- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Insallahh bebis vardir kuzum ben bir suru test yaptim adet olmadan once koskoca negatif oldu hep ikinci silik cizgiyi asla gormedim fotografi gonder bakalim bizde belki goruruz yarin tekrarlamayi ya da kanla kesinlestirmeyi dusunuyo musun
Hadi inşallahKizlar ben simdi eve geldim sabah yaptığım testte silik cizgi var bi onceki sabah yaptigimda yok ama bu sabah yaptigimda varsabah tekrar yapacagim nasipse. Bana dua edin
Haber veeerrOlabilir canim emin degilim ama ben 2 gun test yaptim bir oncekinde kuruma cizgisi filan yok bu sabah yaptigimda simdi gordum çizgiyi. Sabah tekrarlayayim bakalim hem yarin adet gunum.
Hayırlısı olsun inşallah kan daha net sonuç veriyor buKızlar günaydın gölge bi çizgi var ama şöyle pembe gözle görülür değil , fotoğraf çektim ama gözükmüyor , bugün adet olmazsam pazartesi kan vereceğim nasipse , dualarınız için teşekkür ederimEki Görüntüle 3089073
Hayırlısı olsun inşallah kan daha net sonuç veriyor bu
Hayırlısı olsun inşallah kan daha net sonuç veriyor bu
Adet belirtin var mı peki canisiKızlar günaydın gölge bi çizgi var ama şöyle pembe gözle görülür değil , fotoğraf çektim ama gözükmüyor , bugün adet olmazsam pazartesi kan vereceğim nasipse , dualarınız için teşekkür ederimEki Görüntüle 3089073
Bilmiyorum kuzu hissizleştim resmen sadece arada bi kahverengi damla geliyo afedersin, biraz da bel kasık ağrısı. Bakalım varsa nasibimizde yaşarız.Adet belirtin var mı peki canisi
Dün akşam leke gelince bende kaset test yaptım bu şekildeydi cok zor gözüküyordu çizgiKızlar günaydın gölge bi çizgi var ama şöyle pembe gözle görülür değil , fotoğraf çektim ama gözükmüyor , bugün adet olmazsam pazartesi kan vereceğim nasipse , dualarınız için teşekkür ederimEki Görüntüle 3089073
Agrım var evet adet olacam belli yaniInsallah gelmez devami agrin var mi
Temmuz'a inşallah canım sıkma canını vardır herşeyde bir hayırAdet oldum şu an kızlar
Canım Hayırlısı olsun tekrar tekrar denemek bedava :) kafana takma gecikmiş miydin senAdet oldum şu an kızlar
Kısmet canm Allah büyük temmuz da olur inşallah . Sürekli belirti yaşamaktan sıkıldımTemmuz'a inşallah canım sıkma canını vardır herşeyde bir hayır
Bu gün günümdü canmCanım Hayırlısı olsun tekrar tekrar denemek bedava :) kafana takma gecikmiş miydin sen
sen naptınn? adet yada gebelik belirtisi var mııCanım Hayırlısı olsun tekrar tekrar denemek bedava :) kafana takma gecikmiş miydin sen
Benim de bugun son iki aydır temiz günlerim 17 ve 18 di sonra adet olurdum tabi en düzenli hallerim 21 22 falan şuan 20. Günüm olmam gerekiyor bende beklemedeyimBu gün günümdü canm
Belirtim sadece kasık agrisiydi o da artık rahatsız edici durumdan çıktı hafifledi bugün adet günüm test yapmam ben kolay kolaysen naptınn? adet yada gebelik belirtisi var mıı
Hadi bakalım hayırlısı canm inşallah vardırBenim de bugun son iki aydır temiz günlerim 17 ve 18 di sonra adet olurdum tabi en düzenli hallerim 21 22 falan şuan 20. Günüm olmam gerekiyor bende beklemedeyim
Hayırlısı inşallah , güzel haberlerle gelBelirtim sadece kasık agrisiydi o da artık rahatsız edici durumdan çıktı hafifledi bugün adet günüm test yapmam ben kolay kolay
Kaç günün geçti canımBelirtim sadece kasık agrisiydi o da artık rahatsız edici durumdan çıktı hafifledi bugün adet günüm test yapmam ben kolay kolay
İşte geçtiğimiz iki ay 18 gün temiz kaldım normal temiz günlerim benim 22 23tur yani erken oldum o iki ay.. Bu Ay ise 20. Günümdeyim.. herhalde ya normal döngüye geri döndüm ya da 2 3 gün gecikmiş oldum neye göre hesap yapicami şaşırdımKaç günün geçti canım