Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aycoregi1 Aycoregi1 biz bu gidişle her gün test yapcaz 😂 yalnız değilim bu konuda cidden deli gibi her gün test yapma isteği oluyor engel olamıyorum 😂
Sorma canım ya, eczaneden bugün 3 tane daha test aldım daha da almayim diyorum artık 😃
Bende biraz daha bekleyeyim adet günüm 3 veya 4 temmuz. O zaman çarşamba veya perşembe gübü gideyim kan vermeye
Ben regl takvimi indirimisim telefona yeni fatk ettim orada 3 temmuz görünüyor benim bat Çarşamba kan vereyim bide cuma tekrar edeyim diyorum ben

Ben henüz 4+2 deyim açıkcası korkuyorum bulantılardan daha belli değil yani olabilir de🥹 geçirmek için neler yapıyosun ilaç vs aldın mı
Bir gün öncesinde arkadaşlarıma yok çok rahat geçiyorum demiştim halbuki :) birden başladı :)

Şu an kraker leblebi muz şeklindeyim . Muz en azından karnımı tok tutuyor bulantıyı önlüyor .

Korkma ben elbet geçecek diye düşünmeye çalışıyorum . Perşembe günü doktor randevum var bakalım ilaç verir belki doktorum . Son ana kadar kullanmayı düşünmüyorum :)

Boş gebeliği ne zaman farkettiniz
Beta 2 gün arayla 797 1476 1930 1941 çıktı dengesiz olunca dış gebelik olabilir 1 hafta beklicez dediler 1 hafta sonra gittiğimde kese oluştu 1 hafta daha bekleyelim dediler.7+5 te boş gebelik teşhisi koyuldu kürtaj oldum

Beta 2 gün arayla 797 1476 1930 1941 çıktı dengesiz olunca dış gebelik olabilir 1 hafta beklicez dediler 1 hafta sonra gittiğimde kese oluştu 1 hafta daha bekleyelim dediler.7+5 te boş gebelik teşhisi koyuldu kürtaj oldum
İnşallah tez zamanda sağlıklı bşr gebeliğin oluşur canım Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasiplendirsin 🤲🏻♥️

Bende dün akşam adet oldum kızlar😟 8 ağustasyp tatile gideceğiz temmuz ayında korunsam mı diyorum sizce ne yapayım uçak 7 gün otel eğer tutarsa tam o zamanlar çıkıyo acaba bi zararı olur mu

X