- 27 Haziran 2022
- 72
- 43
- 34
Benim daha çok yeni kim bilir ne kdrdirBu grubun ilk hamilesi benim dimeGuguuu
Ama daha kalp atışlarını duymadık kesesi gördük henüz 5+1 im :)
Tekrar et bir daha yap başka marka al gene çıkmazsa hayırlısı dersinEvet markaları farklıydı. Ay aman be bişey anlamadım. İyice sinir oldum adet olacaksam olayım . Hamileysem de testte ciksin
Cnm bu mesajim dün kan vermeden önceydi. Dün akşam kan verdim betam 12.41 yükselmesini bekliyorum suanTekrar et bir daha yap başka marka al gene çıkmazsa hayırlısı dersin
Hadi hayırlı haberler ver bakalımKızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde
Mart annelerinde yeni farkına vardım isminin isimlere bakmadan yazmıştımCnm bu mesajim dün kan vermeden önceydi. Dün akşam kan verdim betam 12.41 yükselmesini bekliyorum suan
İnşallah inşallahHadi hayırlı haberler ver bakalım
Tabisii kuzum sen de artik hamilelik gunlugunu baslatsana elma kurdunun gelisimini takip ederizBu grubun ilk hamilesi benim dimeGuguuu
Ama daha kalp atışlarını duymadık kesesi gördük henüz 5+1 im :)
Insallah vardir merakla bekliyorum sonucuKızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde
Selamm ne kadar var adet tarihineSelam kızlar kan testi için ne zaman gitmek gerekir?
Bugün başlaması gerekirdi ama olmadım henüzSelamm ne kadar var adet tarihine
Kan testinde bellii oluur :)Bugün başlaması gerekirdi ama olmadım henüz
Kızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde
Merakla güzel haberi bekliyorum benimde bat yarınKızlar bende bugun sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim dedim bide hamilelik testi vereyım bakalım kan verdim adet günüm yarın ama varsada çıkar heralde
Ya ben hep 1 hafta önce oluyoeum mesela 14 nisanda oldum sonra 6 mayosta oldum sonra 1 haziranda oldum ama bu ay nedense tam gününü mü bekliyo yokaa bişe mi var bilmiyomMerakla güzel haberi bekliyorum benimde bat yarın
Herhangi bir belirtin varmı benim adet olcakmış gibi hafif kasık ağrım var ama biçok gebelik belirtisi yaşıyorum bakalım ne olcak geçen ay kimyasal gebelik geçirdimYa ben hep 1 hafta önce oluyoeum mesela 14 nisanda oldum sonra 6 mayosta oldum sonra 1 haziranda oldum ama bu ay nedense tam gününü mü bekliyo yokaa bişe mi var bilmiyom
Bat 29 ama eğer hasta olmazsam 5 gün sonra pazartesi bakıcam nasip beklemedeyiz şuanYa ben hep 1 hafta önce oluyoeum mesela 14 nisanda oldum sonra 6 mayosta oldum sonra 1 haziranda oldum ama bu ay nedense tam gününü mü bekliyo yokaa bişe mi var bilmiyom
Amin inşallah canımBat 29 ama eğer hasta olmazsam 5 gün sonra pazartesi bakıcam nasip beklemedeyiz şuangüzel haberlerimizi alalım inşallah