- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Şu yaprakcık şeklindeki tortu da neyin nesiymiş yaaaAdet agrisi benim yasadigim ilk belirtiydi kizlar her an olucakmis gibi hisseder gider bakardim kesin geldi diye. Karinda sislik batmalar bel agrisi..Bunlari hamile oldugumu ogrendikten sonra her ay regl zamanlarim geldiginde yasamistim. Ve akinti daha farkliydi kremsiydi,yogundu. ama herkeste olmayabiliyormus.
Birde 2017 yilindaki topigimizde yine bir arkadas gebeyken idrarin icinde yaprakcik seklinde seffaf tortular olustugunu soylemisti. Bende plastik bardak yardimiyla kontrol etmistim dogru cikmisti
HahahhKızlar artık tamamen emin oldum benim bu belirtilerin psikolojik olduğunudün adetim bitti bu gün belirti yaşamaya başladım şaka gibi gerçekten
Başım dönüyorHahahhne belirtin var canım söylesene bi bende sennle aynıyım da bende bu ay yumurtlama erken mi oluyo diye taktım kafaya
Allah allah test sonucu çıkmadı mıYa koyu kırmızı böyle damar gibi akıntım var
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıcakla gelsin inşallah evladınız. Hayrılısı olsun
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
Ay hayırAllah allah test sonucu çıkmadı mı
İnşallah canımm hepimiz 1 günde hamile kalalımBaşım dönüyorbi günde hamile kaldım
Lekelenme kırmızıya mı döndü ben mi yanlış okudum canımAy hayır
Koyu kırmızı damar gibi bişey anlamadmLekelenme kırmızıya mı döndü ben mi yanlış okudum canım
Allah allah gittiğiniz bi doktorunuz var mıydı arayıp sorabilceğinizKoyu kırmızı damar gibi bişey anlamadm
Canım seni üzmek istemem ama kırmızıya döndüyse eğer kimyasal mı acaba diye bi düşündüm ama sen sakın stres yapma kan sonucun çıkar bi kaç saate öğrenmiş oluruz hep birlikteKoyu kırmızı damar gibi bişey anlamadm
Doğrudur cnm bakalım aynen sonucu beklicem. Hiç bir fikrim yok şuan.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yasamadimCanım seni üzmek istemem ama kırmızıya döndüyse eğer kimyasal mı acaba diye bi düşündüm ama sen sakın stres yapma kan sonucun çıkar bi kaç saate öğrenmiş oluruz hep birlikte
Hayırlısı olsun hakkında inşallahDoğrudur cnm bakalım aynen sonucu beklicem. Hiç bir fikrim yok şuan.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yasamadim
Ayy hadi hayirlisi olsun sifa olsun insallah cancazim baslasin calismalariyii gugum bugün bitti , çalışmalara başlayacağımkeçiboynuzu özü aldım aktardan beyim için, folik asit d vitamini kozenzim desteği alıyorum zaten doktor kontrolünde. İNŞALLAH umutluyum bu ay
Valla kuzum 5 sene gecti aradan tam hatirlayamiyorum o yuzdenŞu yaprakcık şeklindeki tortu da neyin nesiymiş yaaavallahi böyle şeyler ilgimi çekiyor.Gebeliğin hangi döneminde vardı sende kaçıncı haftada erken dönemde mi
Hıı onları yaptık zatenValla kuzum 5 sene gecti aradan tam hatirlayamiyorum o yuzdenSanirim bata yakin donemlerde konusuyorduk arkadaslarla evde ne sekilde ogrenebiliriz diye icine karbonat camasir suyu falan damlattigimizda oluyordu maksat eglenceli hale getirmekti tabi beklemeyi
Bende ilk defa duymustum hatta hamile arkadaslar bu tortular konusunda deneyip bizi aydinlatabilir belki bende dogru cikmistiHıı onları yaptık zatenama idrarda yaprakcık değişik gelmişti
Evet idrarda beyaz tortular oluyorBende ilk defa duymustum hatta hamile arkadaslar bu tortular konusunda deneyip bizi aydinlatabilir belki bende dogru cikmisti