Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam karından ultrasondan kese görünmesi için beta değeri kaç olması lazım

Evet koyu halka büyüdü bence de ama sanki adet dönemi de büyürdü gibi

Kızlar kadın doğuma gittim detaylı kontrol yapıldı . Hormonlarda yumurtalıkta hiç bir sıkıntı yok . Evleneli 1 sene olsun rahim filmi çekelim dedi . Vitamin takviyesi verdi ama 800 TL yumurtaları ve spremi güçlendiren bi kür filan biliyormusunuz . En azından 2 ay o kürleri deniyim diyorum

Hangi vitaminleri verdi canım

Bende folik asit ve koenzime 500 tl verdim sorma pahalı vitaminler

Aktarlara danissan belki yardimci olurlar canim macun vs var ben daha once danismistim bu konuda cunku. Ayrica bol bol kuru incir havuc tuketmek yumurtlama ve catlama konusunda destek oluyomus. Bende kuru incir tuketmeye basladim 3 gundur

Kuzum folik asit hangisini kullaniyosun cok pahaliymis. Ben folidoce aliyorum 2.ayim onun fiyati cok uygun
doktor folita yazmış kuzum bana 30 tablet şeklinde. o ne yazdıysa onu aldık artık ama sanırım koenzim q10 zaten 350-400 tl filandı folik asitte 100 tldir heralde

doktor folita yazmış kuzum bana 30 tablet şeklinde. o ne yazdıysa onu aldık artık ama sanırım koenzim q10 zaten 350-400 tl filandı folik asitte 100 tldir heralde
Anladim canim digeri pahaliymis baya benim kullandigim da 80 90 lira civariydi sanirim

sen naptın başladın mı ovulasyon takip etmeye ben adet bitiminden sonra 7.gün başliim diyorum
Dun basladim canim benim adetim 6 gun suruyo dun 7.gunumdu.
Ikinci cizgi cok belirgin cikti kasik agrim ve akintim da basladi erken yumurtluyorum ben sanirim. Bakalim bugun nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…