- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Paylaşıcam durumu sizle bitanemYa ne guzel sabredebiliyosun Umarim regl olmazsin guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşıcam durumu sizle bitanemYa ne guzel sabredebiliyosun Umarim regl olmazsin guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisi olsun
Guncelledim tabi hemen kamp kurdum buraya atakta bekliyorum emoji koymak icinAmiin hemen güncellemişsin benim emojiyi
İnşallah bugün güzel sonuç alırsın12.41 cnm. Bide dünden beri karnımda ağrılar sancılar, kasık ağrıları batmalar var. Belki de yerleşmedir
İnşallah cnm bnm seninde hayırlı olsun inşallah. İlk mi seninİnşallah bugün güzel sonuç alırsın
Ben oglumda bir gun once ikinci silik cizgiyle ogrenmistim cogunlukla gecmeden de ogreniliyoÜçgün geçmesi gerekmiyormu idrar için
Maşallah bu arada sayfa hamişlerle doldu darısı tüm olmak isteyenlerin başınaPaylaşıcam durumu sizle bitanem
canım sen yarın sabah ilk idrarla yap , varsa çıkar Allah'ın izniyleKızlar bişey sorcam bat tarihi gelmiş yada birkaç gün geçmiş olup hala adet olucakmış gibi ağrısı olan varmı ben şuan bu durumdayım akşama idrarda gebelik mi baksam diyorum aynı zamanda
Tmmcanım sen yarın sabah ilk idrarla yap , varsa çıkar Allah'ın izniyletm
Batin bugunse idrarda ogrenebilirsin canim hatta miratech erken gebelik testi guvenilir bir test onunla da yapabilirsin gunun geldigi icin varsa eger kasetle de cikar diye dusunuyorum. Ben olsaydim kosa kosa yapmistim cok sabirsizlaniyorum benKızlar bişey sorcam bat tarihi gelmiş yada birkaç gün geçmiş olup hala adet olucakmış gibi ağrısı olan varmı ben şuan bu durumdayım akşama idrarda gebelik mi baksam diyorum aynı zamanda bat tarihim bugün
Benım test sonucum biraz önve cıktı ne yazkkı değer 0.100 yani hamile değilim bugun adet olmam gerekıyor ama hala tık yok
Hayirlisi canim uzulme vardir bir zamaniBenım test sonucum biraz önve cıktı ne yazkkı değer 0.100 yani hamile değilim bugun adet olmam gerekıyor ama hala tık yok
Benim de bat dündü. İnternetten test siparişi verdim henüz gelmedi. Bugün öğleden sonra aile hekimliğine gittim kan testi için. Doktor erken dedi. 5-6 gün geçsin öyle test yaptır kesin sonuç için dedi.Kızlar bişey sorcam bat tarihi gelmiş yada birkaç gün geçmiş olup hala adet olucakmış gibi ağrısı olan varmı ben şuan bu durumdayım akşama idrarda gebelik mi baksam diyorum aynı zamanda bat tarihim bugün
Ya koyu kırmızı böyle damar gibi akıntım varBenim görümcem de hamile şuan 8-9 haftalık onun da şu sıralar kahve leke geliyor doktor ona da korkulacak bir şey yok dedi kırmızı gelmediği sürece
iyii gugum bugün bitti , çalışmalara başlayacağım keçiboynuzu özü aldım aktardan beyim için, folik asit d vitamini kozenzim desteği alıyorum zaten doktor kontrolünde. İNŞALLAH umutluyum bu aymesirmacunu kuzum sen nasilsin neler yapiyosun adetin bitti mi
Heyecanımı ikiye katladınız bu akşam bakıcamBatin bugunse idrarda ogrenebilirsin canim hatta miratech erken gebelik testi guvenilir bir test onunla da yapabilirsin gunun geldigi icin varsa eger kasetle de cikar diye dusunuyorum. Ben olsaydim kosa kosa yapmistim cok sabirsizlaniyorum ben
Üzülme kuzum hayırlısı böyleymiş sen çalışmalara devam et hayırlısı seni bulurBenım test sonucum biraz önve cıktı ne yazkkı değer 0.100 yani hamile değilim bugun adet olmam gerekıyor ama hala tık yok
İnsan çok heyecanlanıyo napcağımı bilemedim durabilecekmiyiz beş gün bakalımBenim de bat dündü. İnternetten test siparişi verdim henüz gelmedi. Bugün öğleden sonra aile hekimliğine gittim kan testi için. Doktor erken dedi. 5-6 gün geçsin öyle test yaptır kesin sonuç için dedi.