- 23 Haziran 2021
- 350
- 515
- 53
İnşallah canım Allah bizimde yüzümüzü güldürsünİnşallah canm az kaldı sabrın sonu selamet olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Allah bizimde yüzümüzü güldürsünİnşallah canm az kaldı sabrın sonu selamet olsun inşallah
Canim hepsini aynı merkezde mi denedin ins bu defa saglikla tutunurInsallah guzel haberler alabiliriz canim
Hiç bir bilgim yok ama ben bu tarz içeceklerden uzak duruyorum kola vsKızlar sizce sade soda içmenin bi zararı olur mu
Ya bende içmiyorum ama estrofem günde üç defa ya öğlen içtim midem bulanıyor şimdi ağrıyor bide ilaçta içemiyince soda aklıma geldiHiç bir bilgim yok ama ben bu tarz içeceklerden uzak duruyorum kola vsi
Ben o ilacı kullanmıyorum ilaçtan mı acaba belirti mi görüyorsun acaba ayy inşallah bebiş vardırYa bende içmiyorum ama estrofem günde üç defa ya öğlen içtim midem bulanıyor şimdi ağrıyor bide ilaçta içemiyince soda aklıma geldi
İnşallah canm ama daha önce bi iki defa oldu ilaç diye düşünüyorumBen o ilacı kullanmıyorum ilaçtan mı acaba belirti mi görüyorsun acaba ayy inşallah bebiş vardır
Estrofem rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor transferden bi buçuk hafta felan önce başladım kullanmaya sen hiç mi kullanmadınBen o ilacı kullanmıyorum ilaçtan mı acaba belirti mi görüyorsun acaba ayy inşallah bebiş vardır
İnşallah bebişin seninledir ilaç için soda bilemedim bi dr sorsan mı acaba o daha iyi yönlendirir seniİnşallah canm ama daha önce bi iki defa oldu ilaç diye düşünüyorum
İnşallah canm bakalım içmeyip biraz daha beklim geçmezse sorayım olmadıİnşallah bebişin seninledir ilaç için soda bilemedim bi dr sorsan mı acaba o daha iyi yönlendirir seni
Hayır canım ben hiç kullanmadım dr bana rahim duvarın iyi demişti o yüzden sanırım vermedi belkideEstrofem rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor transferden bi buçuk hafta felan önce başladım kullanmaya sen hiç mi kullanmadın
Olabilir canm ben şuan hala kullanıyorum bakalım şuan hangi ilaçları kullanıyorsunHayır canım ben hiç kullanmadım dr bana rahim duvarın iyi demişti o yüzden sanırım vermedi belkide
Protestan jel fitil, lutinus fitil, folic asit ve oscabar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuanlıkOlabilir canm ben şuan hala kullanıyorum bakalım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahProtestan jel fitil, lutinus fitil, folic asit ve oscabar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuanlık
Progesteron dicektimProtestan jel fitil, lutinus fitil, folic asit ve oscabar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuanlık
Aminn canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun şu mübarek günler adınaAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Umarım sizinde sonucunuz pozitif olur Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahMerhaba bende ikinci tüp bebeği yaptirdim. Adenomyozis diye bir hastalığım vardı tedavi olduk hicbirsorun kalmadi bakalim öyle dediler herse yolunda gitti ve 29 haziranda transfer oldum sonucumu bekliyorum 11 temmuzda öğreneceğim. Insallah bende dahil herkes pozitif görür
Bu 3cu transferim ilk neqativ 2. Pozitiv oldu amma ikizgebelik 31 haftalik enfeksiyonla doguldular malesef yasamadilarbu 3. Denemem ve 3 embiriyo transfer edildi . Insallah bu sefer tutar sin bur hasretler hepimiz sevinirizAyyy inşallah canım Allah bu çabalarmızı güzel sonuçlandırır inşallah Seninde ilk denemen mi kaç embriyo transfer edildi?
Canımmmm Allah’ım bütün bu emeklerinin karşılığını versin inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin umarım seninde pozitif olur da hepimiz burada hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırızBu 3cu transferim ilk neqativ 2. Pozitiv oldu amma ikizgebelik 31 haftalik enfeksiyonla doguldular malesef yasamadilarbu 3. Denemem ve 3 embiriyo transfer edildi . Insallah bu sefer tutar sin bur hasretler hepimiz seviniriz