- 27 Haziran 2022
- 72
- 43
- 34
Günaydın çok aminnngünaydınnn güzeller , stressiz herşeyin yolunda gittiği bir gün olsun
Gunaydin kuzumgünaydınnn güzeller , stressiz herşeyin yolunda gittiği bir gün olsun
Bbeğimmmm benim de adetimin 8. günü bugün başlayayım diyorum
İnşallah kuzumm , bu ay serbestiz temmuzda adet olursam gideceğim aşılamaya başlayacağız :) inşallah gerek kalmaz bu ay hepimiz güzel haberlerle geliriz
kafan rahat olacak belki de aşılamaya gerek bile kalmayacakİnşallah kuzumm , bu ay serbestiz temmuzda adet olursam gideceğim aşılamaya başlayacağız :) inşallah gerek kalmaz bu ay hepimiz güzel haberlerle geliriz
Cok teşekkür ederim canım. İnşallah buradaki kimsenin karnı da kucagida boş kalmaz. Bn hala hamilelik moduna görmedim. Betam düşük.umarim yukselirKelebekaysee Canım çok sevindim sağlıkla tamamlansın kucağına al inşallah :)
ağzından bal damlıyo bebeim inşallahkafan rahat olacak belki de aşılamaya gerek bile kalmayacak
yükseliir içini ferah tut canım , test yaptıkça bize de haber ver birlikte sevinelim inşallah :)Cok teşekkür ederim canım. İnşallah buradaki kimsenin karnı da kucagida boş kalmaz. Bn hala hamilelik moduna görmedim. Betam düşük.umarim yukselir
önemli olan 2 kat yükselmesi düşük çıkması cidden önemli değil hiç düşünme bile önemli olan gidişatCok teşekkür ederim canım. İnşallah buradaki kimsenin karnı da kucagida boş kalmaz. Bn hala hamilelik moduna görmedim. Betam düşük.umarim yukselir
Canımsın çok motive oldum şuan. İnşallah ilerler. Peki bu gün kan versem belli olur mi tekrarönemli olan 2 kat yükselmesi düşük çıkması cidden önemli değil hiç düşünme bile önemli olan gidişat
Bakalım cnm yarın tekrar kan vercem yukselmisse doktora giderim artık. Ama bu gün ve dün gece aşırı kasık ağrılarım vardı.yükseliir içini ferah tut canım , test yaptıkça bize de haber ver birlikte sevinelim inşallah :)
Anladım cnım regl gelene kadr umudumuzu yitirmiyoruzTest de yapmadım:/
Karışık valla :) kız olmasını istiyorum ama içimden erkek geçiyor :)asyadan canımmm kalp atışlarında da bize haber verrrrr ne hissediyorsunn var mı cinsiyet tahmini falan
Ben de hamileliğimi öğrendiğim zamanlar hatta yer yer şimdi hep kaşıklarım ağrıyorduBakalım cnm yarın tekrar kan vercem yukselmisse doktora giderim artık. Ama bu gün ve dün gece aşırı kasık ağrılarım vardı.
Şimdi hamile msnBen de hamileliğimi öğrendiğim zamanlar hatta yer yer şimdi hep kaşıklarım ağrıyordu
Bu grubun ilk hamilesi benim dimeŞimdi hamile msn
Şuan 5 haftalık olucam daha yeni geçti aynı adet sancısı gibi oluyor yerleşme sancısıKasıklarımda sürekli gaz sancısı var hamilelikte böyle durum yaşayanlar oldu mu normalde hiç gaz sancısı da çekmem. Bata 2-3 gün var