• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Insallah canim sonucu paylasir
Merhaba bende ikinci tüp bebeği yaptirdim. Adenomyozis diye bir hastalığım vardı tedavi olduk hicbirsorun kalmadi bakalim öyle dediler herse yolunda gitti ve 29 haziranda transfer oldum sonucumu bekliyorum 11 temmuzda öğreneceğim. Insallah bende dahil herkes pozitif görür
sin

Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi

Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
2 günde çıkmayabilir sanki erken değil mi henüz ben pek anlamıyorum emriyo gününe göre ne zaman test yapıldığını ama

Merhaba arkadaşlar benim test günüm 7 temmuz bugün transferin 8.günü sabah ufak çaplı bir baygınlık geçirdim hastaneye gittik hcg yapıldı tabi sonuç 58 çıktı. Uzman doktor yok aile hekimi degerlendirdi hamilesin yada değilsin demedi 2 gün sonra belli olur dedi anlamadım. Değer olarak 20 üstü pozitif deniyor ama doktor olumsuz konuştu sanki kafam karıştı. Bilgisi olan varmı?

Back