Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman sen bi test yapsana ? bu hesaba göre gecikmiş oluyorsun

aynen canım yap , varsa da ona göre hareket edersin, inşallahhh vardır :)
İnşallah normalde adet öncesi semptomlar gösteririm mutlaka hiçbir belirti yok ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi sadece geçtiğimiz hafta kesintisiz heeergun Kasık ağrısı yaşadım notlarıma kaydetmisim hatta her günde bir belirti yazmışım o da Kasık ağrısı şimdi geçti o da başka bi hassasiyet falan yok.. böyle hamile kalınır mı hiç bilemicem

herkesin belirtileri farklı baksana, hiçbiri birbirine benzemiyor . Bence en büyük belirti adet gecikmesi

Kızlar bugün ovulasyon sonrası 10. Günüm adetime 3-4 gün var erken gebelik testi sonuç verir mi sizce çok merak ediyorum

Çatlama tarihinden sonra 10-12 gün diyorlar kanda belirmesi için canım pazartesiyi beklesen sanki daha iyi

Kızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Sadece kanama yoktu. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur

Umutlanmayım diyorum ama ilişkiyi ilk defa o güne denk getirdiğim için çok umutlanıyorum sonunda üzülmesi çok daha fazla olacak bu sever ,haklısın sabır lazım
inşallah vardır canım ya , pazartesiye kadar gelmezse bende kan vereceğim inşallah hayırıslıyla vardır isteyen kim varsa

transfer olmuştunuz dimi? hatırlıyorum sizi :) 30 hazirandı sanırım test tarihiniz, az sabredin inşallah. Yerleşme esnasında ağrı kramp olabiliyormuş inşallah bebişin seninledir

Çıkmaması normal şöyle söyleyim benim de ovulasyondan bugüne 9 gün geçti ve asla test yapmıyorum moral bozmaya gerek yok çünkü. Hcg de minimal yükselme olabilir ki ben onu bile vermedim
Evet morali bozuluyo insanin annem dedi bana da yap bakalim diye merak ediyolar cikmadi yine bayrama guzel haberlerle ciksaydik keske icimde hep bi umut var ama sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…