- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Benimde 10 günüm adet tarihin nedir bide kaç günde bir olursun benim 28 benimde 3 gün kaldıKızlar bugün ovulasyon sonrası 10. Günüm adetime 3-4 gün var erken gebelik testi sonuç verir mi sizce çok merak ediyorum
biraz kasık ağrım var , ama henüz gelen giden yok bakalım nasipSenin de bugün gösteriyor herhangi şüphe oluşturacak bir şey yaşadın mı ? Adet olacakmış gibi hissediyor musun
inşallah kuzum inşallah :)Insallah gelmez kuzum kanda ogrenirsin en guzelini yapiyosun bekleyerek ❣
Bende beklicem pazartesiye kadar testte yapmicam benim midem bulanmaya başladı nedense dün akşam başladı ara ara bugünse biraz daha rahatsız etmeye başladı tabi yatıracak kadar kusturacak kadar değil amainşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsa
Hayırlısı belki de bende olurum hiç belli olmaz :)Kizlar regl oldum bende elendimhakkımızda hayırlısı
Saglik olsun canim. Hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin RabbimKizlar regl oldum bende elendimhakkımızda hayırlısı
Geriye sen kaldin canim insallah senden guzel haberleri aliriz nedir son durumunBende beklicem pazartesiye kadar testte yapmicam benim midem bulanmaya başladı nedense dün akşam başladı ara ara bugünse biraz daha rahatsız etmeye başladı tabi yatıracak kadar kusturacak kadar değil ama
Canim ben yogun kivamli akinti ve adet agrisi yasamistim adete yakin donemde tam hatirlayamiyorum ama 1 hafta kala baslamisti sanirim herkeste farklilik gosterebiliyor hic belirti de olmayabiliyor ama ben hissetmistim bu ay hamile kalicam demistim icime dogmustu. Senin belirtilerin var miKizlar hamilelik belirtileri ne zaman belli olur
Senden bebis haberi gelsin insallahHayırlısı belki de bende olurum hiç belli olmaz :)
Ya kuzu şöyle söyleyim ben 3 aylık evliyim vajinismus hastasıydim 3 ay boyunca ilişkiye giremedik ayın 21 Haziran'da vajinismusu yendik o günden beri hemen hemen her gece yaptık sayılır ovulasyon testi yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum programlara göre yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama o gün yumurtlama günüm muydu belli de değil acaba tutmuş müdür tutmamış midirCanim ben yogun kivamli akinti ve adet agrisi yasamistim adete yakin donemde tam hatirlayamiyorum ama 1 hafta kala baslamisti sanirim herkeste farklilik gosterebiliyor hic belirti de olmayabiliyor ama ben hissetmistim bu ay hamile kalicam demistim icime dogmustu. Senin belirtilerin var mi
MerhabaMerhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin bat tarihleri nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN @asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN BAT SONUC @kelebekays 22.06.2022 @Angelmm 23.06.2022 mesirmacunu 25.06.2022 @Hasretimm123 25.06.2022 yazsonumucizesi 25.06.2022 @Zeyyneap 28.06.2022 @khilall214 29.06.2022 Sonbahardagel 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 A AYldz123 06.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @NurseCelline 22.07.2022
Merhaba hosgeldinMerhabaBenim de BAT 20 Temmuz.Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlar İnşallah bende önümüzdeki ay hayırlısı ile bebek müjdesini alabilirim
HoşbuldumMerhaba hosgeldinAmin insallahh hakeden ve dileyen herkes kavussun bebegine. Listeye ekliyorum
Zoru basarmissin canim tebrik ederim❣ Sık sık olduysa ve spermlerin 72 saate kadar canli kalabildigini de goz onunde bulundurursak illa ki catlamaya denk gelmistir diye dusunuyorum.Umarim en kisa surede bebis haberini alirsiniz daha cook yeniymis❣Ya kuzu şöyle söyleyim ben 3 aylık evliyim vajinismus hastasıydim 3 ay boyunca ilişkiye giremedik ayın 21 Haziran'da vajinismusu yendik o günden beri hemen hemen her gece yaptık sayılır ovulasyon testi yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum programlara göre yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama o gün yumurtlama günüm muydu belli de değil acaba tutmuş müdür tutmamış midir
bilmiyorum
Tabi hosgeldin ekliyorumMerhababenide ekler misiniz 7 temmuz
HoşbuldumTabi hosgeldin ekliyorum