Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beklenen adet tarihi iki hazirandi ve gecikti ben mutlu haberi aldim Rabbim olmayip isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Hayırlı olsun :) Benimde bat 14 hazirandı 24 haziranda beta baktırdım negatif ve hala regl olmadım normalde 37 günde bir olurum 50 gün oldu ama bir şey yok bakalım

Hayırlı olsun :) Benimde bat 14 hazirandı 24 haziranda beta baktırdım negatif ve hala regl olmadım normalde 37 günde bir olurum 50 gün oldu ama bir şey yok bakalım
Hayirlisi olsun ya sabretmekten baska yapacak bisey yok ama hayırlısıyla güzel haberi sizde en yakin zamanda alirsiniz

@khilall214 tebrik ederim gebeligin hayirli olsun ben ogrendigimde 26ydi onemli olan duzenli olarak artis gostermesi saglicakla kucaginiza almak nasip olsun insallah🌸

H Hasretimm123 bebegim yeni batini ekledim temmuz bize ugurlu gelsin insallah ❣ A Angelmm Sonuclarin cikti mi Kelebekaysee Kelebekaysee son durumun nedir kuzum💜🌸
Dayanamadım dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek dün sabah yaptığım da çıkan çizgi kuruma çizgisi idi. O yüzden bu gün kan vermekten vazgectim. Lakin hala adet olmadım. Adetim beş gün geçti. Noluyor anlamış değilim 🥴😱🙈

0252237D-B3AC-49E7-8FC9-82FC32616BC6.jpeg
benim de 11. Gün sabahı böyleydi

Ay yok cnm ya dayanamadim dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek ki dün sabah ki çıkan çizgi kuruma cizgisiymis. Bnde kan vermekten vazgectim. Ama adette olmadim. Adetim gecikti beş gun
Çizgi de baya belirgindi canım neyse üzülme hayırlısı olsun temmuzda devammm🥰

Kasıklarımda sürekli gaz sancısı var hamilelikte böyle durum yaşayanlar oldu mu normalde hiç gaz sancısı da çekmem. Bata 2-3 gün var

X