- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
Gecikme oldu mu ikinci cizgi cook belirgin cikmis umarim gebesinizdirEki Görüntüle 3089486 Umutlanmalı mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikme oldu mu ikinci cizgi cook belirgin cikmis umarim gebesinizdirEki Görüntüle 3089486 Umutlanmalı mıyım
Hemen çıktıGecikme oldu mu ikinci cizgi cook belirgin cikmis umarim gebesinizdir
Bence hemen kan verin varsa kesin cikacaktirHemen çıktı
Pazartesi vereceğim canımBence hemen kan verin varsa kesin cikacaktir
Insallah kelebegin seninledir bizi sonuctan haberdar et canim❣Pazartesi vereceğim canım
Kan sonucunu yazarım canım. Bugün transferimin 10. GünüInsallah kelebegin seninledir bizi sonuctan haberdar et canim❣
Guzel haberlerini bekliyorum Rabbim yuzunuzu guldursun sizin ve dileyenKan sonucunu yazarım canım. Bugün transferimin 10. Günü
Amiinnn amiiin nerde varsa inşallah rabbim bu güzel duyguyu yaşatsınGuzel haberlerini bekliyorum Rabbim yuzunuzu guldursun sizin ve dileyen
herkesin
İnşallah kuzu ya acaba ne zaman yapsam gebelik testiniZoru basarmissin canim tebrik ederim❣ Sık sık olduysa ve spermlerin 72 saate kadar canli kalabildigini de goz onunde bulundurursak illa ki catlamaya denk gelmistir diye dusunuyorum.Umarim en kisa surede bebis haberini alirsiniz daha cook yeniymis❣
Dün test yaptım bulantı artınca erken gebelik testi değildi normal testti negatif çıktı ama iste adet olamadım bir türlüSenden bebis haberi gelsin insallah
Test negatif ama adet belirtisi hala yokkSenden bebis haberi gelsin insallah
Bulantı hemen olmaz ama ikinci ayda başlar genelde. Eğer hamileyseniz çok yenidir . Bulantı psikolojik olabilir. Adetinizin günü ne kdr geçti.Dün test yaptım bulantı artınca erken gebelik testi değildi normal testti negatif çıktı ama iste adet olamadım bir türlü
Bulantı hemen olmaz ama ikinci ayda başlar genelde. Eğer hamileyseniz çok yenidir . Bulantı psikolojik olabilir. Adetinizin günüDün test yaptım bulantı artınca erken gebelik testi değildi normal testti negatif çıktı ama iste adet olamadım bir türlü
Fazlasıyla hemdeee. Koskoca ikinci çizgi duruyor ordaEki Görüntüle 3089486 Umutlanmalı mıyım
Daha bir gün geçti burda erken gebelik belirtileri olarak bulantı yaşayanlar var be de öyle olunca test yaptım negatif :)Bulantı hemen olmaz ama ikinci ayda başlar genelde. Eğer hamileyseniz çok yenidir . Bulantı psikolojik olabilir. Adetinizin günü ne kdr geçti.
On dakika sonrası geçersizdir çünki yalancı pozitifliğe dönerEki Görüntüle 3089518
Kızlar adetim üç gün gecikti. Şimdi test yaptm. Negatif çıktı. Çöpe attim. Aradan bir saat geçti . Çöpe bişey atarken baktm bu halde. Kuruma çizgisi dediğiniz şey midir yoksa gerçekten çift çizgi mıdır