Merhaba canım bizim seninle aynıydı sanırım bat günü, 3 yada 4 temmuz ben de bugün bi erken gebelik testi yaptım aynı senin gibi çıktı hatta telefondan dakika tuttum, 5.30 dakikada gölge çizgi gördüm oğluma gösterdim o da gördü, kurulduğunda daha çok belli oldu. Ama bu testler yaniltiyor diyende var sen ne yaptın acababilemedim hafif ince çizgi olarak kaldı dayanamadım adet günümde tekrarlayayım aslında yarın yapacaktım niyetim öyleydi
Evet bende okudum erken gebelik testleri yanıltabiliyormuş. Bugün kaset testlerden kullandım hafif bir gölgelik vardı ama emin olamadım. Adet günümü veya bir gün öncesini beklemeyi düşünüyorum. test yapmayacağım artık kendime söz verdimMerhaba canım bizim seninle aynıydı sanırım bat günü, 3 yada 4 temmuz ben de bugün bi erken gebelik testi yaptım aynı senin gibi çıktı hatta telefondan dakika tuttum, 5.30 dakikada gölge çizgi gördüm oğluma gösterdim o da gördü, kurulduğunda daha çok belli oldu. Ama bu testler yaniltiyor diyende var sen ne yaptın acaba
Şimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorumEvet bende okudum erken gebelik testleri yanıltabiliyormuş. Bugün kaset testlerden kullandım hafif bir gölgelik vardı ama emin olamadım. Adet günümü veya bir gün öncesini beklemeyi düşünüyorum. test yapmayacağım artık kendime söz verdim
Fotosu var mı canımmm çift çizgi mi bu arada hayırlı olsun ilk gebelik mi olcakŞimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorum
Benim dün çokta koyu çıkmamıştı o yzden yapmaya korkuyorum adet günümğ bekleyeyim dedim ama senin koyuysa vardır birşeylerŞimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorum
Dayanamadım bitane daha kaset tet yaptım canım dünden biraz daha belirgin çıktı bak atıyorum ama çok koyu değil 2 dk içinde oldu dakika tuttum. Adetime hesapladığıma göre 3 tem muz ama belki 4 temmuzda olabilir çünkü normalde 26/27 günde bir adet görebiliyorum.Şimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorum
gayet belliiii :) kan ne zaman vereceksinDayanamadım bitane daha kaset tet yaptım canım dünden biraz daha belirgin çıktı bak atıyorum ama çok koyu değil 2 dk içinde oldu dakika tuttum. Adetime hesapladığıma göre 3 tem muz ama belki 4 temmuzda olabilir çünkü normalde 26/27 günde bir adet görebiliyorum.
Elimde bi tane erken gebelik bitane normal test kaldıŞimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorum
sende var mı fotoğraf ? hadi inşallah vardııır bebiş :)Şimdi yaptım hem kaset hem erken gebelik testi daha koyu çıktı benim ama kimyasal çok okuyorum regl günüm geçene kadar daha yapmayim diyorum
Adetime daha var adet günüm geçsin o zaman vericem inşallahgayet belliiii :) kan ne zaman vereceksin
Cizgi belli canim erken yapmana ragmen. Adet gunune kadar koyulasir zaten iyice. Insallah guzel sonuclar alirsin kelebegin seninledirDayanamadım bitane daha kaset tet yaptım canım dünden biraz daha belirgin çıktı bak atıyorum ama çok koyu değil 2 dk içinde oldu dakika tuttum. Adetime hesapladığıma göre 3 tem muz ama belki 4 temmuzda olabilir çünkü normalde 26/27 günde bir adet görebiliyorum.
Cok belirgin cikmis tebrik ederim bence hemen kan vermelisin
tebrik ederiiim :)) maşallah gayet güzel bence de kan ver :))
Ayni seyi dusundum bende
3 temmuz canım, regl günü geçince kan vereceğimAyni seyi dusundum bendeAycoregi1 batini soyler misin canim ekleyeyim listeye gozumuz gonlumuz acilsin ❣
Insallah guzel sonuclar alirsin,merakla bekliyoruz haberlerini3 temmuz canım, regl günü geçince kan vereceğim
Amiin canıım inşallah erken gebelik testi yapıcam akşama doğru onda da çıkıcak mı bakıcam hayırlısıylaCizgi belli canim erken yapmana ragmen. Adet gunune kadar koyulasir zaten iyice. Insallah guzel sonuclar alirsin kelebegin seninledir