Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam bat tarihi gelmiş yada birkaç gün geçmiş olup hala adet olucakmış gibi ağrısı olan varmı ben şuan bu durumdayım akşama idrarda gebelik mi baksam diyorum aynı zamanda
canım sen yarın sabah ilk idrarla yap , varsa çıkar Allah'ın izniyle

Adet agrisi benim yasadigim ilk belirtiydi kizlar her an olucakmis gibi hisseder gider bakardim kesin geldi diye. Karinda sislik batmalar bel agrisi..Bunlari hamile oldugumu ogrendikten sonra her ay regl zamanlarim geldiginde yasamistim. Ve akinti daha farkliydi kremsiydi,yogundu. ama herkeste olmayabiliyormus.
Birde 2017 yilindaki topigimizde yine bir arkadas gebeyken idrarin icinde yaprakcik seklinde seffaf tortular olustugunu soylemisti. Bende plastik bardak yardimiyla kontrol etmistim dogru cikmisti

Batin bugunse idrarda ogrenebilirsin canim hatta miratech erken gebelik testi guvenilir bir test onunla da yapabilirsin gunun geldigi icin varsa eger kasetle de cikar diye dusunuyorum. Ben olsaydim kosa kosa yapmistim cok sabirsizlaniyorum ben

Benim de bat dündü. İnternetten test siparişi verdim henüz gelmedi. Bugün öğleden sonra aile hekimliğine gittim kan testi için. Doktor erken dedi. 5-6 gün geçsin öyle test yaptır kesin sonuç için dedi.

Batin bugunse idrarda ogrenebilirsin canim hatta miratech erken gebelik testi guvenilir bir test onunla da yapabilirsin gunun geldigi icin varsa eger kasetle de cikar diye dusunuyorum. Ben olsaydim kosa kosa yapmistim cok sabirsizlaniyorum ben
Heyecanımı ikiye katladınız bu akşam bakıcam

Benim de bat dündü. İnternetten test siparişi verdim henüz gelmedi. Bugün öğleden sonra aile hekimliğine gittim kan testi için. Doktor erken dedi. 5-6 gün geçsin öyle test yaptır kesin sonuç için dedi.
İnsan çok heyecanlanıyo napcağımı bilemedim durabilecekmiyiz beş gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…