- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
o zaman sen bi test yapsana ? bu hesaba göre gecikmiş oluyorsunİşte geçtiğimiz iki ay 18 gün temiz kaldım normal temiz günlerim benim 22 23tur yani erken oldum o iki ay.. Bu Ay ise 20. Günümdeyim.. herhalde ya normal döngüye geri döndüm ya da 2 3 gün gecikmiş oldum neye göre hesap yapicami şaşırdım
Bi gün daha geçsin yapayım o zamano zaman sen bi test yapsana ? bu hesaba göre gecikmiş oluyorsun
aynen canım yap , varsa da ona göre hareket edersin, inşallahhh vardır :)Bi gün daha geçsin yapayım o zaman
İnşallah normalde adet öncesi semptomlar gösteririm mutlaka hiçbir belirti yok ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi sadece geçtiğimiz hafta kesintisiz heeergun Kasık ağrısı yaşadım notlarıma kaydetmisim hatta her günde bir belirti yazmışım o da Kasık ağrısı şimdi geçti o da başka bi hassasiyet falan yok.. böyle hamile kalınır mı hiç bilemicemaynen canım yap , varsa da ona göre hareket edersin, inşallahhh vardır :)
herkesin belirtileri farklı baksana, hiçbiri birbirine benzemiyor . Bence en büyük belirti adet gecikmesiİnşallah normalde adet öncesi semptomlar gösteririm mutlaka hiçbir belirti yok ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi sadece geçtiğimiz hafta kesintisiz heeergun Kasık ağrısı yaşadım notlarıma kaydetmisim hatta her günde bir belirti yazmışım o da Kasık ağrısı şimdi geçti o da başka bi hassasiyet falan yok.. böyle hamile kalınır mı hiç bilemicem
Bencede o da psikojik olabiliyor malum çok istediğimiz için çocuğuherkesin belirtileri farklı baksana, hiçbiri birbirine benzemiyor . Bence en büyük belirti adet gecikmesi
sorma yaa ahh oluverseBencede o da psikojik olabiliyor malum çok istediğimiz için çocuğu
Belirtin var mı peki hayırlısı olsunKızlar bugün ovulasyon sonrası 10. Günüm adetime 3-4 gün var erken gebelik testi sonuç verir mi sizce çok merak ediyorum
Ya birkaç önce kasık ağrım vardı geçti, göğüslerimde dokununca hassasiyet var, beyaz akıntı geliyor iç çamaşırıma, sürekli açlık hissediyorum sürekli bi şeyler yiyorum ama tabi bunlar mens döneminden önce de yaşanan şeyler olabiliyorBelirtin var mı peki hayırlısı olsun
Umutlanmayım diyorum ama ilişkiyi ilk defa o güne denk getirdiğim için çok umutlanıyorum sonunda üzülmesi çok daha fazla olacak bu sever ,haklısın sabır lazımÇatlama tarihinden sonra 10-12 gün diyorlar kanda belirmesi için canım pazartesiyi beklesen sanki daha iyi
inşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsaUmutlanmayım diyorum ama ilişkiyi ilk defa o güne denk getirdiğim için çok umutlanıyorum sonunda üzülmesi çok daha fazla olacak bu sever ,haklısın sabır lazım
transfer olmuştunuz dimi? hatırlıyorum sizi :) 30 hazirandı sanırım test tarihiniz, az sabredin inşallah. Yerleşme esnasında ağrı kramp olabiliyormuş inşallah bebişin seninledirKızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Sadece kanama yoktu. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur
Senin de bugün gösteriyor herhangi şüphe oluşturacak bir şey yaşadın mı ? Adet olacakmış gibi hissediyor musuninşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsa
Yok cikmiyo pazartesi cikarmis kanda cikar mi ki hala adet olmadim agrim varE nabız da çıkmaz miydi
Evet morali bozuluyo insanin annem dedi bana da yap bakalim diye merak ediyolar cikmadi yine bayrama guzel haberlerle ciksaydik keske icimde hep bi umut var ama sonuç hüsranÇıkmaması normal şöyle söyleyim benim de ovulasyondan bugüne 9 gün geçti ve asla test yapmıyorum moral bozmaya gerek yok çünkü. Hcg de minimal yükselme olabilir ki ben onu bile vermedim
Hayirlisi canim onumuzdeki aylara bakicaz uzulme vardir zamaniKısmet canm Allah büyük temmuz da olur inşallah . Sürekli belirti yaşamaktan sıkıldım
Insallah gelmez kuzum kanda ogrenirsin en guzelini yapiyosun bekleyerek ❣inşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsa