Vallahi bende şöyle bi listeye baktım da 15inden sonra anca başlarız belirti bulmaya test mi yapsam demeye
Yok valla regl btti yumurtlama bekliyorum hala gelmedi ben akıntıyla takip ediyorum ama şu ana kadr bi hareket yok beklemek çok sıkıcııııBayram bi gecsin aynen baslariz yine bekleyince de zaman gecmiyor sanki
Cabucak belli olan bisey olsa ne guzel olurdu dimi. Degerlendirsek 1 hafta sonra ogrensek ah ahhYok valla regl btti yumurtlama bekliyorum hala gelmedi ben akıntıyla takip ediyorum ama şu ana kadr bi hareket yok beklemek çok sıkıcıııı
Evet ne güzel olurdu 1 hafta sonra öğrenmekCabucak belli olan bisey olsa ne guzel olurdu dimi. Degerlendirsek 1 hafta sonra ogrensek ah ahhumursamaz olsaydik cok cabuk gecerdi zaman
Evet ne güzel olurdu 1 hafta sonra öğrenmekumursamayınca oluyo ama işte elde diil ki aklımız fikrimiz burda
İlk hamileliğin mi olacak kısmet olursa :)Evet ne güzel olurdu 1 hafta sonra öğrenmekumursamayınca oluyo ama işte elde diil ki aklımız fikrimiz burda
Yok canım ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum nisan ayındaİlk hamileliğin mi olacak kısmet olursa :)
Benim bulantılarım başladı kuzumHuhuuu kizceler nasilsiniz bakalim nerde herkes
Her şeyin hayırlısı kuzumYok canım ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum nisan ayındaBu Allah nasip ederse ikinci gebeliğim olcak
Buralardayım da sadece okuyorm biraz aklımdan cıkarmaya çalışıyorum bebek fikriniHuhuuu kizceler nasilsiniz bakalim nerde herkes
Fotosu var mı canımmm çift çizgi mi bu arada hayırlı olsun ilk gebelik mi olcak
Benimde tam net değil 25.26 günde bir 3 ya da 4 temmuz regl gelmezse Çarşamba kan vereceğim birde cumaDayanamadım bitane daha kaset tet yaptım canım dünden biraz daha belirgin çıktı bak atıyorum ama çok koyu değil 2 dk içinde oldu dakika tuttum. Adetime hesapladığıma göre 3 tem muz ama belki 4 temmuzda olabilir çünkü normalde 26/27 günde bir adet görebiliyorum.
Testte pozitifi gördün müü2. Olacak kısmetse canım, 9 yaşında oğlum var
Benimde tam net değil 25.26 günde bir 3 ya da 4 temmuz regl gelmezse Çarşamba kan vereceğim birde cuma
Kaçıncı haftada başladı bir de nasıl başladııBenim bulantılarım başladı kuzum
Pek iyi değilim
Sen nasılsın
Boş gebeliği ne zaman farkettinizYok canım ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum nisan ayındaBu Allah nasip ederse ikinci gebeliğim olcak
Bende pazartesi kan vereyim dedim ama bekleyeyim mi ki çok mu erken2. Olacak kısmetse canım, 9 yaşında oğlum var
Benimde tam net değil 25.26 günde bir 3 ya da 4 temmuz regl gelmezse Çarşamba kan vereceğim birde cuma
Evet idrar testinde gördüm canım bugünde silik amaEki Görüntüle 3093117
5+4 başladı yani dün :)Kaçıncı haftada başladı bir de nasıl başladıı