Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsa
Bende beklicem pazartesiye kadar testte yapmicam benim midem bulanmaya başladı nedense dün akşam başladı ara ara bugünse biraz daha rahatsız etmeye başladı tabi yatıracak kadar kusturacak kadar değil ama

Bende beklicem pazartesiye kadar testte yapmicam benim midem bulanmaya başladı nedense dün akşam başladı ara ara bugünse biraz daha rahatsız etmeye başladı tabi yatıracak kadar kusturacak kadar değil ama
Geriye sen kaldin canim insallah senden guzel haberleri aliriz nedir son durumun

Kizlar hamilelik belirtileri ne zaman belli olur
Canim ben yogun kivamli akinti ve adet agrisi yasamistim adete yakin donemde tam hatirlayamiyorum ama 1 hafta kala baslamisti sanirim herkeste farklilik gosterebiliyor hic belirti de olmayabiliyor ama ben hissetmistim bu ay hamile kalicam demistim icime dogmustu. Senin belirtilerin var mi

Ya kuzu şöyle söyleyim ben 3 aylık evliyim vajinismus hastasıydim 3 ay boyunca ilişkiye giremedik ayın 21 Haziran'da vajinismusu yendik o günden beri hemen hemen her gece yaptık sayılır ovulasyon testi yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum programlara göre yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama o gün yumurtlama günüm muydu belli de değil acaba tutmuş müdür tutmamış midir
bilmiyorum

MerhabaBenim de BAT 20 Temmuz.Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlarİnşallah bende önümüzdeki ay hayırlısı ile bebek müjdesini alabilirim

MerhabaBenim de BAT 20 Temmuz.Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlarİnşallah bende önümüzdeki ay hayırlısı ile bebek müjdesini alabilirim
Merhaba hosgeldin Amin insallahh hakeden ve dileyen herkes kavussun bebegine. Listeye ekliyorum

Zoru basarmissin canim tebrik ederim❣ Sık sık olduysa ve spermlerin 72 saate kadar canli kalabildigini de goz onunde bulundurursak illa ki catlamaya denk gelmistir diye dusunuyorum.Umarim en kisa surede bebis haberini alirsiniz daha cook yeniymis❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…