Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba günüm geçmemişti daha erken yumurtlama oldum 11.gun yumurtladim adetin 23.gunu öğrendim.erken yumurtlama olduğu için ya 25.yada 26.gun adet olacaktım.adetten 3 gün önce beta 18.21 çıktı dünde 102 çıktı adetin gecikmesinin dün ya 1.gunuydu yada 2.gunu.sizdr varmı gecikme falan
Benim de bugün ya da yarın bat 228 kişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerler

Ama bence kesin belirti değil çünkü geçen ay bol bol test yaptığımdan biliyorum benimde vardı hatta bu ne bee demiştim :)) sonra regl oldum. tabi belirtidir ama tortuyu görünce ahandaaa gebeyim demeyin kızlar :)
Ya daha once aklimiza hic cislerdeki tortulari incelemek gelmedigi icin gebelige baglamis olabiliriz belki neler yapiyoruz bebis ugruna yarabbim:olamaz:🤣

Benim de bugün ya da yarın bat 228 kişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerler
Sanırım ama önemli olan iki günde 2 kat 2.5 kat artmasıymis ben yarın tekrar yaptircam 200 250 falan çıkması lazım inşallah sağlıklı artar her aşaması işte korkulu geçiyor.

Hayir hiç bı belirti yok sadece hafif bı kasık ağrısı var sanki adet olcamda olamiyomus gibiyim belirti bikac haftaya çıkar heralde ☺️sen de varmi
Aynen benim de hafif kasık ağrısı arada sırada kasıkta batma iki gündür de gaz sancısı vardı ne alakaysa😂

Hala adet olmamın şaşkınlığı içerisindeyim şimdide geö döllenme olabilir mi diye düşünmüyoeum değil😂 geç döllenmede kanda ne zaman belli olur ki acaba

Bende haftaya Çarşamba gidicem.insallah hayırlı haberler alırız.haber veririsn cnm
İnşallah canım ikimiz için de hayırlısı olsun hatta cuma da gidip kan testi vereyim diyorum iki katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı haftasonunu kafam rahat geçireyim😂

İnşallah canım ikimiz için de hayırlısı olsun hatta cuma da gidip kan testi vereyim diyorum iki katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı haftasonunu kafam rahat geçireyim😂
Bende yarın gidicem kan testine.sende haber ver kaç cikttigini senin 450 500 çıkar benimki daha dün 102ydi inşallah bı aksilik ckmaz gerçi 2 günde bir artış iyiydi ama bakalim

X