Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün akşam adet oldum kızlar 8 ağustasyp tatile gideceğiz temmuz ayında korunsam mı diyorum sizce ne yapayım uçak 7 gün otel eğer tutarsa tam o zamanlar çıkıyo acaba bi zararı olur mu
Bence korunma canım olursa olur Allahn izniyle ne durumlarda gebe kalıp sağlıklı ilerleyen var hem tatil fln kafan rahat olur dha güzel olur ne dersin

Ay aslında doğru diyosun bende korunmak istemiyorum pek fazla ama eşim çok hassas bu konularda olurda bu ay tutarsa tatilde yok havuza şöyle yapma böyle yapma şunu yeme bunu yeme diye basımın etimi yer diye korkuyom ya korunmucam hamile kalırsam söylemicem tatil bitene kadar ona da ben dayanabilir miyim onuda bilmiyom

Kızlar grip oldum eşimden geçti ayrı odalarda kalmamıza rağmen bişey olurmu bebişe acaba daha tutunma aşamasında

Söylemezsin canım sabret bir haftacık ya da tatilin son günü güzel bir sürpriz yaparsın inşallah Allahın iznyle ne güzel olur

4+4daha çok yeni kese bile haftaya görcem
Kuzenmde regl zamanı çok fena grip oldu elini kaldıramıyodu bile gripten eşiyle hastanye gidiyolar doktor tahll fln istiyo serum takılıyo serum bitmeden önce tahlilleri çıkıyo doktor geliyo yanlarına diyo ki hamilesiniz herkes şok tabi şimdi çocuğu 5 yaşında

Rabbim herkesi korusun inşallah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin bebeğim

Bu arada kanama falan oldu mu ağrı vs

Bu arada kanama falan oldu mu ağrı vs
Yok canım hiç bişeyim yoktu progestan ve coraspin kullanmaya başladım o zman lekelenmem oldu doktor coraspin yapıyo dedi onun dışında leke kanama ağrı hiç bişeyim yoktu hatta mide bulantılarm başlamıştı hafif hafif onu da sordum doktora normal gebelikteki gibi beta hormonu yapr bulantı bütün belirtileri aynıdır dedi usg bakmasak anlamayız boş olduğunu devam eder kese düşene kadar dedi

Ne zaman görürsün dedi doktor sana canım bana çarşamba gel dedi ama görür müyüm emin değilim 4+3 benim de
Bebeğim zaten keseyi göremez diye hiç gitmedim değerimin yükselmesini bekliyorum iki kat iki kat takip ediyorum 3000 üstüne ulaştımı gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…