En zoru bu beklemek malesef canim..Cok kendimi dinlersem belim de ağrıyor gibi geliyor ama yok ya ağrımiyor..sadece göğüs iste o da az..hayirlisi canim.Benim bel ve göğüs hassasiyetim çok var oda bütün ilaçların yan etkisi zaten yazıyor Umut etme ve etmeme arasında kaldım
Valla canm benimki gayet ağrıyor göğsüm kasığım belim bende bi yok ağırmıyor diyorum sonra bakıyorum ağrıyor bu gün sabah bişey yoktu bi iki saaatir sanki adet olacağım gibi kasıklarım karnım ağrıyor hani şiddetli kötü bir ağrı değil tatlı tatlı böyleEn zoru bu beklemek malesef canim..Cok kendimi dinlersem belim de ağrıyor gibi geliyor ama yok ya ağrımiyor..sadece göğüs iste o da az..hayirlisi canim.
Canim agri bence iyi birsey bende keske bir yerlerim agrisa diye bakıyorum inan ki...Belirti yaşıyorsun ne guzel..Ayni gun transfer olduk seninle bende birşey yokValla canm benimki gayet ağrıyor göğsüm kasığım belim bende bi yok ağırmıyor diyorum sonra bakıyorum ağrıyor bu gün sabah bişey yoktu bi iki saaatir sanki adet olacağım gibi kasıklarım karnım ağrıyor hani şiddetli kötü bir ağrı değil tatlı tatlı böylekaldı son 3-4 gün geçer mi dersin
Ya bende ilk 4 güne kadar belim kasıklarım çok ağrıyordu ama iki gündür hiçbir belirtim yok sadece bazen fitilden kaynaklı sanırım akıntı oluyor başkada bişey yok anlamadımBenim biraz gogüslerimde acı var kizlar sizlerde de var mi..ilaçlardan olabilir baska da birseyim yok
İnşallah iyidir canm ne diyeyim ben Perşembe kendi günümde gideceğim test yapmak istemiyorum negatif korkusuyla inşallah sen bize müjde verirsinCanim agri bence iyi birsey bende keske bir yerlerim agrisa diye bakıyorum inan ki...Belirti yaşıyorsun ne guzel..Ayni gun transfer olduk seninle bende birşey yokAz kaldi sali gunu teste giderim ben sen??
Ya carsamba günleri vurdurdugm bir igne var eger yok ise onu bosuna yaptırmak istemiyorum bosuna.İnşallah iyidir canm ne diyeyim ben Perşembe kendi günümde gideceğim test yapmak istemiyorum negatif korkusuyla inşallah sen bize müjde verirsin
Benimki üçüncü gün embriyosu diye yapmadım benYa carsamba günleri vurdurdugm bir igne var eger yok ise onu bosuna yaptırmak istemiyorum bosuna.
3.gun embriyosu ise bekle canim perşembeye kadar iyice yükselsin degerinBenimki üçüncü gün embriyosu diye yapmadım ben
Aslinda bellidir ama cesaretim yok bu 6.transferim ve de negatiftrn bıktımAnladım canm bide seninki 5. Gün embriyosu şimdiye çoktan bellidir erken gebelik testi al olmazsa evde bir bak silikte olsa çıkıyor onlarda
Amin inşallah Allah razı olsun umarım sonuçlarımızda güzel olsun3.gun embriyosu ise bekle canim perşembeye kadar iyice yükselsin degerininşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize
Insallah guzel haberler alabiliriz canimYa bende ilk 4 güne kadar belim kasıklarım çok ağrıyordu ama iki gündür hiçbir belirtim yok sadece bazen fitilden kaynaklı sanırım akıntı oluyor başkada bişey yok anlamadım
Evet bahsetmiştin iyi olur inşallah yine bi tanede olsa pozitifin var ve annesin bide bizleri düşün rabbim sana nasip eylemiş tekrar eylesin inşallah rabbim sana bağışlasın bebişleriniAslinda bellidir ama cesaretim yok bu 6.transferim ve de negatiftrn bıktım
Amin inşallah,İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama umarım hepimiz hayırlı haberler alırızBen arefe günü test yapıcam ama daha erken yapsam acaba çıkar mı testte ?
Evet 4 gün embriyosu evde test yapmakta istemiyorum ne bileyim olumsuz sonuç alırım diye cesaret edemiyorum ona Rabbim nasip ettiyse öylede böylede olur ama ne bileyimAmin inşallah,bence çıkar 4. Gün embriyosu değilmiydi sizinki evde erken gebelik testi yapsan çıkar bence
Valla canm bende senle aynı durumdayım kannı bekle o zman ne varsa Rabbimden zaten herşeyEvet 4 gün embriyosu evde test yapmakta istemiyorum ne bileyim olumsuz sonuç alırım diye cesaret edemiyorum ona Rabbim nasip ettiyse öylede böylede olur ama ne bileyim
Evet canım Rabbim neylerse güzel eyler inşallah güzel haberler alırızValla canm bende senle aynı durumdayım kannı bekle o zman ne varsa Rabbimden zaten herşey
İnşallah canm az kaldı sabrın sonu selamet olsun inşallahEvet canım Rabbim neylerse güzel eyler inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?