- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben dayanamadım elimde bir sürü test var normal bir test yapayım dedim. Gözlerini odaklayıp 30 saniye bakınca bi şey beliriyor mu
Kızlar ben dayanamadım elimde bir sürü test var normal bir test yapayım dedim. Gözlerini odaklayıp 30 saniye bakınca bi şey beliriyor mu
Aynı şeyler bendede var bende yeni öğrendim 2. Geliyor benimde test yapsana için rahat eder benimde adetime 4 gün var bende erken öğrendimMerhaba hanımlar. Duphaston kullandım 1 gün önce bitti. Doktor bittikten 3-4 gün sonra regl olmazsan test yap demişti. Bat a 4 gün var. Belirtilerim ise göğüslerim adet olacak gibi dolgun şiş ama bu sefer daha değişik sanki. Bir de karnım şiş bu ara sabahları aç uyanıyorum normalde sabahları bişi yiyemem canım istemez. Karnımda kazınma hissi gün içinde ara ara oluyo. Kasıklarımda batmalar oluyo. Adet sancısı gibi sancı şeklinde değil batma gibi kasılma gibi. Karnımda bi gerginlik var gibi. Kemiklerimde de böyle sızı var sanki hasta olcakmış gibi. Daha yakında bi arkadaşım hamile olduğu öğrendi onun da kemik sızlaması olmuş hastalık gibi. Belki ilaç etkileri ya da kendim kuruyorum yine. Ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım. 15-17 haziran yumurtlama gördüm. Bu kadar erken belirti yaşanır mı sizce?
Belkıde öyledir ama iki gün önce de yapmıştım çok sonra bile ikinci çizgi çıkmamıştı. Üstelik adetimin üzerinden dört gün gectiOn dakika sonrası geçersizdir çünki yalancı pozitifliğe döner
Bence de gebelik olma olasılığı yüksek umudunuzu kaybetmeyin ben de aynı durumdayımBelkıde öyledir ama iki gün önce de yapmıştım çok sonra bile ikinci çizgi çıkmamıştı. Üstelik adetimin üzerinden dört gün gecti
Öyle mi sizin nasıl oldu. Dilerim gerçektirBence de gebelik olma olasılığı yüksek umudunuzu kaybetmeyin ben de aynı durumdayım
Dört gün geçtiyse kan testi verin varsa çıkar zatenBelkıde öyledir ama iki gün önce de yapmıştım çok sonra bile ikinci çizgi çıkmamıştı. Üstelik adetimin üzerinden dört gün gecti
Bu erken gebelik testi mi normal miEki Görüntüle 3089518
Kızlar adetim üç gün gecikti. Şimdi test yaptm. Negatif çıktı. Çöpe attim. Aradan bir saat geçti . Çöpe bişey atarken baktm bu halde. Kuruma çizgisi dediğiniz şey midir yoksa gerçekten çift çizgi mıdır
11. GünBence çok hafif silik çizgi var yumurtlamanın üzerinden kaçıncı gün bugün
Normal testBu erken gebelik testi mi normal mi
Yarın inşallah öyle yapicamDört gün geçtiyse kan testi verin varsa çıkar zaten
Belirtlerniz baya gebelik belirtisi bence test yapın bizimle de paylaşın inşallah gebesinzdrMerhaba hanımlar. Duphaston kullandım 1 gün önce bitti. Doktor bittikten 3-4 gün sonra regl olmazsan test yap demişti. Bat a 4 gün var. Belirtilerim ise göğüslerim adet olacak gibi dolgun şiş ama bu sefer daha değişik sanki. Bir de karnım şiş bu ara sabahları aç uyanıyorum normalde sabahları bişi yiyemem canım istemez. Karnımda kazınma hissi gün içinde ara ara oluyo. Kasıklarımda batmalar oluyo. Adet sancısı gibi sancı şeklinde değil batma gibi kasılma gibi. Karnımda bi gerginlik var gibi. Kemiklerimde de böyle sızı var sanki hasta olcakmış gibi. Daha yakında bi arkadaşım hamile olduğu öğrendi onun da kemik sızlaması olmuş hastalık gibi. Belki ilaç etkileri ya da kendim kuruyorum yine. Ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım. 15-17 haziran yumurtlama gördüm. Bu kadar erken belirti yaşanır mı sizce?
Baya görünüyor çizgi canım hayrlı olsunEki Görüntüle 3089510 adetime 5 gün var hcg çok hafif silik siz ne düşünüyorsunuz
Kuruma olunca böyle pembe renk olmuyo diye biliyorum hiç yaşamadım ama.Sen bi test daha yap bence canımEki Görüntüle 3089518
Kızlar adetim üç gün gecikti. Şimdi test yaptm. Negatif çıktı. Çöpe attim. Aradan bir saat geçti . Çöpe bişey atarken baktm bu halde. Kuruma çizgisi dediğiniz şey midir yoksa gerçekten çift çizgi mıdır
Çizgi görünüyor canım kaç dakika sonra çıktı
Gorunuyor canim belli
Gectigimiz ay ben de yasadim bu durumu negatif cikinca koymustum bi kenara orda kuruma cizgisi olusmustu adet olmustumEki Görüntüle 3089518
Hosgeldin canim ekliyorumBeni de ekler misiniz temmuz için bat 21 temmuz
Adetin geçmiş miydiGectigimiz ay ben de yasadim bu durumu negatif cikinca koymustum bi kenara orda kuruma cizgisi olusmustu adet olmustum