Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aycoregi1 biz bu gidişle her gün test yapcaz yalnız değilim bu konuda cidden deli gibi her gün test yapma isteği oluyor engel olamıyorum
Sorma canım ya, eczaneden bugün 3 tane daha test aldım daha da almayim diyorum artık
Bende biraz daha bekleyeyim adet günüm 3 veya 4 temmuz. O zaman çarşamba veya perşembe gübü gideyim kan vermeye
Ben regl takvimi indirimisim telefona yeni fatk ettim orada 3 temmuz görünüyor benim bat Çarşamba kan vereyim bide cuma tekrar edeyim diyorum ben

Ben henüz 4+2 deyim açıkcası korkuyorum bulantılardan daha belli değil yani olabilir de geçirmek için neler yapıyosun ilaç vs aldın mı
Bir gün öncesinde arkadaşlarıma yok çok rahat geçiyorum demiştim halbuki :) birden başladı :)

Şu an kraker leblebi muz şeklindeyim . Muz en azından karnımı tok tutuyor bulantıyı önlüyor .

Korkma ben elbet geçecek diye düşünmeye çalışıyorum . Perşembe günü doktor randevum var bakalım ilaç verir belki doktorum . Son ana kadar kullanmayı düşünmüyorum :)

Boş gebeliği ne zaman farkettiniz
Beta 2 gün arayla 797 1476 1930 1941 çıktı dengesiz olunca dış gebelik olabilir 1 hafta beklicez dediler 1 hafta sonra gittiğimde kese oluştu 1 hafta daha bekleyelim dediler.7+5 te boş gebelik teşhisi koyuldu kürtaj oldum

İnşallah tez zamanda sağlıklı bşr gebeliğin oluşur canım Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasiplendirsin

Bende dün akşam adet oldum kızlar 8 ağustasyp tatile gideceğiz temmuz ayında korunsam mı diyorum sizce ne yapayım uçak 7 gün otel eğer tutarsa tam o zamanlar çıkıyo acaba bi zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…