Ben henüz 4+2 deyim açıkcası korkuyorum bulantılardan daha belli değil yani olabilir de5+4 başladı yani dün :)
Valla birden bire akşam üstü başladı
Sabah daha kötüydü. Bulantıya uyandım
Ne kadar geç o kadar iyi benim son tahlil 530 değer hala acaba tekrar versem mi diye düşünüyorum.Bende pazartesi kan vereyim dedim ama bekleyeyim mi ki çok mu erken
Ben de ilk böyle görmüştüm hayırlı olsun canımEvet idrar testinde gördüm canım bugünde silik amaEki Görüntüle 3093117
Bende biraz daha bekleyeyim adet günüm 3 veya 4 temmuz. O zaman çarşamba veya perşembe gübü gideyim kan vermeyeNe kadar geç o kadar iyi benim son tahlil 530 değer hala acaba tekrar versem mi diye düşünüyorum.
Sat ne zamandı pekiBende biraz daha bekleyeyim adet günüm 3 veya 4 temmuz. O zaman çarşamba veya perşembe gübü gideyim kan vermeye
Sorma canım ya, eczaneden bugün 3 tane daha test aldım daha da almayim diyorum artıkAycoregi1 biz bu gidişle her gün test yapcaz yalnız değilim bu konuda cidden deli gibi her gün test yapma isteği oluyor engel olamıyorum
Ben regl takvimi indirimisim telefona yeni fatk ettim orada 3 temmuz görünüyor benim bat Çarşamba kan vereyim bide cuma tekrar edeyim diyorum benBende biraz daha bekleyeyim adet günüm 3 veya 4 temmuz. O zaman çarşamba veya perşembe gübü gideyim kan vermeye
Bir gün öncesinde arkadaşlarıma yok çok rahat geçiyorum demiştim halbuki :) birden başladı :)Ben henüz 4+2 deyim açıkcası korkuyorum bulantılardan daha belli değil yani olabilir degeçirmek için neler yapıyosun ilaç vs aldın mı
Çok teşekkür ederimBen de ilk böyle görmüştüm hayırlı olsun canım
Beta 2 gün arayla 797 1476 1930 1941 çıktı dengesiz olunca dış gebelik olabilir 1 hafta beklicez dediler 1 hafta sonra gittiğimde kese oluştu 1 hafta daha bekleyelim dediler.7+5 te boş gebelik teşhisi koyuldu kürtaj oldumBoş gebeliği ne zaman farkettiniz
Başladımı bulantılar eyvahhhh en korktuğum5+4 başladı yani dün :)
Valla birden bire akşam üstü başladı
Sabah daha kötüydü. Bulantıya uyandım
Burdayız burdayızzzsHuhuuu kizceler nasilsiniz bakalim nerde herkes
Son adet tarihimin ilk günü 7 hazirandı canımSat ne zamandı peki
Evet bugünkü biraz daha koyu çıktı elimde bi test var onuda pazartesi yapayım çarşamba da kan vereyim inşallahBu testin daha koyu sanki canım
İnşallah tez zamanda sağlıklı bşr gebeliğin oluşur canım Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasiplendirsinBeta 2 gün arayla 797 1476 1930 1941 çıktı dengesiz olunca dış gebelik olabilir 1 hafta beklicez dediler 1 hafta sonra gittiğimde kese oluştu 1 hafta daha bekleyelim dediler.7+5 te boş gebelik teşhisi koyuldu kürtaj oldum
Amiiin ayy hamişlerin duası kabul olur allah razı olsun canımm bizi de unutma dualarındaİnşallah tez zamanda sağlıklı bşr gebeliğin oluşur canım Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasiplendirsin