Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal demedi de düşük yapmışsın dedi. Sağlıksız yada tutunamadı dedi. Bir dahaki ay tekrar dene dedi.
Bebeğim benimde geçen ay kimyasal oldu adetten iki gün sonra test verdim 18 çıktı iki gün sonra tekrarladım 6 ya düşmüş yani adetimi dört gün geçince hasta oldum ilk kez kimyasal gebelik nedir onu yaşadım ama o kadar kendimi kötü hissettim ki tarifi imkansız sonra toparlandım tekrar denedim bu ay bekliyorum işte ama insan yinede korkuyor ne olur ne olmaz diye o yüzden Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey biizm için

Kızlar bide maymun çiçeği virüsü görüldü İstanbul da bide bunla uğraşıcaz Allah'ım korusun uzak olsun inşallah

Ya ama kimyasal demedi doktor. Şuan düşük yapiosn dedi. Ama üzülmedim bı nebze sevindim çünkü ilk oğlumda on ay tedavi gördüm sonra oldu. Ama bunda daha düşündüğümüz ilk ay hamile kalmisim. Buda umut verici

Merhabalaar gec dollenmeydi belki demissiniz gebeliginiz icin nasildi sureciniz acaba ? Bide yerlesme kanamasi yasamis miydiniz?

Ya kararsız kaldım işte düşükten sonra tekrar korunmamak doğru mu. Yoksa bir iki ay ara vermek mi gerek
Canım ben martta gebe kaldım nisanda boş gebelikten kğrtaj oldum 8 haftalık doktorum kürtaj snrası bana 1 adet dönemi korun dedi kürtajdan snra muayeneye gttiğimde rahim kendni toplamış hiç korunmayabilirsin dedi.Bence senn kendiliğinden düştüğü için korunmasanda olur

Aynen bencede. Ama maşallah cnm bak düşükten sonra gebe kalmak kolaymış diyorlar demek ki doğru
Sende hamile kalmışsın. Tebrik ederim

Merhabalaar gec dollenmeydi belki demissiniz gebeliginiz icin nasildi sureciniz acaba ? Bide yerlesme kanamasi yasamis miydiniz?
Merhaba
Ben battan bir onceki gece kaset test yapmistim cok cok silikti sadece dikkatli bakinca belli oluyodu. Ertesi sabah testimi tekrarladigimda cok koyulasmisti kan vermistim 26 cikmisti degerim. Yerlesme kanamasi yasamadim. Akinti adet agrisi ve bel agrisi yasadim sadece. Iki gunde bir artisi kontrol ettim bu sekildeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…