Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde😂
Kızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde😂
Merakla güzel haberi bekliyorum benimde bat yarın 🤔

Ya ben hep 1 hafta önce oluyoeum mesela 14 nisanda oldum sonra 6 mayosta oldum sonra 1 haziranda oldum ama bu ay nedense tam gününü mü bekliyo yokaa bişe mi var bilmiyom☺️
Herhangi bir belirtin varmı benim adet olcakmış gibi hafif kasık ağrım var ama biçok gebelik belirtisi yaşıyorum bakalım ne olcak geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

Ya ben hep 1 hafta önce oluyoeum mesela 14 nisanda oldum sonra 6 mayosta oldum sonra 1 haziranda oldum ama bu ay nedense tam gününü mü bekliyo yokaa bişe mi var bilmiyom☺️
Bat 29 ama eğer hasta olmazsam 5 gün sonra pazartesi bakıcam nasip beklemedeyiz şuan 🌼 güzel haberlerimizi alalım inşallah 🙏

Hafif bel ve kasık ağrısı var bide sürekli adet olacakmış gibi levobaya gidiyoeum ama bende normal şartlarda adet ağrısı olmaz ağrısız geçiririm. Normalde adet olmadan bir hafta önce göğüslerim çok ağrır acır o ağrı yok bilemedim. Geçen ay bende test yapmıştım silik çizgi çıkmltı hanileyin sanmıştım ertesi gün adet olmuştum 😢

Bugün yarın gelir gibi ağrıları basladı. Benim umudum yok over rezervi az doğal yoldan olma şansı az ama yine de Rabbim bilir

X