Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun basladim canim benim adetim 6 gun suruyo dun 7.gunumdu.
Ikinci cizgi cok belirgin cikti kasik agrim ve akintim da basladi erken yumurtluyorum ben sanirim. Bakalim bugun nasil olucak
işte test bu yönden faydalı , değerlendir kuzum sen bugünü de.

işte test bu yönden faydalı , değerlendir kuzum sen bugünü de.
Gercekten oyle mesela gecen ay uygulamayi ciddiye alarak cok gec basladim ve az gunu degerlendirebildim. Bugun baslayacagim degerlendirmeye insallah. Senin kac gun suruyo adetin kuzum ne zaman biticek

Gercekten oyle mesela gecen ay uygulamayi ciddiye alarak cok gec basladim ve az gunu degerlendirebildim. Bugun baslayacagim degerlendirmeye insallah. Senin kac gun suruyo adetin kuzum ne zaman biticek
benim 4-5 gün sürüyor kuzum dün bitti . geçen ay 10.gün başladı yumurtlama bakalım ona göre takip edeceğim bu ayda, testlerim var geçen aydan

Aktarlara danissan belki yardimci olurlar canim macun vs var ben daha once danismistim bu konuda cunku. Ayrica bol bol kuru incir havuc tuketmek yumurtlama ve catlama konusunda destek oluyomus. Bende kuru incir tuketmeye basladim 3 gundur
Kuru incir yasakladı bana daha önce prolaktin cok yükseliyor

3 gun pik olmus galiba hangi saatlerde yapmak daha iyi olur bilemedim baya arastirdim ama hep farkli seyler yaziyo
evet 3 gün pik 4.gün çatlama oldu benim, çalıştığım için bana en uygun sabah oluyor, sen tabi kendine göre ayarla sıvı alımı 2 saat olmaması gerekiyor sanırım

evet 3 gün pik 4.gün çatlama oldu benim, çalıştığım için bana en uygun sabah oluyor, sen tabi kendine göre ayarla sıvı alımı 2 saat olmaması gerekiyor sanırım
Aynen kuzum 2 saat siviyi azaltin yaziyo kilavuzunda ben hic almadim 6 da birakiyorum sivi almayi aksam 8de yapiyorum o sekilde devam edeyim bari 1 kez yapiyorum

Aynen kuzum 2 saat siviyi azaltin yaziyo kilavuzunda ben hic almadim 6 da birakiyorum sivi almayi aksam 8de yapiyorum o sekilde devam edeyim bari 1 kez yapiyorum
aynen gugum devam et öyle , pikleri de değerlendir her gün, ben ilk piki gördüğümde değerlendirdim bi sonra bişiler oldu bi daha değerlendiremedim çatladıktan sonra değerlendirdim , olmadı ..

aynen gugum devam et öyle , pikleri de değerlendir her gün, ben ilk piki gördüğümde değerlendirdim bi sonra bişiler oldu bi daha değerlendiremedim çatladıktan sonra değerlendirdim , olmadı ..
Bu aydan cok umutluyum kuzum elimizden geleni yapicaz artik gerisi Allaha kalmis. Insallah cabalarimiz bosa cikmaz temmuz bizim ayimiz olur

Doktorunla konuştun mu hiç peki
Yok canim adet olunca gel demisti ama 12. Gun baska bi doktora agri icin gitmistim. Kist var dedi diger yumurtalikta. Acaba o kist mi regli mi geciktiriyor bilmiyorum. Yarin devlet hastanesinden randevu buldum aldim. Bir de oraya sorcam artik ne yapilacaksa diye

Çatlatma iğnesinden sonra regl gelmedyse ve testler negatfse kist olabilceğini okumuştm yarın doktora gidince bize de haber ver hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Çatlatma iğnesinden sonra regl gelmedyse ve testler negatfse kist olabilceğini okumuştm yarın doktora gidince bize de haber ver hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
tabiki canım hamilelik yoksa bile sağlık olsun hamdolsun yine eşmde de bende de ciddi rahatsızlık yok. Allah olanların yardımcı olsun şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…