- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Amin cnm inşallahSaglikli olmayan gebelikler bazen bu sekilde kendiliginden sonlanabiliyo vardir bunda da bir hayir canim cabucak saglikli bir gebelik yasarsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallahSaglikli olmayan gebelikler bazen bu sekilde kendiliginden sonlanabiliyo vardir bunda da bir hayir canim cabucak saglikli bir gebelik yasarsin insallah
Aminn canimmRaabim en hayırlı zamanda gününe göre nasip etsin
Bebeğim benimde geçen ay kimyasal oldu adetten iki gün sonra test verdim 18 çıktı iki gün sonra tekrarladım 6 ya düşmüş yani adetimi dört gün geçince hasta oldum ilk kez kimyasal gebelik nedir onu yaşadım ama o kadar kendimi kötü hissettim ki tarifi imkansız sonra toparlandım tekrar denedim bu ay bekliyorum işte ama insan yinede korkuyor ne olur ne olmaz diye o yüzden Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey biizm içinKimyasal demedi de düşük yapmışsın dedi. Sağlıksız yada tutunamadı dedi. Bir dahaki ay tekrar dene dedi.
Korunma süresi vermemiş bu da güzel bişe canım hayırlısı olsun üzülme hiç diğer aya olur inşallahKimyasal demedi de düşük yapmışsın dedi. Sağlıksız yada tutunamadı dedi. Bir dahaki ay tekrar dene dedi.
Evet canım çok dikkat etmek lazım.sen test yaptın mı canım bat geçmişKızlar bide maymun çiçeği virüsü görüldü İstanbul da bide bunla uğraşıcaz Allah'ım korusun uzak olsun inşallah
Ya kararsız kaldım işte düşükten sonra tekrar korunmamak doğru mu. Yoksa bir iki ay ara vermek mi gerekKorunma süresi vermemiş bu da güzel bişe canım hayırlısı olsun üzülme hiç diğer aya olur inşallah
Ya ama kimyasal demedi doktor. Şuan düşük yapiosn dedi. Ama üzülmedim bı nebze sevindim çünkü ilk oğlumda on ay tedavi gördüm sonra oldu. Ama bunda daha düşündüğümüz ilk ay hamile kalmisim. Buda umut vericiBebeğim benimde geçen ay kimyasal oldu adetten iki gün sonra test verdim 18 çıktı iki gün sonra tekrarladım 6 ya düşmüş yani adetimi dört gün geçince hasta oldum ilk kez kimyasal gebelik nedir onu yaşadım ama o kadar kendimi kötü hissettim ki tarifi imkansız sonra toparlandım tekrar denedim bu ay bekliyorum işte ama insan yinede korkuyor ne olur ne olmaz diye o yüzden Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey biizm için
Hadi yaa hayırlısı olsun üzüldümEvet kuzum betam düşmüş. .dünde kanamam vardı. Şimdi doktora gidiyorm
Benim tanıdığım öteki ay sağlıklı gebeliğine hamile kaldı ona da doktor bir şey demediYa kararsız kaldım işte düşükten sonra tekrar korunmamak doğru mu. Yoksa bir iki ay ara vermek mi gerek
Merhabalaar gec dollenmeydi belki demissiniz gebeliginiz icin nasildi sureciniz acaba ? Bide yerlesme kanamasi yasamis miydiniz?Merhaba hosgeldiniz benim battan bir gun oncesinde bu sekilde cok cok silikti. Ama ben normal kaset testle yapmistim. Bat gunu belirgindi sanirim gec dollenmeydi belki sizin de oyledir. Yarin ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz daha belirgin olucaktir gebelik varsa
Canım ben martta gebe kaldım nisanda boş gebelikten kğrtaj oldum 8 haftalık doktorum kürtaj snrası bana 1 adet dönemi korun dedi kürtajdan snra muayeneye gttiğimde rahim kendni toplamış hiç korunmayabilirsin dedi.Bence senn kendiliğinden düştüğü için korunmasanda olurYa kararsız kaldım işte düşükten sonra tekrar korunmamak doğru mu. Yoksa bir iki ay ara vermek mi gerek
Aynen bencede. Ama maşallah cnm bak düşükten sonra gebe kalmak kolaymış diyorlar demek ki doğruCanım ben martta gebe kaldım nisanda boş gebelikten kğrtaj oldum 8 haftalık doktorum kürtaj snrası bana 1 adet dönemi korun dedi kürtajdan snra muayeneye gttiğimde rahim kendni toplamış hiç korunmayabilirsin dedi.Bence senn kendiliğinden düştüğü için korunmasanda olur
Bu haberi çok duydum. Düşükten sonra hemen gebe kaliniyormus. Bende bu ay korunmicam bakalimBenim tanıdığım öteki ay sağlıklı gebeliğine hamile kaldı ona da doktor bir şey demedi
MerhabaMerhabalaar gec dollenmeydi belki demissiniz gebeliginiz icin nasildi sureciniz acaba ? Bide yerlesme kanamasi yasamis miydiniz?
Olsun ya sağlık olsn. İlk oğlum zor olmuştu. Bu ilk aydan olunca bir nebze sevindim aslındaHadi yaa hayırlısı olsun üzüldüm
Ay unuttum kuzum ya sileyim cok pardon. Adete dondu mu senin lekelerin artikGuguuu kız sil beni gebe listesinden. Temmuza aktar