2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Benim bel ve göğüs hassasiyetim çok var oda bütün ilaçların yan etkisi zaten yazıyor Umut etme ve etmeme arasında kaldım

Benim bel ve göğüs hassasiyetim çok var oda bütün ilaçların yan etkisi zaten yazıyor Umut etme ve etmeme arasında kaldım
En zoru bu beklemek malesef canim..Cok kendimi dinlersem belim de ağrıyor gibi geliyor ama yok ya ağrımiyor..sadece göğüs iste o da az..hayirlisi canim.

En zoru bu beklemek malesef canim..Cok kendimi dinlersem belim de ağrıyor gibi geliyor ama yok ya ağrımiyor..sadece göğüs iste o da az..hayirlisi canim.
Valla canm benimki gayet ağrıyor göğsüm kasığım belim bende bi yok ağırmıyor diyorum sonra bakıyorum ağrıyor bu gün sabah bişey yoktu bi iki saaatir sanki adet olacağım gibi kasıklarım karnım ağrıyor hani şiddetli kötü bir ağrı değil tatlı tatlı böyle kaldı son 3-4 gün geçer mi dersin

Canim agri bence iyi birsey bende keske bir yerlerim agrisa diye bakıyorum inan ki...Belirti yaşıyorsun ne guzel..Ayni gun transfer olduk seninle bende birşey yok Az kaldi sali gunu teste giderim ben sen??

Benim biraz gogüslerimde acı var kizlar sizlerde de var mi..ilaçlardan olabilir baska da birseyim yok
Ya bende ilk 4 güne kadar belim kasıklarım çok ağrıyordu ama iki gündür hiçbir belirtim yok sadece bazen fitilden kaynaklı sanırım akıntı oluyor başkada bişey yok anlamadım

Canim agri bence iyi birsey bende keske bir yerlerim agrisa diye bakıyorum inan ki...Belirti yaşıyorsun ne guzel..Ayni gun transfer olduk seninle bende birşey yok Az kaldi sali gunu teste giderim ben sen??
İnşallah iyidir canm ne diyeyim ben Perşembe kendi günümde gideceğim test yapmak istemiyorum negatif korkusuyla inşallah sen bize müjde verirsin

İnşallah iyidir canm ne diyeyim ben Perşembe kendi günümde gideceğim test yapmak istemiyorum negatif korkusuyla inşallah sen bize müjde verirsin
Ya carsamba günleri vurdurdugm bir igne var eger yok ise onu bosuna yaptırmak istemiyorum bosuna.

Anladım canm bide seninki 5. Gün embriyosu şimdiye çoktan bellidir erken gebelik testi al olmazsa evde bir bak silikte olsa çıkıyor onlarda

Aslinda bellidir ama cesaretim yok bu 6.transferim ve de negatiftrn bıktım
Evet bahsetmiştin iyi olur inşallah yine bi tanede olsa pozitifin var ve annesin bide bizleri düşün rabbim sana nasip eylemiş tekrar eylesin inşallah rabbim sana bağışlasın bebişlerini

İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama umarım hepimiz hayırlı haberler alırız Ben arefe günü test yapıcam ama daha erken yapsam acaba çıkar mı testte ?

İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama umarım hepimiz hayırlı haberler alırız Ben arefe günü test yapıcam ama daha erken yapsam acaba çıkar mı testte ?
Amin inşallah, bence çıkar 4. Gün embriyosu değilmiydi sizinki evde erken gebelik testi yapsan çıkar bence

Amin inşallah, bence çıkar 4. Gün embriyosu değilmiydi sizinki evde erken gebelik testi yapsan çıkar bence
Evet 4 gün embriyosu evde test yapmakta istemiyorum ne bileyim olumsuz sonuç alırım diye cesaret edemiyorum ona Rabbim nasip ettiyse öylede böylede olur ama ne bileyim

Evet 4 gün embriyosu evde test yapmakta istemiyorum ne bileyim olumsuz sonuç alırım diye cesaret edemiyorum ona Rabbim nasip ettiyse öylede böylede olur ama ne bileyim
Valla canm bende senle aynı durumdayım kannı bekle o zman ne varsa Rabbimden zaten herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…