Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiç bişeyim yoktu progestan ve coraspin kullanmaya başladım o zman lekelenmem oldu doktor coraspin yapıyo dedi onun dışında leke kanama ağrı hiç bişeyim yoktu hatta mide bulantılarm başlamıştı hafif hafif onu da sordum doktora normal gebelikteki gibi beta hormonu yapr bulantı bütün belirtileri aynıdır dedi usg bakmasak anlamayız boş olduğunu devam eder kese düşene kadar dedi
Allal allah yaa inşallah bi daha yaşamazsınız ben de endişe duydum şimdi inşallah başıma gelmez böyle bi şey

Bebeğim zaten keseyi göremez diye hiç gitmedim değerimin yükselmesini bekliyorum iki kat iki kat takip ediyorum 3000 üstüne ulaştımı gidicem
En son ne zaman baktırdın kaç çıkmıştı canım forumda o kadar hamile var ki aklımda tutamıyorum şimdi kimin kaçtı değeri😂

Çarşamba 218di cuma 530 olmuş bugün haftasonu diye gitmedim baktırmaya haftaiçi gitsem mi bilmiyorum endişeliyim olumsuz bi şey olmasından korkuyorum açıkcası
Aslında özel. Hastane betahcg testi yapıyor ama istersen yarın baktır bu arada güzel yükselmiş maşallah bakalım bende yarın bakıcam kaç oldu acaba

Aslında özel. Hastane betahcg testi yapıyor ama istersen yarın baktır bu arada güzel yükselmiş maşallah bakalım bende yarın bakıcam kaç oldu acaba
Bulunduğum yerde özel hastane yok😂 şanssızım dwvlet hastanesinin de bilgisayar sistemi çökmüş aile hekiminden baktırdım

Çarşamba 218di cuma 530 olmuş bugün haftasonu diye gitmedim baktırmaya haftaiçi gitsem mi bilmiyorum endişeliyim olumsuz bi şey olmasından korkuyorum açıkcası
Senle aynı gidiyor günümüz ve değerlerimiz hemen hemen aynı seninle haberleşelim bakalım süreçler nasıl ilerleyecek

Bulunduğum yerde özel hastane yok😂 şanssızım dwvlet hastanesinin de bilgisayar sistemi çökmüş aile hekiminden baktırdım
Anladım bebeğim hayırlısı olsun yarın bakıcakmısın peki ben 3000 leri görünce keseye gitcem inşallah görülür

Allal allah yaa inşallah bi daha yaşamazsınız ben de endişe duydum şimdi inşallah başıma gelmez böyle bi şey
Hayırr sakın böyle şeyleri aklına getirme bana oldu diye sana olmayacak negatf düşünceler yok pozitif düşünüyoruz herşeyin hayırlısı diyoruz herşey allahtan benimde korkularm var tekrr aynı şeyler olur mu diye ama tevekkül ediyorum nasip kısmet dmek ki benm bunu yaşamam gerekiyormuş en azından gebe kalabildiğimi görmüş olduk.Zaten ben reglden 1 hafta önce korona geçirdim belki de ondan bebek oluşamadı tam yerleşme dönemiydi o yüzden bende de olur mu diye stres yapıp bebeğini etkileme

Hayırr sakın böyle şeyleri aklına getirme bana oldu diye sana olmayacak negatf düşünceler yok pozitif düşünüyoruz herşeyin hayırlısı diyoruz herşey allahtan benimde korkularm var tekrr aynı şeyler olur mu diye ama tevekkül ediyorum nasip kısmet dmek ki benm bunu yaşamam gerekiyormuş en azından gebe kalabildiğimi görmüş olduk.Zaten ben reglden 1 hafta önce korona geçirdim belki de ondan bebek oluşamadı tam yerleşme dönemiydi o yüzden bende de olur mu diye stres yapıp bebeğini etkileme
Haklısın negatif düşünceleri uzaklaştırayım kafamdan herkesin hamileliği aynı olacak diye bir şey yok sonuçta

Kızlar folik asit kullanıyo musunuz benim daha çok yeni çift çizgiyi gördüm nasipse yarın kan verivem ama arkadaşım hemen folik asite başla dedi. Ben ilk çocuğumda hamile kalmadan önce başlamıştım ama bunda da başlayayım mı

Kızlar folik asit kullanıyo musunuz benim daha çok yeni çift çizgiyi gördüm nasipse yarın kan verivem ama arkadaşım hemen folik asite başla dedi. Ben ilk çocuğumda hamile kalmadan önce başlamıştım ama bunda da başlayayım mı
Başla kuzum ama doktor tavsiyesi ile al ilacını

Ben folik asit + multivitamin kullanıyorum . Doktorum vermişti

X