- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Kız gugum sen beni takip etmion heralde dedim ya düşük yaptım diye . Artık temmuza nasipAy unuttum kuzum ya sileyim cok pardon. Adete dondu mu senin lekelerin artik
Yeni tarihini soyle bakalim tam gaz calismalara devam allahin izniyle hadi bakalim moral bozmak yok
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın cnmBir saatte çıkacak ve bugün beklenen adetin 2 günü
Teşekkür ederim bitanemHadi inşallah hayırlı haberler alırsın cnm
Hadii güzel haberlerle gel kuzucumKızlar kan testi verdim dayanamadım çok heyecanlıyım lütfen dua edin hayırlısı olsun
Etmem mi kuzum lekelenme seklinde geliyo demistin ya sokuldu mu diye merak ettim tam tarihi yazalim diyeKız gugum sen beni takip etmion heralde dedim ya düşük yaptım diye . Artık temmuza nasip
Insallah guzel haberlerle gel canimBir saatte çıkacak ve bugün beklenen adetin 2 günü
Nereye istiyosan oraya aktaririm ben seni soyle bakalim yeni tarihini cicegim
Betam düşmüş bu gün. E kanamamda artınca doktora gittim. Düşük yapiosn dedi doktor. E şimdi ben hangi tarihi baz alayim onu da bilmiomNereye istiyosan oraya aktaririm ben seni soyle bakalim yeni tarihini cicegim
Anladim cok tesekkur ederim cevap icinMerhaba
Ben battan bir onceki gece kaset test yapmistim cok cok silikti sadece dikkatli bakinca belli oluyodu. Ertesi sabah testimi tekrarladigimda cok koyulasmisti kan vermistim 26 cikmisti degerim. Yerlesme kanamasi yasamadim. Akinti adet agrisi ve bel agrisi yasadim sadece. Iki gunde bir artisi kontrol ettim bu sekildeydi.
Arttigi gun mu olucak acaba bugunu baslangic olarak dusunebiliriz kac gun suruyoBetam düşmüş bu gün. E kanamamda artınca doktora gittim. Düşük yapiosn dedi doktor. E şimdi ben hangi tarihi baz alayim onu da bilmiom
Düşük yaşıyorum ya şuan kanamam fazla kaç gün sürer bilmiyorum. 29 unda başladı kanamamArttigi gun mu olucak acaba bugunu baslangic olarak dusunebiliriz kac gun suruyo
sana dediiiim dimiiiii :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKızlarrrrrrr toplanınnnn. Sonuç 263
Teşekkür ederim bitanem tüm heyecanıma ortak oldunuz iyiki varsınızsana dediiiim dimiiiii :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Verme canım sabret 4günde bir ver 4 kat artmış mı ona bakarsınKızlar benim de ilk hcg 17 çıktı iki gün sonra 58 iki günde bir vermek mi gerekiyor kızlar delik deşik olacağım
Yaa gözünnaydın benim de dünnsabah 228 çıkmıştı yarın tekrar vericem bakalım inşallah sağlıkla yükselir değerlerKızlarrrrrrr toplanınnnn. Sonuç 263