• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Merhaba arkadaşlar benim test günüm 7 temmuz bugün transferin 8.günü sabah ufak çaplı bir baygınlık geçirdim hastaneye gittik hcg yapıldı tabi sonuç 58 çıktı. Uzman doktor yok aile hekimi degerlendirdi hamilesin yada değilsin demedi 2 gün sonra belli olur dedi anlamadım. Değer olarak 20 üstü pozitif deniyor ama doktor olumsuz konuştu sanki kafam karıştı. Bilgisi olan varmı?
Benim bildiğim kadarıyla 5 üstü hamilelik sayılıyor tekrar bi baktır yükselme var mı diye canm 8. Gün için 58 normal gibi bence yinede tam bilmiyorum bence testi tekrar yap

Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
Bende transferden sonra 6.gün test yaptım evde pozitifi göremedim üzülmüştüm. 11.gün kan verdim umutsuz bi şekilde kanda pozitif gördüm şükür.5.gün embriyosuydu benimde

Bende transferden sonra 6.gün test yaptım evde pozitifi göremedim üzülmüştüm. 11.gün kan verdim umutsuz bi şekilde kanda pozitif gördüm şükür.5.gün embriyosuydu benimde
Gözünüz Aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻 İdrarda çıkmayıp kanda pozitifi gören çok kişi var

Benimde cuma günü test günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 1.kalite dendi ikisi içinde transferden sonra 5.günüm sizler ne durumdasınız

Yaa çok üzüldüm canım senin adına inşallah bu sefer güzel sonuçlanır ben 3 buçuk yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı ilk tüp bebek denemem 24 yaşındayım daha ama 50 60 gibi his ediyorum 😔
Merhaba cnm bnde 3.5 yıllık evliyim 24 yaşındayim ilk tüp bebek tedavim olacak subatta transfer im olacak donmus embriyolarim var senin tutmuş galiba nelere dikkat ettin çok stresliyim

Merhaba cnm bnde 3.5 yıllık evliyim 24 yaşındayim ilk tüp bebek tedavim olacak subatta transfer im olacak donmus embriyolarim var senin tutmuş galiba nelere dikkat ettin çok stresliyim
Merhaba benimde dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu ilk denememdi elhamdülillah tutu evet darısı sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canm ben hiç kalkmadim transfer sonrası hep yatım on birinci gün test yaptıktan sonra kalktım günde 4-5 litre su ictim kan akışını hızlandırsin diye bide lavaboya kalkınca biraz evin evin içinde yürüdüm günlük ceviz kabak çekirdeği fındık badem karışık yedim transfer sonrası et balık tavuk eksik etmedim yedim transfer öncesi sonrası rahim hazirlansin diye muhakak avakado ye bal muz avakado karıştırıp ye bol meryem suresi oku dinle Rabbim ol derse olmayacak hiçbir şey yok bide ben transfer sonrası on gün banyo yapmadım sende yapma aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yaz canm ilaçlarını iğnelerini düzenli hergun aynı saatte tüket Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda hayırlı haberler vermen duasıyla 🤲❤️

Merhaba benimde dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu ilk denememdi elhamdülillah tutu evet darısı sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canm ben hiç kalkmadim transfer sonrası hep yatım on birinci gün test yaptıktan sonra kalktım günde 4-5 litre su ictim kan akışını hızlandırsin diye bide lavaboya kalkınca biraz evin evin içinde yürüdüm günlük ceviz kabak çekirdeği fındık badem karışık yedim transfer sonrası et balık tavuk eksik etmedim yedim transfer öncesi sonrası rahim hazirlansin diye muhakak avakado ye bal muz avakado karıştırıp ye bol meryem suresi oku dinle Rabbim ol derse olmayacak hiçbir şey yok bide ben transfer sonrası on gün banyo yapmadım sende yapma aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yaz canm ilaçlarını iğnelerini düzenli hergun aynı saatte tüket Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda hayırlı haberler vermen duasıyl. Amin inşallah bnmde ilk

Merhaba benimde dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu ilk denememdi elhamdülillah tutu evet darısı sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canm ben hiç kalkmadim transfer sonrası hep yatım on birinci gün test yaptıktan sonra kalktım günde 4-5 litre su ictim kan akışını hızlandırsin diye bide lavaboya kalkınca biraz evin evin içinde yürüdüm günlük ceviz kabak çekirdeği fındık badem karışık yedim transfer sonrası et balık tavuk eksik etmedim yedim transfer öncesi sonrası rahim hazirlansin diye muhakak avakado ye bal muz avakado karıştırıp ye bol meryem suresi oku dinle Rabbim ol derse olmayacak hiçbir şey yok bide ben transfer sonrası on gün banyo yapmadım sende yapma aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yaz canm ilaçlarını iğnelerini düzenli hergun aynı saatte tüket Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda hayırlı haberler vermen duasıyla 🤲❤️
Amin inşallah bnmde ilk de tutar çok teşekkür ederim merak ettiğim herşeyi yazmışsın evladını sağlıkla kucağına al inşallah ❤️bnmkiler 5.gun embriyo su

Amin inşallah bnmde ilk de tutar çok teşekkür ederim merak ettiğim herşeyi yazmışsın evladını sağlıkla kucağına al inşallah ❤️bnmkiler 5.gun embriyo su
Amin inşallah Allah razı olsun canm inşallah güzel haberini duymak nasip olur muhakkak yaz sonucu

Back