- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
H Hasretimm123 mesirmacunu kizceler yeni batlarinizi ekleyeyim mi hala burada misiniz kirmizi karti yiyenler olarak yola birlikte devam ediyoruz degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan vercem artık ya ama bir ki üç gün önce de test yaptım. Çok sonradan hiç çizgi çıkmadı.ama bunda bir saat olmadan çizgi çıktıBelirtlerniz baya gebelik belirtisi bence test yapın bizimle de paylaşın inşallah gebesinzdr
Baya görünüyor çizgi canım hayrlı olsun
Kuruma olunca böyle pembe renk olmuyo diye biliyorum hiç yaşamadım ama.Sen bi test daha yap bence canım
Çizgi görünüyor canım kaç dakika sonra çıktı
Hayir 1 gun onceydi sanirimAdetin geçmiş miydi
İşte benim adetim dört gün olacak geceli.22 siydiHayir 1 gun onceydi sanirim
10. dakika çektimBelirtlerniz baya gebelik belirtisi bence test yapın bizimle de paylaşın inşallah gebesinzdr
Kuruma olunca böyle pembe renk olmuyo diye biliyorum hiç yaşamadım ama.Sen bi test daha yap bence canım
2-3dk sonra beliriyor 5-10 dk sonra daha da netleşiyorBelirtlerniz baya gebelik belirtisi bence test yapın bizimle de paylaşın inşallah gebesinzdr
Yarın kan vermeyi düşünüyorumAnladim canim 4 gun gectiginde koyu olmasi gerekir miydi acaba ya da belki gec dollenmedir tekrarlamayi dusunuyo musun
Umarim istedigin sonucu alirsin mutlaka bize haber verYarın kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah cnm. Elbette haber veririmUmarim istedigin sonucu alirsin mutlaka bize haber ver
Devam canm 22 temmuz olarak ekleH Hasretimm123 mesirmacunu kizceler yeni batlarinizi ekleyeyim mi hala burada misiniz kirmizi karti yiyenler olarak yola birlikte devam ediyoruz degil mi
Dün yaptım test negatiftiAynı şeyler bendede var bende yeni öğrendim 2. Geliyor benimde test yapsana için rahat eder benimde adetime 4 gün var bende erken öğrendim
Canım adete kaç gün varken yaptın? Bende erken gebelik testi yapıcam adetime 6 gün kaldıKızlar erken gebelik de böyle kaset testte hayalet çıkmıştı sizce nasıl ?Eki Görüntüle 3089654
Buarada hayırlı olsun hamilesin çizgi çok belliKızlar erken gebelik de böyle kaset testte hayalet çıkmıştı sizce nasıl ?Eki Görüntüle 3089654
Kan verdim bekliyoruumBuarada hayırlı olsun hamilesin çizgi çok belli
Testi adete kaç gün kala yaptınızKan verdim bekliyoruum
2-3 günüm vardıTesti adete kaç gün kala yaptınız