- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Yok kuzum o ilk gebeliğimdi benim nisanda kürtaj oldum mayısta korundum haziranda tekrr başladm çalışmalaraAynen bencede. Ama maşallah cnm bak düşükten sonra gebe kalmak kolaymış diyorlar demek ki doğru
Sende hamile kalmışsın. Tebrik ederim
Maşallah canım çok sevndiiiim hayırlı olsuuuuunnnnKızlarrrrrrr toplanınnnn. Sonuç 263
Ayy tebrik ederim gebeligin hayirli olsun kuzum Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldumKızlarrrrrrr toplanınnnn. Sonuç 263
Ha pardon yanlış anlamisim cnmYok kuzum o ilk gebeliğimdi benim nisanda kürtaj oldum mayısta korundum haziranda tekrr başladm çalışmalara
Ama keşkee hamiş olsam ağzından bak damlıyorHa pardon yanlış anlamisim cnm
Ayy tebrik ederim gebeligin hayirli olsun kuzum Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldum
Güzel haberler alalım bol bol inşallahYaa gözünnaydın benim de dünnsabah 228 çıkmıştı yarın tekrar vericem bakalım inşallah sağlıkla yükselir değerler
Senin hikayen nedir cnm ilk mi ne kdr zaman oldu vs.Ama keşkee hamiş olsam ağzından bak damlıyor
Çok teşekkür ederim bebeğimMaşallah canım çok sevndiiiim hayırlı olsuuuuunnnn
Yaaa çok sevindim hayırlı olsn cnmKızlarrrrrrr toplanınnnn. Sonuç 263
Teşekkür ederim bebeğim Rabbim hepinize nasip etsin sağ salim kucağımıza alalım inşallahAyy tebrik ederim gebeligin hayirli olsun kuzum Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldum
Yaa kuzum sorma valla bende inaniyorum artik insallahhh bizde boyle guzel haberlerimizi yazicaz ben inaniyorumGuguuu yavrum bu grupta bi uğur var bak :) maşallah Allah bize de nasip etsinn
Bebeğim iki gün sonra tekrarlıycam bakalım ne olcak senin adet ağrısı gibi hafiften bişey varmı bende hala adet olcakmışım gibi hafif ağrılar varYaa gözünnaydın benim de dünnsabah 228 çıkmıştı yarın tekrar vericem bakalım inşallah sağlıkla yükselir değerler
Allahım isteyen herkese sağlıklı bebiişler nasip etsin inşallahYaaa çok sevindim hayırlı olsn cnm
Aynen canım benim de gaz sancısı adet ağrısı gibi sızlama var tutumaya çalışıyo şuan muhtemelen bi de bugün çok hafif göğüslerim acımaya başladı dokununca onun dışında belirti yok yaa valla test yapmasam anlamazdımBebeğim iki gün sonra tekrarlıycam bakalım ne olcak senin adet ağrısı gibi hafiften bişey varmı bende hala adet olcakmışım gibi hafif ağrılar var
Canım biz geçen sene yaz dönemi 4 ay korunmadık ve olmadı o 4 ayın 2 ayı ovülasyon testi yaptım stres oldum görev gibi oldu ilişki ve eşimle birz dha bekleyelim dedik korunmaya başladık.sonra yaklaşık 8 kilo kadar verdim spor fln yaptım.mart ayında korona oldum ve o ay sadece 3 ilişki yaşadık korunmadık.regl geckti öylesine test yapiyim dedim nasılsa çıkmaz diyodum bi baktm kopkoyu çizgi.Ama gel gör ki 3. Beta verişimden sonra işler değşşti düzenli artış olmadı boş gebelik dedi doktorum nisanda kürtaj oldum.sonra da haziranda tekrr denmeye başladık olmadı.bu 2.ayımız denemedeSenin hikayen nedir cnm ilk mi ne kdr zaman oldu vs.
Yaa kuzum sorma valla bende inaniyorum artik insallahhh bizde boyle guzel haberlerimizi yazicaz ben inaniyorumVe butun samimiyetimle soyluyorum guzel haberlere ictenlikle seviniyorum kendimmis gibi sen de burdaki herkes de oyle bence ondan ugurlu
Bende adet olcak mışım gibi batmalar ve adet ağrısı var ben bütün belirtileri yaşadım inan bana göğüs damarları bile çıkıyor ve şuna dikkat ettin mi bilmiyorum meme uçları hep dik olıyo ve kahve halka büyüyorAynen canım benim de gaz sancısı adet ağrısı gibi sızlama var tutumaya çalışıyo şuan muhtemelen bi de bugün çok hafif göğüslerim acımaya başladı dokununca onun dışında belirti yok yaa valla test yapmasam anlamazdım
İlk bebiş olcak benim 29 yaşındayım evleneli 2 sene olcak 2 ay snraSenin hikayen nedir cnm ilk mi ne kdr zaman oldu vs.
Hayırlısı olsn cnm elbet olur.Canım biz geçen sene yaz dönemi 4 ay korunmadık ve olmadı o 4 ayın 2 ayı ovülasyon testi yaptım stres oldum görev gibi oldu ilişki ve eşimle birz dha bekleyelim dedik korunmaya başladık.sonra yaklaşık 8 kilo kadar verdim spor fln yaptım.mart ayında korona oldum ve o ay sadece 3 ilişki yaşadık korunmadık.regl geckti öylesine test yapiyim dedim nasılsa çıkmaz diyodum bi baktm kopkoyu çizgi.Ama gel gör ki 3. Beta verişimden sonra işler değşşti düzenli artış olmadı boş gebelik dedi doktorum nisanda kürtaj oldum.sonra da haziranda tekrr denmeye başladık olmadı.bu 2.ayımız denemede