Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzu ya acaba ne zaman yapsam gebelik testini

Merhaba hanımlar. Duphaston kullandım 1 gün önce bitti. Doktor bittikten 3-4 gün sonra regl olmazsan test yap demişti. Bat a 4 gün var. Belirtilerim ise göğüslerim adet olacak gibi dolgun şiş ama bu sefer daha değişik sanki. Bir de karnım şiş bu ara sabahları aç uyanıyorum normalde sabahları bişi yiyemem canım istemez. Karnımda kazınma hissi gün içinde ara ara oluyo. Kasıklarımda batmalar oluyo. Adet sancısı gibi sancı şeklinde değil batma gibi kasılma gibi. Karnımda bi gerginlik var gibi. Kemiklerimde de böyle sızı var sanki hasta olcakmış gibi. Daha yakında bi arkadaşım hamile olduğu öğrendi onun da kemik sızlaması olmuş hastalık gibi. Belki ilaç etkileri ya da kendim kuruyorum yine. Ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım. 15-17 haziran yumurtlama gördüm. Bu kadar erken belirti yaşanır mı sizce?

Dün test yaptım bulantı artınca erken gebelik testi değildi normal testti negatif çıktı ama iste adet olamadım bir türlü
Bulantı hemen olmaz ama ikinci ayda başlar genelde. Eğer hamileyseniz çok yenidir . Bulantı psikolojik olabilir. Adetinizin günü ne kdr geçti.

Dün test yaptım bulantı artınca erken gebelik testi değildi normal testti negatif çıktı ama iste adet olamadım bir türlü
Bulantı hemen olmaz ama ikinci ayda başlar genelde. Eğer hamileyseniz çok yenidir . Bulantı psikolojik olabilir. Adetinizin günü

Kızlar adetim üç gün gecikti. Şimdi test yaptm. Negatif çıktı. Çöpe attim. Aradan bir saat geçti . Çöpe bişey atarken baktm bu halde. Kuruma çizgisi dediğiniz şey midir yoksa gerçekten çift çizgi mıdır

On dakika sonrası geçersizdir çünki yalancı pozitifliğe döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…