Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu yaprakcık şeklindeki tortu da neyin nesiymiş yaaa vallahi böyle şeyler ilgimi çekiyor.Gebeliğin hangi döneminde vardı sende kaçıncı haftada erken dönemde mi

Kızlar artık tamamen emin oldum benim bu belirtilerin psikolojik olduğunu dün adetim bitti bu gün belirti yaşamaya başladım şaka gibi gerçekten

Canım seni üzmek istemem ama kırmızıya döndüyse eğer kimyasal mı acaba diye bi düşündüm ama sen sakın stres yapma kan sonucun çıkar bi kaç saate öğrenmiş oluruz hep birlikte
Doğrudur cnm bakalım aynen sonucu beklicem. Hiç bir fikrim yok şuan.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yasamadim

iyii gugum bugün bitti , çalışmalara başlayacağım keçiboynuzu özü aldım aktardan beyim için, folik asit d vitamini kozenzim desteği alıyorum zaten doktor kontrolünde. İNŞALLAH umutluyum bu ay
Ayy hadi hayirlisi olsun sifa olsun insallah cancazim baslasin calismalar

Şu yaprakcık şeklindeki tortu da neyin nesiymiş yaaa vallahi böyle şeyler ilgimi çekiyor.Gebeliğin hangi döneminde vardı sende kaçıncı haftada erken dönemde mi
Valla kuzum 5 sene gecti aradan tam hatirlayamiyorum o yuzden Sanirim bata yakin donemlerde konusuyorduk arkadaslarla evde ne sekilde ogrenebiliriz diye icine karbonat camasir suyu falan damlattigimizda oluyordu maksat eglenceli hale getirmekti tabi beklemeyi

Hıı onları yaptık zaten ama idrarda yaprakcık değişik gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…