2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Merhaba canim bana da 2 haziranda trafnsfer yapildi ananas yemeni tavsiye ederim hergun bir dilim kadar insallah guzel sonuclar alirdiniz. Biz daha bekliyoruz kalp atisi icin
Ben ananası duydum ama transfer sürecinde ödem atıcı etkisi olduğu için düşüğe yada tutunamamaya yol açar dediler çok kararsız kaldım tüketip tüketmeme konusunda

Ben ananası duydum ama transfer sürecinde ödem atıcı etkisi olduğu için düşüğe yada tutunamamaya yol açar dediler çok kararsız kaldım tüketip tüketmeme konusunda
ben duymamıştım hiç, öyle dedilerse tüketme canım avakado çok iyi diyorlar ben de avakodo yiyeceğim.

Amin canım inş. tutacak Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri heyecanlı ve sabır işi gerçekten bizim de sınavımız böyleymiş ne yapalım
Amin canm öyle her nasip vaktine esir inşallah nasibimizin saati şimdidir

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin benim kuzenim 20 yılık evli 21. Yılında doğal yola hamile kaldı ve defalarca tüp bebek denemişti

Benim kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor bel ağrım yatmaktan da olabilir diye düşünüyorum ama göğüslerimde de hafif hassasiyet var ve affedersiniz gaz çok fazla ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi olabilir çünkü hangi ilacın reçetesini okusak zaten bunlar yazıyor

Aslinda ilk denemem degil biliyorum da belirti olmayabilecegini ama gene de kendimi dinlemeden duramıyorum

Aslinda ilk denemem degil biliyorum da belirti olmayabilecegini ama gene de kendimi dinlemeden duramıyorum
Malesf hepimiz öyle benim ilk denemem olmasına rağmen hiç bu yoldan geçmemiş olmama rağmen acaba mı diyorum ne bileyim hakkımızda hayırlısı bazen kasığm ağrıyor sonra diyorum acaba bu ağrı öyleisne bir ağrıda ben kendimi mi kandırıyorum tırlatmamak elde değil malesf

Bugun gun içinde test yaptim koyulaşiyor. 6.günum transfer sonrasi. Demin yaptigim da cok şukur koyu çikti. InsaAllah devami da guzel gelir. Sen de mutlu haberleri alirsin ennnn kisa zamanda
Hayırlı olsun inşallah devamı da güzel sağlıklı şekilde gelir bende 29 haziran da oldum 5AA donmuş transfer bekliyorum heyecanla Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Merhaba kaybınız için üzüldüm. Benimde ilk tüp bebek denemem 28 haziranda 1 tane blastokist 5. Gün embriyosu transferim oldu. Heyecanla bekliyorum 7 temmuz test günüm. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum. Bu süreçte herşey psikolojik bence her sancıyı belirti zannediyoruz. Umarım hepiimiz bebeğimize kavuşuruz.

Merhaba bende test yapmayı düşünmüyorum test günüme kadar araştırdığım kadarıyla da tüm bu belirtiler ilaçlardan kaynaklı herşey nasip inşallah bebişlerimze kavuşuruz

Aynen bizim gibi ilk denemeleri olan kişiler sanırım biraz daha fazla araştıyor bunu bilmiyoruz neler olup neler olmadığını Allahım inşallah bizlere nasip ederde kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…