Ben ananası duydum ama transfer sürecinde ödem atıcı etkisi olduğu için düşüğe yada tutunamamaya yol açar dediler çok kararsız kaldım tüketip tüketmeme konusundaMerhaba canim bana da 2 haziranda trafnsfer yapildi ananas yemeni tavsiye ederim hergun bir dilim kadar insallah guzel sonuclar alirdiniz. Biz daha bekliyoruz kalp atisi icin
ben duymamıştım hiç, öyle dedilerse tüketme canım avakado çok iyi diyorlar ben de avakodo yiyeceğim.Ben ananası duydum ama transfer sürecinde ödem atıcı etkisi olduğu için düşüğe yada tutunamamaya yol açar dediler çok kararsız kaldım tüketip tüketmeme konusunda
Ben günlük yarım yarımdan biraz fazla tüketiyorum inşallah vesile olurben duymamıştım hiç, öyle dedilerse tüketme canım avakado çok iyi diyorlar ben de avakodo yiyeceğim.
Amin canım inş. tutacak Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri heyecanlı ve sabır işi gerçekten bizim de sınavımız böyleymiş ne yapalımBen günlük yarım yarımdan biraz fazla tüketiyorum inşallah vesile olur
Amin canm öyle her nasip vaktine esir inşallah nasibimizin saati şimdidirAmin canım inş. tutacak Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri heyecanlı ve sabır işi gerçekten bizim de sınavımız böyleymiş ne yapalım
Aynen canım en azından yaşın genç daha ben 40 yaşındayım 10,5 yıllık evliyiz, şartlar vs. nasip bu zamanaymış işte canım.Amin canm öyle her nasip vaktine esir inşallah nasibimizin saati şimdidir
Malesf hepimiz öyle benim ilk denemem olmasına rağmen hiç bu yoldan geçmemiş olmama rağmen acaba mı diyorum ne bileyimAslinda ilk denemem degil biliyorum da belirti olmayabilecegini ama gene de kendimi dinlemeden duramıyorum
Çok sevindim senin adına canım umarım bende pozitifi görürüm ve o sürece kadar gelirimMerhaba canim bana da 2 haziranda trafnsfer yapildi ananas yemeni tavsiye ederim hergun bir dilim kadar insallah guzel sonuclar alirdiniz. Biz daha bekliyoruz kalp atisi icin
Kısa sürede belirti görmek mi gerekiyor acaba bende ara ara kasık ağrısı oluyor ama fazla değil mesela bugün sanki hiç bişeyim yok gibiAslinda ilk denemem degil biliyorum da belirti olmayabilecegini ama gene de kendimi dinlemeden duramıyorum
Hayırlı olsun inşallah devamı da güzel sağlıklı şekilde gelir bende 29 haziran da oldum 5AA donmuş transfer bekliyorum heyecanla Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinBugun gun içinde test yaptim koyulaşiyor. 6.günum transfer sonrasi. Demin yaptigim da cok şukur koyu çikti. InsaAllah devami da guzel gelir. Sen de mutlu haberleri alirsin ennnn kisa zamanda
Amin inşallah var mı hiç belirtiniz pekiHayırlı olsun inşallah devamı da güzel sağlıklı şekilde gelir bende 29 haziran da oldum 5AA donmuş transfer bekliyorum heyecanla Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Merhaba kaybınız için üzüldüm. Benimde ilk tüp bebek denemem 28 haziranda 1 tane blastokist 5. Gün embriyosu transferim oldu. Heyecanla bekliyorum 7 temmuz test günüm. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum. Bu süreçte herşey psikolojik bence her sancıyı belirti zannediyoruz. Umarım hepiimiz bebeğimize kavuşuruz.Merhaba arkadaşlar ben 2021 Aralık ayında normal yolla hamile kaldığımı öğrendim 5 haftalıktı ama maalesef 6 haftamda düşükle sonuçlandı kendini topladıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve başladım nisan ayında ama verilen ilaçlar beni fazla uyarınca tedaviyi o ay iptal etmek zorunda kaldı doktorum devam ederse kötü sonuçlar vereceğini söyledi ve bizde üzülerek iptal ettik bi sonraki ayda vücudumu tanıklarını ve ona göre ilaç vereceklerini söylediler ve çok şükür onca iğneden sonra sonuca ulaşabildik 23 haziranda yumurta toplama işlemi oldum ve 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebilmiş 27 Haziran yani dünde transfer yapıldı benim gibi bu ayda tüp bebek yapanlar ve sonuç bekleyenler var mı neler yaptınız ve yapıyorsunuz tutunması için neler yapmak gerek
Merhaba bende test yapmayı düşünmüyorum test günüme kadar araştırdığım kadarıyla da tüm bu belirtiler ilaçlardan kaynaklı herşey nasip inşallah bebişlerimze kavuşuruzMerhaba kaybınız için üzüldüm. Benimde ilk tüp bebek denemem 28 haziranda 1 tane blastokist 5. Gün embriyosu transferim oldu. Heyecanla bekliyorum 7 temmuz test günüm. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum. Bu süreçte herşey psikolojik bence her sancıyı belirti zannediyoruz. Umarım hepiimiz bebeğimize kavuşuruz.
Aynen bizim gibi ilk denemeleri olan kişiler sanırım biraz daha fazla araştıyor bunu bilmiyoruz neler olup neler olmadığını Allahım inşallah bizlere nasip ederde kavuşuruz bebişlerimizeMerhaba kaybınız için üzüldüm. Benimde ilk tüp bebek denemem 28 haziranda 1 tane blastokist 5. Gün embriyosu transferim oldu. Heyecanla bekliyorum 7 temmuz test günüm. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum. Bu süreçte herşey psikolojik bence her sancıyı belirti zannediyoruz. Umarım hepiimiz bebeğimize kavuşuruz.
Aynen bende test gününe kadar sabredeceğim o zaman test yaptıracağım hayırlısıylaMerhaba bende test yapmayı düşünmüyorum test günüme kadar araştırdığım kadarıyla da tüm bu belirtiler ilaçlardan kaynaklı herşey nasip inşallah bebişlerimze kavuşuruz
İlk zamanlar belimde ve sol kasığımda ara ara ağrı vardı şu an daha azaldı bugün sabah da biraz belim ağrıdı ama onun dışında pek yok genelde dinleniyorum kendimi yormuyorumAmin inşallah var mı hiç belirtiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?