- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Ama bence kesin belirti değil çünkü geçen ay bol bol test yaptığımdan biliyorum benimde vardı hatta bu ne bee demiştim :)) sonra regl oldum. tabi belirtidir ama tortuyu görünce ahandaaa gebeyim demeyin kızlar :)Evet idrarda beyaz tortular oluyor
Bekliyorum ben de bazen iki üç gün gecikebiliyor zaten mens ağrım var muhtemelen bu gece olurumBenım test sonucum biraz önve cıktı ne yazkkı değer 0.100 yani hamile değilim bugun adet olmam gerekıyor ama hala tık yok
Yaptım sanırım oldu :)Tabisii kuzum sen de artik hamilelik gunlugunu baslatsana elma kurdunun gelisimini takip ederiz
Benim de bugün ya da yarın bat 228 kişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerlerMerhaba günüm geçmemişti daha erken yumurtlama oldum 11.gun yumurtladim adetin 23.gunu öğrendim.erken yumurtlama olduğu için ya 25.yada 26.gun adet olacaktım.adetten 3 gün önce beta 18.21 çıktı dünde 102 çıktı adetin gecikmesinin dün ya 1.gunuydu yada 2.gunu.sizdr varmı gecikme falan
Ya daha once aklimiza hic cislerdeki tortulari incelemek gelmedigi icin gebelige baglamis olabiliriz belki neler yapiyoruz bebis ugruna yarabbimAma bence kesin belirti değil çünkü geçen ay bol bol test yaptığımdan biliyorum benimde vardı hatta bu ne bee demiştim :)) sonra regl oldum. tabi belirtidir ama tortuyu görünce ahandaaa gebeyim demeyin kızlar :)
bu yolda herşey mübah kuzucumYa daha once aklimiza hic cislerdeki tortulari incelemek gelmedigi icin gebelige baglamis olabiliriz belki neler yapiyoruz bebis ugruna yarabbim
Bencede kesinlikleAma bence kesin belirti değil çünkü geçen ay bol bol test yaptığımdan biliyorum benimde vardı hatta bu ne bee demiştim :)) sonra regl oldum. tabi belirtidir ama tortuyu görünce ahandaaa gebeyim demeyin kızlar :)
Sanırım ama önemli olan iki günde 2 kat 2.5 kat artmasıymis ben yarın tekrar yaptircam 200 250 falan çıkması lazım inşallah sağlıklı artar her aşaması işte korkulu geçiyor.Benim de bugün ya da yarın bat 228 kişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerler
Evet ya senin belirti var mıSanırım ama önemli olan iki günde 2 kat 2.5 kat artmasıymis ben yarın tekrar yaptircam 200 250 falan çıkması lazım inşallah sağlıklı artar her aşaması işte korkulu geçiyor.
Hayir hiç bı belirti yok sadece hafif bı kasık ağrısı var sanki adet olcamda olamiyomus gibiyim belirti bikac haftaya çıkar heraldeEvet ya senin belirti var mı
Aynen benim de hafif kasık ağrısı arada sırada kasıkta batma iki gündür de gaz sancısı vardı ne alakaysaHayir hiç bı belirti yok sadece hafif bı kasık ağrısı var sanki adet olcamda olamiyomus gibiyim belirti bikac haftaya çıkar heraldesen de varmi
Gaz sancısı dün mafetti beniAynen benim de hafif kasık ağrısı arada sırada kasıkta batma iki gündür de gaz sancısı vardı ne alakaysa
Demekki bu dönem belirtiler bu şekilde oluyoGaz sancısı dün mafetti benibide leş gibi kokuyordu
Evet demekki hakkımızda hayırlısı olsun.nezaman doktora gitmeyi dusunuyorsunDemekki bu dönem belirtiler bu şekilde oluyo
Doktor bana haftaya haftaya çarşamba gel betana bakalım dedi 1800lerde kese gözüküyormuşEvet demekki hakkımızda hayırlısı olsun.nezaman doktora gitmeyi dusunuyorsun
İnşallah canım ikimiz için de hayırlısı olsun hatta cuma da gidip kan testi vereyim diyorum iki katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı haftasonunu kafam rahat geçireyimBende haftaya Çarşamba gidicem.insallah hayırlı haberler alırız.haber veririsn cnm
Bende yarın gidicem kan testine.sende haber ver kaç cikttigini senin 450 500 çıkar benimki daha dün 102ydi inşallah bı aksilik ckmaz gerçi 2 günde bir artış iyiydi ama bakalimİnşallah canım ikimiz için de hayırlısı olsun hatta cuma da gidip kan testi vereyim diyorum iki katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı haftasonunu kafam rahat geçireyim
Bisey yokmus canım dua edelim yine birbirimize