Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E nabız da çıkmaz miydi

Çıkmaması normal şöyle söyleyim benim de ovulasyondan bugüne 9 gün geçti ve asla test yapmıyorum moral bozmaya gerek yok çünkü. Hcg de minimal yükselme olabilir ki ben onu bile vermedim

Kizlar bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümu öğrenmek için ikiside silik çıktı yumurtlama günüm geçmiş mi oluyo

Kizlar bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümu öğrenmek için ikiside silik çıktı yumurtlama günüm geçmiş mi oluyo
Bende merak ediyorum ovulasyon testinin hangi asamalarinda ne oluyo ne zaman degerlendirmek gerek ogrenmek istiyorum bende deniycem adetim bitince

Evet canım olabilir 14.gün en garanti gün tekrarlarsın

Sabahki test şimdi mi gördün silik çizgiyi canım ? Kuruma çizgisi olmasın
Olabilir canim emin degilim ama ben 2 gun test yaptim bir oncekinde kuruma cizgisi filan yok bu sabah yaptigimda simdi gordum çizgiyi. Sabah tekrarlayayim bakalim hem yarin adet gunum.

Olabilir canim emin degilim ama ben 2 gun test yaptim bir oncekinde kuruma cizgisi filan yok bu sabah yaptigimda simdi gordum çizgiyi. Sabah tekrarlayayim bakalim hem yarin adet gunum.
Ay hadi inşallah canım . Yarın inşallah istediğin sonucu alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…