• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Ben o ilacı kullanmıyorum ilaçtan mı acaba belirti mi görüyorsun acaba 😊 ayy inşallah bebiş vardır 🤲🏻🤲🏻
Estrofem rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor transferden bi buçuk hafta felan önce başladım kullanmaya sen hiç mi kullanmadın

Estrofem rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor transferden bi buçuk hafta felan önce başladım kullanmaya sen hiç mi kullanmadın
Hayır canım ben hiç kullanmadım dr bana rahim duvarın iyi demişti o yüzden sanırım vermedi belkide

Merhaba bende ikinci tüp bebeği yaptirdim. Adenomyozis diye bir hastalığım vardı tedavi olduk hicbirsorun kalmadi bakalim öyle dediler herse yolunda gitti ve 29 haziranda transfer oldum sonucumu bekliyorum 11 temmuzda öğreneceğim. Insallah bende dahil herkes pozitif görür

Merhaba bende ikinci tüp bebeği yaptirdim. Adenomyozis diye bir hastalığım vardı tedavi olduk hicbirsorun kalmadi bakalim öyle dediler herse yolunda gitti ve 29 haziranda transfer oldum sonucumu bekliyorum 11 temmuzda öğreneceğim. Insallah bende dahil herkes pozitif görür
Umarım sizinde sonucunuz pozitif olur Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻😊❤️

Ayyy inşallah canım Allah bu çabalarmızı güzel sonuçlandırır inşallah 😊🙏🤲🏻🤲🏻 Seninde ilk denemen mi kaç embriyo transfer edildi?
Bu 3cu transferim ilk neqativ 2. Pozitiv oldu amma ikizgebelik 31 haftalik enfeksiyonla doguldular malesef yasamadilar🥺bu 3. Denemem ve 3 embiriyo transfer edildi . Insallah bu sefer tutar sin bur hasretler hepimiz seviniriz🤲

Bu 3cu transferim ilk neqativ 2. Pozitiv oldu amma ikizgebelik 31 haftalik enfeksiyonla doguldular malesef yasamadilar🥺bu 3. Denemem ve 3 embiriyo transfer edildi . Insallah bu sefer tutar sin bur hasretler hepimiz seviniriz🤲
Canımmmm Allah’ım bütün bu emeklerinin karşılığını versin inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin umarım seninde pozitif olur da hepimiz burada hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız🤲🏻😊

Back