- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Aynen bizde öyle diyoruz eşimle hayırlısı olsun bakalım zaman gösterecekHayırlısı olsn cnm elbet olur.
1500 üstü vajinal usg 2500 üstü karından usg canımKızlar bişey sorcam karından ultrasondan kese görünmesi için beta değeri kaç olması lazım
Hala olmadim canim bugun ignemin 16. Gunu ne adet ne baska bir belirti hic biseyim yok
Test yaptın mı canımHala olmadim canim bugun ignemin 16. Gunu ne adet ne baska bir belirti hic biseyim yok
Tuhaf kuzum hayirlisi bekleyelim bakalim insallah bebis vardir son durumlarindan bizi de haberdar et ❣Hala olmadim canim bugun ignemin 16. Gunu ne adet ne baska bir belirti hic biseyim yok
Evet koyu halka büyüdü bence de ama sanki adet dönemi de büyürdü gibiBende adet olcak mışım gibi batmalar ve adet ağrısı var ben bütün belirtileri yaşadım inan bana göğüs damarları bile çıkıyor ve şuna dikkat ettin mi bilmiyorum meme uçları hep dik olıyo ve kahve halka büyüyor
1500ü geçmesi lazım dedi doktorumKızlar bişey sorcam karından ultrasondan kese görünmesi için beta değeri kaç olması lazım
Sağol bitanem allah razı olsun1500 üstü vajinal usg 2500 üstü karından usg canım
Hangi vitaminleri verdi canımKızlar kadın doğuma gittim detaylı kontrol yapıldı . Hormonlarda yumurtalıkta hiç bir sıkıntı yok . Evleneli 1 sene olsun rahim filmi çekelim dedi . Vitamin takviyesi verdi ama 800 TLyumurtaları ve spremi güçlendiren bi kür filan biliyormusunuz . En azından 2 ay o kürleri deniyim diyorum
Bende folik asit ve koenzime 500 tl verdim sorma pahalı vitaminlerKızlar kadın doğuma gittim detaylı kontrol yapıldı . Hormonlarda yumurtalıkta hiç bir sıkıntı yok . Evleneli 1 sene olsun rahim filmi çekelim dedi . Vitamin takviyesi verdi ama 800 TLyumurtaları ve spremi güçlendiren bi kür filan biliyormusunuz . En azından 2 ay o kürleri deniyim diyorum
Kuzum folik asit hangisini kullaniyosun cok pahaliymis. Ben folidoce aliyorum 2.ayim onun fiyati cok uygunBende folik asit ve koenzime 500 tl verdim sorma pahalı vitaminler
Aktarlara danissan belki yardimci olurlar canim macun vs var ben daha once danismistim bu konuda cunku. Ayrica bol bol kuru incir havuc tuketmek yumurtlama ve catlama konusunda destek oluyomus. Bende kuru incir tuketmeye basladim 3 gundurKızlar kadın doğuma gittim detaylı kontrol yapıldı . Hormonlarda yumurtalıkta hiç bir sıkıntı yok . Evleneli 1 sene olsun rahim filmi çekelim dedi . Vitamin takviyesi verdi ama 800 TLyumurtaları ve spremi güçlendiren bi kür filan biliyormusunuz . En azından 2 ay o kürleri deniyim diyorum
doktor folita yazmış kuzum bana 30 tablet şeklinde. o ne yazdıysa onu aldık artıkKuzum folik asit hangisini kullaniyosun cok pahaliymis. Ben folidoce aliyorum 2.ayim onun fiyati cok uygun
Anladim canim digeri pahaliymis baya benim kullandigim da 80 90 lira civariydi sanirimdoktor folita yazmış kuzum bana 30 tablet şeklinde. o ne yazdıysa onu aldık artıkama sanırım koenzim q10 zaten 350-400 tl filandı folik asitte 100 tldir heralde
sen naptın başladın mı ovulasyon takip etmeye ben adet bitiminden sonra 7.gün başliim diyorumAnladim canim digeri pahaliymis baya benim kullandigim da 80 90 lira civariydi sanirim
Dun basladim canim benim adetim 6 gun suruyo dun 7.gunumdu.sen naptın başladın mı ovulasyon takip etmeye ben adet bitiminden sonra 7.gün başliim diyorum