neyse ki 2-3 gün sonra kendi doktorumda görüp hasret gideririz inşallah :emir_bebek:

Ben çıktım :anneadayı:
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi

400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu 🤧😛🤷‍♀

Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları 🐣🐣

Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten 🤦‍♀️

Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda 🤩

Benden bu kadar darısı gideceklerin başına 💃
Gözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece🥰🥰🥰
Yaa büyümüş minik🥰🥰 hiç bir sorun çıkmaz inşallah canım😇
sonucum çıktı negatif ✌️
Bunu da atlattım şükür 🙏
Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım😌

Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptım😂😂inşallah bebeğim iyidir😍😍 bi kalbini dinlesem rahat edicem

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağından aradılar. Tetenoz aşısı için. İlk dozu 20. hafta da olmuştum.
Şimdi 24+4 olduk, yarın için 2. doza çağırdılar. Yarın ikinci dozumu olacağım. Sizlerin de bilgisi olsun demek ki ilk doz 20. hafta da, ikinci doz 24. hafta da 2. doz oluyor.:anneadayı::emir_bebek:
Evet bana da ilk doz 2 subattı 2 doz 2 Mart randevu vermisti

X